Κατ' εμέ ναι ... θέλεις λίτρα καμπίνας και μεγάλες ή αρκετές μονάδες ...
Σπυρο εννοεις λιτρα σαν των Ursa?
Ετσι ακριβως...Για 60τμ τα 40αρια δεν κανουν ουτε για...υποκρουση,αν και φυσικα εξαρταται τι και πως θελεις να το ακους. Τα μεγαλα ηχεια,εχουν και μεγαλο ηχο,αυτο δεν αλλαζει με τιποτα.Σωματα,σκηνη,χορταστικες και ρεαλιστικες σταθμες χωρις φοβο ,αλλα με παθος
Ενα θεμα βεβαια,ειναι οι αντιρησεις των γυναικων,αλλα ολα λυνονται![]()
Το επόμενο βήμα κατ εμέ είναι αυτό αλλά ξεφεύγουμε πολύ....
Κατ' εμέ ναι ... θέλεις λίτρα καμπίνας και μεγάλες ή αρκετές μονάδες ...
http://www.kosmasaudiovideo.gr/showprod.php?id=162
Δεν είναι τόσο ακριβά όσο νομίζεις..... Τα 40άρια της Harbeth δεν νομίζω να έρθουν φθηνότερα.... Τον αντιπρόσωπο τον ξέρεις....το έχεις ψάξει;;
Τα PMC θα αξιολογηθουν σιγουρα αν και η μικρη καμπινα τους καπως μου "φαινεται"! Από εκεί και πέρα έχω μια πρόταση από συμφορουμίτη για ακρόαση στο χώρο του με ηχεια μεγάλα, (αλλά μεγάλα!) με τιμή στα 1400 Ε που οπως λεει παρέχουν μεγάλο και "μουσικό" ήχο..
εννοείς δεν κάνουν λόγω του όγκου τους γενικότερα ή τα συγκεκριμένα; ένα bass reflex ηχείο με ίδιες διαστάσεις, είναι επίσης ακατάλληλο;
Ναι,αυτο ακριβως. Πως στην ευχη να καλυφτει μεγαλος χωρος με δυο 6.5αρακια η με ενα σχεδον 8αρι... Οσο και να ...λυσσομανανε,δεν... Επαναλαμβανω παντως,πως εξαρταται τι και πως θελει να ακουσει ο καθενας μας,εκφραζω προσωπικη αποψη. Θελω τα ηχεια μου να παιζουν γεματα σε χαμηλες εντασεις,αλλα και να μπορουν οταν μου την ''σφυριξει'' να διωχνω την πεθερα μου απο την γειτονια) Για να το πω απλα και να κλεισω το θεμα,εχω βαρεθει μετα απο τοσα χρονια ενασχολησης με το αντικειμενο,να ακουω υπο ''προυποθεσεις'',η τελος παντων,να εχω οσο λιγοτερες γινεται,ειδικα σε αυτες τις δυσκολες εποχες που βιωνουμε...
Τα PMC θα αξιολογηθουν σιγουρα αν και η μικρη καμπινα τους καπως μου "φαινεται"! Από εκεί και πέρα έχω μια πρόταση από συμφορουμίτη για ακρόαση στο χώρο του με ηχεια μεγάλα, (αλλά μεγάλα!) με τιμή στα 1400 Ε που οπως λεει παρέχουν μεγάλο και "μουσικό" ήχο..
ευαισθητες χορδες αγγιζεις ρε Φραγκούλη! Ειναι πολλα τα χρηματα ομως..
ΙΜΗΟ, αναβάθμιση είναι να αλλάξεις ένα ηχείο με μονάδες καλύτερες/μεγαλύτερες από αυτές που έχεις ήδη. Δεν ξέρω αν αυτά που έχεις ακούσει καλύπτουν αυτά τα κριτήρια, όμως το Sovran τα καλύπτει και με το παραπάνω. Αν ήμουν στην θέση σου θα μάζευα τα χρήματα να πήγαινα σε αυτό το ηχείο.
Αυτά είναι με τα ενσωματωμένα subs;
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.