Αναβάθμιση προβολεα

Απάντηση: Re: Αναβάθμιση προβολεα

Δηλαδη, βαλε ενα απροσδιοριστο gamma, βαλε και το οτι μπορει να ηταν σηκωμενη ψηλα η φωτεινοτητα αφου δεν την ρυθμισες ποτε, ενδεχεται μεριδιο ευθυνης για το μαυρο με πεπλο που εβλεπες να εχει και η μη ρυθμιση.
Ετοιμες ρυθμισεις δεν μπορει να σου δωσει καποιος. Στο ειχα αναφερει απο περισυ που ρωτουσες.
Καθισα μαλιστα και σου εστειλα με λινκ να κατεβασεις τα πατερνακια black/white clipping ωστε να κανεις ρυθμισεις τουλαχιστον σε φωτεινοτητα/κοντραστ και τωρα καταλαβαινω οτι ουτε αυτο εκανες ποτε.

Επαιζες με εντελως αρρυθμιστο προβολεα στην φωτεινοτητα που πιθανοτατα ηταν παραπανω απο οσο επρεπε στην εργοστασιακη τιμη και ηθελε κατεβασμα. Αυτο συνετελεσε σε χειροτερο μαυρο απο αυτο που μπορουσε να δωσει ο προβολεας.

Τωρα γιατι ξανα ζητας ρυθμισεις αφου τον πουλησες τον προβολεα. ? :hmmmm2:

αυτο ακριβως του ειχα γραψει και εγω πριν καποιες μερες ....πηρε τον προβολεα τον εβγαλε απο το κουτι τον αναψε και .... οτι κατσει !!!!!!!!!

Βαγγέλη ποσο καιρό τον έχεις παρει τον benq ?εγω τον είχα 16 μηνες με 340 ωρες και πριν αυτόν ενα acer .Οτι και να κανείς το μαυρο που θες δεν θα το πάρεις γιατι απλά δεν γίνεται .Εκτος αν βάψεις όλο το χώρο σου μαυρο κι παλυ θα χάνει .Εκτος αυτού Εγω τον έδωσα γιατι είχα θέμα εγκατάστασης .Για να μου δώσει 106" με τέρμα το Zoom πρεπει να τον εχω στα 2,5μ απο πάνω ακριβως ειναι φωτιστικο .Αν τον βάλω στα 3,5 μετρα παλυ θα εχω θέμα με το φωτιστικο .Ο benq πρεπει να πάει ομόκεντρα με την οθονη.Εκτος αυτού εχω θέμα και με το HDMI καλωδιο γιατι ανάμεσα στην οθονη και το μηχάνημα υπάρχει δοκαρι δλδ πρεπει να κάνει μεγάλη διαδρομή το καλωδιο με πολλες τσακίσεις .Οποτε ψάχνω προβολεα να μην εχω θέμα με τοποθέτηση να εχω τη δυνατότητα να μη το βέλο ακριβως ομόκεντρα απο οθονη και το βασικό να ειναι ασύρματος .Επισης ψάχνω προβολεα να μην ειναι πολυ φωτεινός .Απο benq δεν βρίσκω κατι τέτοιο

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Επισης το κάδρο μου ειναι 106" ο benq 7500 κάνει για μεγαλύτερα κάδρα .Αφου θα μπω στη διαδικασία να τον βάλω οροφή να περάσω και ενα καναλι απο κοντινή πριζα για να παίρνω ρεύμα τι να πάρω ;με αυτές τις απαιτήσεις σε αυτούς τους προβολείς παμε και σε αυτές τις τιμές .Και ειναι ευκαιρία να πάρω και λίγο καλυτερο μαυρο το λίγο το λέω γιατι ειναι ανοιχτόχρωμος ο χώρος μου

ρε llzals τα κάνεις αχταρμά.
Κατ' αρχάς το μαύρο του W7500 αρύθμιστος vs καλιμπραρισμένο και ρυθμισμένο σωστά καμμία σχέση.
Βελτιώνεται αρκετά.
Δεν είναι σαν του Epson, και καμμία σχέση με τους JVC, αλλά βελτιώνεται αρκετά σε σχέση με αυτό που έβλεπες εσύ.

