Αναπαραγωγή στα 24p

Απάντηση: Re: Αναπαραγωγή στα 24p

Το βασικό, Μπάμπη μου, δεν είναι που κλειδώνει ο προβολέας, αλλά που τα παίζει. Π.χ. σου φέρνω παράδειγμα το δικό μου ΙΝ76 (μηχάνημα τετραετίας) ο οποίος κλείδωνε κανονικότατα στα 72 Hz μέσω hdmi με τους προπροηγούμενους drivers της Nvidia ( με τους προηγούμενους και τους τωρινούς, όχι!! Καταραμένες αναβαθμίσεις....φτιάχνουν το ένα, χαλάνε το άλλο...). Όμως, δεν είχε πρακτική διαφορά, διότι δεν έβλεπα απολύτως καμμία καλυτέρευση σε θέματα κίνησης από τα 60 Hz. Πιθανολογώ ότι ο προβολέας τα δεχόταν μεν, αλλά τα έπαιζε εσωτερικά στα 60...

Γιάννη σωστό... Το "δέχεται" είναι λάθος έκφραση... Το "κλειδώνει" όμως είναι σωστή. :D

Χαχαχααχ μπερδευτηκα εξαρχης ηθελα να γραψω 48hz
Kαταραμενη ελλειψη τσιγαρου( το εκοψα εδω και 3 μερες)

Αν μένεις σε σπίτι κάτω από 70 τ.μ., δήλωσέ το καπνιζόντων και ξανάρχισέ το!!!:D:D

Αστειεύομαι, φυσικά. Well done my friend!!!:SFGSFGSF::SFGSFGSF:

Παντως εγω στον data βλεπω διαφορα απο τα 60 στα 72hz
Eπισης βλεπω και διαφορα απο την εναλλαγη render στο Media Player Classic
O Haali ειναι πολυ ομαλος και ωραιος αλλα δεν εχω DXVA acceleration

Γεια σε όλους,
Με 23hz (23.976) στην ΑΤΙ κατάφερα να έχω το παρακάτω αποτέλεσμα. Tέλειο πiστεύω...

23976.jpg

Με ΤΜΤ3

Αλλά τι σχέση έχει αυτό (το πρόγραμμα εννοώ με το κλείδωμα / το οτι το 23 των CCC δουλεύει όντως στα 23,976) ;

Εκτός αν εννοείς γενικά αν έκανε σπασίματα κλπ. Αν εννοείς αυτό, είδα κανά 10λεπτο χοντρικά και δεν παρατήρησα κάτι. Άρα δεν κάνει τα σπασίματα ''του 1 λεπτού''. Αλλά φυσικά μπορεί να κάνει αυτά που μου έκανε ανά ~45 λεπτά (τα οποία όμως έτσι κι αλλιώς τα είχα και με τις 4ΧΧΧ άρα είναι άλλο θέμα).

Μωρέ με ΤΜΤ δεν έχω θέμα, με τα άλλα έχω....

Μωρέ με ΤΜΤ δεν έχω θέμα, με τα άλλα έχω....

Ούτε πρόβλημα lipsync;

Αν δείς οτι δεν τα καταφέρνεις, έλα σπίτι να σου δείξω...
icon10.gif

Re: Απάντηση: Re: Αναπαραγωγή στα 24p

Ούτε πρόβλημα lipsync;
Αυτο πλέον έχω να το δω πολυυυυ καιρο στο ΤΜΤ 3 (πρακτικά νομίζω δεν υφίσταται από την έκδοση .140 - ηταν νομίζω μάλιστα στα release notes ως bug fix)

Γεια σε όλους,
Με 23hz (23.976) στην ΑΤΙ κατάφερα να έχω το παρακάτω αποτέλεσμα. Tέλειο πiστεύω...

Εμένα γιατί η κόκκινη και παράσινη γραμμή ειναι σαν πριόνι??
Ati 9.12 Catalyst σε 5770 καρτα

Επιπλεον εσενα λεει:
Mixer output NV 12

Ενώ εμένα
Mixer Output:RGB 32

oaocxe.jpg

Έχω βάλει EVR ΠΑΡΟΛΟ που έχω Win XP Pro...!!!

