Εκτωρ σε ευχαριστω πολυ που εκατσες κ εψαξες.
Θα με βοηθουσες εαν εβρισκες το σχεδιαγραμμα για τα ηχεια μου για να δουμε τι παιζει.
Υστερα οπως ξερεις καμια εταιρια δεν λεει τι κανει ο ενισχυτης κατω απο τα 4ohm.
Οποτε τι να κανω;
Τελος σε ελλαδα καινουργιο ποιον μπορω να βρω;
Απλά δεν έχει ικανότητα οδήγησης δύσκολων φορτίων και μάλλον κατασκευαστής καλά κάνει και γράφει την πραγματικότητα Αυτό δεν σημαίνει ότι αν τα ηχεία είναι σχετικά ευαίσθητα δεν τα οδηγήσει αρκετά καλά σε φυσιολογικές στάθμες Εχω και εγώ εναν mosfet με 50 στα 8 και 55 στα 4 .Οταν το φορτίο είναι λογικό τα πάει καλά
Η Cayin αντιπροσωπεύεται στην Ελλάδα από το Home Enetertainment στην Νέα Σμύρνη και είναι οι πρώτοι κινέζοι που μπήκαν με αξιώσεις στην ελληνική και ευρωπαϊκή αγορά (ο μάνατζερ ήταν Γερμανός). Φτιάχνουν φασόν και για άλλους κατασκευαστές, μεταξύ των οποίων και γιαπωνέζους. Προσωπικά πάντα εύρισκα ελκυστικό τον ήχος τους.
Ωραια...θα χω υποψην για τον peachtree ... σορρυ!!!! λεει 125w per channel 8Ω...ισχυει;για τον nova 125se....τοση πολυ δυναμη;;;; ειναι ποιοτικος;
Επισης καποιος μου αναφερε και τον dynavox που ειναι λαμπατος. Εχετε γνωμη; συγκεκριμενα για τον vr 80e
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.