ρε llzals τα κάνεις αχταρμά.
Κατ' αρχάς το μαύρο του W7500 αρύθμιστος vs καλιμπραρισμένο και ρυθμισμένο σωστά καμμία σχέση.
Βελτιώνεται αρκετά.
Δεν είναι σαν του Epson, και καμμία σχέση με τους JVC, αλλά βελτιώνεται αρκετά σε σχέση με αυτό που έβλεπες εσύ.

κάτσε γιατί θα μας τρελάνεις...βελτίωσες το μαύρο του 7500 πειράζοντας τα ρυθμιστικά του??πάω για τσάι παιδιά...είμαι και σε ηλικία εγκεφαλικού.. :flipout:

Δηλαδή αφού μου είπαν ενα 10% θα πάρω καλυτερο με τον 9200 με τον 6600 τιποτα;χειρότερο απο τον benq ?τοσο χάλια;πως γίνετε αυτο εδώ λενε οτι εχει 7000:1 δυναμική ίριδα κτλ.μυθος ολα;

Οπως το αντιλαμβανομαι εγω βαθια μεσα σου θελεις να πιστεψεις τον ειδικο που σου ειπε οτι θα παρεις μονο 10 % καλυτερο μαυρο σε βολευει γιατι δεν φτανουν τα λεφτα ....
Αναμεσα σε 6600 και 1070 μην ψαχνεις να δεις ουσιαστικες διαφορες μπορει να εχει λιγο καλυτερο μαυρο ο 6600 αλλα χανει σε ansi contrast ο 1070 για οποιον δεν εχει θεματα τοποθετησεις δινει πολυ καλυτερη εικονα .

κάτσε γιατί θα μας τρελάνεις...βελτίωσες το μαύρο του 7500 πειράζοντας τα ρυθμιστικά του??πάω για τσάι παιδιά...είμαι και σε ηλικία εγκεφαλικού.. :flipout:

Εαν μετατρεψεις την αυτοματη ιριδα σε βηματικη και κατεβασεις απο το service menu το φως στο μισο τι θα γινει το επιπεδο του μαυρου σε σχεση παντα με το αρχικο ?

Τον 7500 δεν τον εχω δει εχω ακούσει όμως οτι ειναι αρκετά φωτεινός και δεν εχω διαβαςει πολυ καλές κριτικές .

Η αλήθεια ειναι οτι αυτο το 10% με προβλημάτισε .Ο χώρος μου δεν ειναι και κατάλευκος.Υπαρχουν και φωτο που εχω ανεβάσει απο το χώρο μου.Η αλήθεια ειναι οτι ναι ειναι ακριβός ο 9200

Αλλα τωρα να πηγαίνεις σε ολα τα μαγαζιά και να σου προτείνουν τον 9200 δεν ξέρω δεν νομίζω οτι όλοι εχουν παρει γραμμή απο τις εταιρίες

Εγω πάντως να πάρω ενα μηχανάκι χωρίς να εχω τη δυνατότητα να το βάλω εκει που θέλω και να παίρνω ξανά το μαυρο του benq δεν το ξανακάνω.Τωρα αν τον πάρω και ειναι απο τους άτυχους ε τοτε τι να κανω θα εκμεταλλευτώ την εγγυηση δεν ειναι και λίγα 3 χρονια .

Η Epson δεν δίνει σε όλους 3 χρονια στον 6600 δίνει 2.Απλα βλέπω οτι τον πλασάρουν πολυ και γενικα εχει πουλήσει με σχετικά καλές κριτικές πελατών .Πελατων όχι ειδικών .

Ακόμα και για τον 7200 που κοίταζα δεν μου το πρότειναν όλοι λενε το βήμα ειναι 9200 και μετα jvc

Σου απάντησε ο svellinis.