Attachments

• 2010-01-12_192130.jpg
    2010-01-12_192130.jpg
    70.5 KB · Views: 2
Last edited:
Re: Απάντηση: Re: Αναπαραγωγή στα 24p

Ούτε πρόβλημα lipsync;

Αν δείς οτι δεν τα καταφέρνεις, έλα σπίτι να σου δείξω...
icon10.gif

χαχα!!

ούτε πρόβλημα lip sync.....

Σε λίγο ξεκινάω τεστ, έχω 2-3 πραγματάκια για τσεκάρισμα....θα σε πω....

Μέχρι να σου πώ κατέβασε το directx 9c August 2009.....να υπάρχει...
http://www.softwarepatch.com/windows/directx.html

Εμένα γιατί η κόκκινη και παράσινη γραμμή ειναι σαν πριόνι??
Ati 9.12 Catalyst σε 5770 καρτα

Επιπλεον εσενα λεει:
Mixer output NV 12

Ενώ εμένα
Mixer Output:RGB 32

Έχω βάλει EVR ΠΑΡΟΛΟ που έχω Win XP Pro...!!!

Καταρχάς ο ένας χρησιμοποιεί DXVA και ο άλλος όχι....για αυτό το NV12...
Για αυτο και το πριόνι, μάλλον.

εμενα που η οθονη αρνειται πεισματικα να κατεβει απο τα 59/60 στα 1920χ1200
μονο αν κατεβασω αναλυση 1920χ1080 κατεβαινει στα 50 αλλα χαλαει η γεωμετρια της

Βοήθεια!!! Με έχει τρελλάνει ο Catalyst της ΑΤΙ. Έχω φτιάξει 2 profiles, το ένα με ανάλυση 1360x768 στα 60Hz (η οποία είναι η native ανάλυση της plasma) για browsing κ.τ.λ. και το άλλο με 1920x1080 στα 23Hz για να βλέπω τα HD μου. Όταν αλλάζω profile μέσω των hotkeys (alt + 1) στα 1360x768 όλα καλά. Όταν όμως αλλάζω στα 1920x1080 πάλι μέσω των hotkeys (alt + 2) τα Hz αντί για 23 πάνε στα 25 και πρέπει να πάω στα properties της κάρτας από τα windows ή από τον catalyst και να τα επαναφέρω στα 23 με το χέρι. Ξέρει κανείς κάτι για τι θέμα;

Μια αλλη ερωτηση παιδια αν ξερει κανεις απαντα
Υπηρχε στο αμερικανικο φορουμ ενα thread για ενα σκριπτακι η καποια αλλη ρυθμιση που μεσω Μedia Player Classic υποτιθεται οτι λειτουργουσε σαν software frame doubler για εξομαλυνση της εικονας σε υλικο 24p(οπως το αντιστοιχο φιλτρο του Dscaler για interlaced υλικο δλδ deinterlacing)

Αν ξερει κανεις πως μπορουμε να το κανουμε plz να απαντησει :hmmmm2:

Ευχαριστω θερμα Δημητρη για την απαντηση
Θα το ξεκοκαλισω ολο το thread και θα επανελθω

Βοήθεια!!! Με έχει τρελλάνει ο Catalyst της ΑΤΙ. Έχω φτιάξει 2 profiles, το ένα με ανάλυση 1360x768 στα 60Hz (η οποία είναι η native ανάλυση της plasma) για browsing κ.τ.λ. και το άλλο με 1920x1080 στα 23Hz για να βλέπω τα HD μου. Όταν αλλάζω profile μέσω των hotkeys (alt + 1) στα 1360x768 όλα καλά. Όταν όμως αλλάζω στα 1920x1080 πάλι μέσω των hotkeys (alt + 2) τα Hz αντί για 23 πάνε στα 25 και πρέπει να πάω στα properties της κάρτας από τα windows ή από τον catalyst και να τα επαναφέρω στα 23 με το χέρι. Ξέρει κανείς κάτι για τι θέμα;
Ειναι το λιγότερο από όλα τα κουλά που βλέπουμε κατά καιρούς.

Στη θέση σου θα ημουν ευτυχής αν είχα μόνο αυτό το πρόβλημα :p