paulmarinis
Supreme Member
- 7 September 2007
- 4,716
γιατι δεν πας κατευθειαν στην d700?
ειμαι λιγο ασχετος απο τους φακους για το συστημα της νικον (και της κανον μαλλον, για πενταξ δεν μηλαω καν, πολυ μπερδεμενα τα πραγματα εκει).
Απλα αν ειναι να αλαξεις μηχανη και να πας σε κατι καλυτερο , μεγαλη διαφορα σε πιοτητα εικονας δεν θα παρεις αν δεν πας στο full frame. Και αν εισαι ετοιμος να δωσεις χιλιαρικο για την δ7000, δωσε αλλο ενα και παρε την δ700.
Μπορείς να δώσεις έναν ορισμό για το τι θεωρείς "gadget";
Τι πήρες τελικά;
Μεγειά! Οι φωτογραφίες που είναι? Άντε καλό καιρό έχει...
Με γεια!
Η ακαταμάχητη καταναλωτική μανία θριάμβευσε για μία ακόμα φορά!!
ΥΓ. Χωρίς διάθεση κριτικής, άλλωστε I've been there! (αν και ο ιστορικός χρόνος είναι μάλλον ευφημισμός)
Η δ5000 σίγουρα θα παροπλιστεί πλέον. Αφού έκανες την κίνηση, πούλα τη μαζί με τους κιτ φακούς της και μάζευε τώρα να πάρεις φακούς της προκοπής (όπως λ.χ. ο 11-16 που αναφέρεις, αν και, ξεκινώντας από αυτόν, θα υπερκαλύψεις, δεδομένης της παρουσίας και του 8άρη, το δύσκολο στην αξιοποίηση ευρυγώνιο άκρο). Βέβαια, αφού φωτογραφίζεις από το 1998, θα έχεις σίγουρα μια ιδέα για το ποιο είδος φωτογραφίας σε ελκύει περισσότερο ώστε να κινηθείς ανάλογα στην αγορά φακών. Εκτός αν δεν υπάρχει οικονομικό ζήτημα και μπορείς να τα έχεις όλα.
Και κάτι άλλο. Σίγουρα, από τη στιγμή που, όπως λες, σκοπεύεις να ασχοληθείς λίγο πιο σοβαρά, οφείλεις να ξοδέψεις κάποια χρήματα στην αγορά βιβλίων. Έχω κι εγώ, σαν κι εσένα, ένα κατεβατό από φωτογραφικά e-books, αλλά τα μόνα βιβλία φωτογραφίας που διαβάζω (χρόνου επιτρέποντος) είναι τα παραδοσιακά, χάρτινα τα οποία έχω πληρώσει!
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.