Τον 7500 δεν τον εχω δει εχω ακούσει όμως οτι ειναι αρκετά φωτεινός και δεν εχω διαβαςει πολυ καλές κριτικές .
Εξαρταται τι θελει ο καθενας και τον χωρο που εχει ...
Ο 7500 εχει κατα την γνωμη μου ενα μειονεκτημα τον τροπο που δουλευει η αυτοματη ιριδα εαν την απενεργοποιησεις θα παρεις μια ωραια εικονα συμφωνα με τις δυνατοτητες της τεχνολογιας DLP .
Εαν τον συγκρινεις με JVC ειναι για τα μπαζα εαν τον συγκρινεις με tw9200 καπου κερδιζει καπου χανει .....
Εγω εχω τον tw9200 μου αρεσει πολυ η εικονα του αλλα εαν ειχα μεγαλυτερη αποσταση ισως να δοκιμαζα να τον αλλαξω με τον 7500 .
Και η εικονα του 1070 που περασε απο τα χερια μου καποια στιγμη μου αρεσε οταν του φορεσα ενα nd2 φιλτρο και βελτιωσα λιγο το μαυρο του .
Οπως σου ειπαν τα παιδια θελουν και λιγο σκαλισμα τα προβολακια .....
Εαν εβαζες στον 1070 ενα σκουρο πανι ή ενα Nd2 φιλτρο και εκανες μια ρυθμιση θα ειχες εναν value for money προβολεα

Εγω παντός στον χώρο μου δεν καπνίζω και σκέφτομαι οτι και να πάρω να βάλω μια θήκη στην οροφή για τις σκόνες

Εγω δεν εχω καταλαβει ακομη τι αλλο ακριβως ψαχνεις να βρεις/μαθεις για να αποφασισεις.
Ολα εχουν ειπωθει οποτε δεν ξερω τι περιμενεις για να κανεις την αγορα.
Και αντε συνεχιζεις να το συζητας, τι αλλο ελπιζεις να αποκομισεις. ?

Το κανεις απλα για να γινεται κουβεντουλα μεχρι να ερθουν οι γιορτες και να αγορασεις το νεο σου δωρο. ?

ΟΛΟΙ σου λενε οτι ο 9200 θα δωσει καλυτερο μαυρο απο τον 1070.
ΟΛΟΙ σου λενε οτι ο 9200 εχει καλυτερα ρυθμιστικα για πιο ευκολη τοποθετηση.

Ειλικρινα βρε ilzals, περιμενεις να φτασει το θεμα τα 10.000.000 posts για να βγαλεις ακρη εαν θα παρεις 10% καλυτερο μαυρο ή παραπανω. ?

Εχουμε περασει τα 200 posts και καταληξαμε (υστερα απο 200 κυκλους) οτι για μαυρο πας στον 9200 ή μεταχειρισμενο JVC αφου εκεινος ξεπερνα το budget σου.
Θα ρωτησεις 100 ανθρωπους, θα εισπραξεις 100 διαφορετικες γνωμες και υστερα θα εφαρμοσεις στατιστικα δειγματα για να βγαλεις την δημοφιλεστερη απαντηση του ποιος εχει δικιο. ?

ΟΛΟΙ σου λενε για 9200 και jvc οσον αφορα το μαυρο. Εχεις κολλησει καπου αλλου σε αλλη παραμετρο. ?

Παρε τον 9200 και σου υποσχομαι αν δεν σε ικανοποιησει το μαυρο του, εγω θα σπασω τον jvc του tegonik.

Ξεχνάς απο πέρυσι το βασανίζω το θέμα .Παιδια συγγνωμη αν σας ζαλισα

:flipout::flipout:

12273805_432769746847856_1204495585993085782_o.jpg

Χωρις πλακα τωρα, ειχα τον epson 9000 σε λευκους τοιχους σε 106" ιντσες και ειχε πιο μαυρο και απο τον benq w7000 που απεκτησα υστερα απο αυτον.

Και αν θύμα με καλα κατι θεματάκια ειχες

Μετα πήρες τον benq ειχες και εκει κάποια θεματάκια .Μη μου λες αλλα γιατι θα τα πω

Ολα

Ναι με τον 7500 ειχες θεματάκια .Αλλα μωρό δεν πολυ βλέπω βλάβες benq τοσο καλα μηχανάκια;

Και αν θύμα με καλα κατι θεματάκια ειχες

Μετα πήρες τον benq ειχες και εκει κάποια θεματάκια .Μη μου λες αλλα γιατι θα τα πω

Ολα

Εγω θεματακια ειχα με ολους τους προβολεις μου. Αλλαξα 3 επσον, αλλαξα τον 7000 και τωρα με τον 7500 παλι θεματακια.
Αλλα μην σε κραταω, βγαλε τα εσωψυχα σου και εσυ. :flipout:

Μωρό μωρά ήθελα να γράψω μη παρεξηγηθώ που εχω παρεξηγηθεί απο κάποιος δλδ