άργησες.. από χτες οι ELNA είναι στην πλακέτα...
τους άκουσα σήμερα (όλη την αλλαγή στους πυκνωτές δλδ)
Εντυπωσεις;άργησες.. από χτες οι ELNA είναι στην πλακέτα...
τους άκουσα σήμερα (όλη την αλλαγή στους πυκνωτές δλδ)
Εντυπωσεις;
Αν δεν περναει σημα απο μεσα τους και δεν ειχαν και καποιο θεμα δυσκολα θα δεις διαφορα στον ηχο ,ισως αν εχει κανεναν μαπα πυκνωτη στην διαδρομη του σηματος και τον αλλαξεις να ακουσεις καποια διαφοραουδέτερες.. εξαιρετικά έπαιζε πριν, εξαιρετικά και μετά.
για να καταλάβεις, η επισκευή που έκανα στα καλώδια ρεύματος με τίναξε από τον καναπέ με την μία !
σήμερα δεν μπορώ να πω το ίδιο..
αν θέλουν τον χρόνο τους οι πυκνωτές , θα φανεί.. αλλά μικροί είναι.. όλη νύχτα ήταν αναμμένο το μηχάνημα..
θα προχωρήσω στις επόμενες δουλειές γιατί δεν γίνεται κάθε τι που αλλάζω να το αξιολογώ με προσοχή.
το μόνο που θα περιμένει (όταν έρθει), θα είναι το Alps
Αν δεν περναει σημα απο μεσα τους και δεν ειχαν και καποιο θεμα δυσκολα θα δεις διαφορα στον ηχο ,ισως αν εχει κανεναν μαπα πυκνωτη στην διαδρομη του σηματος και τον αλλαξεις να ακουσεις καποια διαφορα
αυτες που πηρες δεν χωρουν και δεν ειναι σωστο να κανεις κολπα με ποδαρακια η και να ανοιξεις παραπανω τις τρυπεςΠιθανόν οι CapXon να μην ήταν τόσο μάπα τελικά..
Δεν πειράζει, σίγουρα αυτοί που βάλαμε είναι καλύτεροι.
Ίσως φανεί αργότερα αυτό, μετά από ώρες λειτουργίας..
Το μηχανάκι δεν το άκουσα πάνω από 1 ώρα.
Πες μου τώρα τι να κάνω με τις Schottky..
Να συνεχίσω την χειροτεχνία με αυτές που πήρα ή αύριο να πάω να πάρω τις μικρότερες στα 40v ;;;
Τις τρύπες δεν τις πειράζωαυτες που πηρες δεν χωρουν και δεν ειναι σωστο να κανεις κολπα με ποδαρακια η και να ανοιξεις παραπανω τις τρυπες
Άλλες ναι οκ.. στα 40v είμαστε εντάξει;;Η παιρνεις αλλες η αφηνεις αυτες που ειχε ,αποψη μου ειναι οτι διαφορα δεν θα δεις
Αν δεν μου δείξει κάποιος εγώ δεν μπορώ να ξέρω από τέτοιου είδους λεπτομέρειες.Αν εχει κανα πλαστικο πυκνωτη που να περνα σημα αλλαξε τον με καλυτερο και εκει θα δεις διαφορα .
Είπαμε ότι αυτοί είναι καλοί και τους αφήνουμε.. μου φαίνεται και συ ήσουν αυτής της άποψης.δεν εχω προσεξει αν αλλαξες αυτους τους μεγαλους τις τροφοδοσιας οχι οτι θα εχουν θεμα αλλα ισως εκει να εβαζες κατι καλυτερο
Δες για κάποιο no-clean flux, αυτά που έρχονται σε σύριγγα..
Με την σύριγγα βάζεις στο σημείο που θα κολλήσεις flux ώστε να βοηθήσει στην κόλλησηΚαι πως βάζεις το κολλητήρι μέσα στη σύριγγα να κάνει φσσσσσσσ;![]()
Αν έχει ικανή διάμετρο το σημείο που γίνεται
Με την σύριγγα βάζεις στο σημείο που θα κολλήσεις flux ώστε να βοηθήσει στην κόλληση
Αν έχει ικανή διάμετρο το σημείο που γίνεται
η κόλληση στις 1N... μεγάλωσε τις τρύπες με ένα πολύ μικρό τρυπανάκι στην διατομή της μεγαλύτερης διόδου.
Προσοχή!! τρυπάς από το τυπωμένο πρός
το εξάρτημα με προσοχή για να μην κάνεις
καμία ζημιά..
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.