Αναπαραγωγή στα 24p

Στο Htpc δεν εχω καν Internet. Παιζω απροβληματιστα στα 24 με vista και εχω να αλλαξω drivers πανω απο 6 μηνες. Μονο 2 προγραμματα installed. Powerdvd 8 και mpc.

Μμμ, με τι πρόγραμμα Σύριε, ΤΜΤ??
Με ΤΜΤ3

Αλλά τι σχέση έχει αυτό (το πρόγραμμα εννοώ με το κλείδωμα / το οτι το 23 των CCC δουλεύει όντως στα 23,976) ;

Εκτός αν εννοείς γενικά αν έκανε σπασίματα κλπ. Αν εννοείς αυτό, είδα κανά 10λεπτο χοντρικά και δεν παρατήρησα κάτι. Άρα δεν κάνει τα σπασίματα ''του 1 λεπτού''. Αλλά φυσικά μπορεί να κάνει αυτά που μου έκανε ανά ~45 λεπτά (τα οποία όμως έτσι κι αλλιώς τα είχα και με τις 4ΧΧΧ άρα είναι άλλο θέμα).

Γιατι να μην κλειδωνε ;;;; :ernaehrung004:

Ναι η συνδεση ειναι με vga καλωδιο
Το κλειδωμα γινεται καθε φορα απο nvidia control pannel
Παλια με μια Aτι επρεπε να το κανω με powerstrip

Απάντηση: Re: Αναπαραγωγή στα 24p

Γιατι να μην κλειδωνε ;;;; :ernaehrung004:

Γιατί, εκτός από κάποιους καινούριους που δέχονται 120 Hz, η συντριπτική πλειοψηφία δέχεται 24, 50 και 60 Hz.

Δεν το ηξερα αυτο.
Κοιτα αμα δεχονται 60 λογικα με το powerstrip μπορεις να κατεβεις στα 58hz

Απάντηση: Re: Αναπαραγωγή στα 24p

Γιατί, εκτός από κάποιους καινούριους που δέχονται 120 Hz, η συντριπτική πλειοψηφία δέχεται 24, 50 και 60 Hz.

Το βασικό, Μπάμπη μου, δεν είναι που κλειδώνει ο προβολέας, αλλά που τα παίζει. Π.χ. σου φέρνω παράδειγμα το δικό μου ΙΝ76 (μηχάνημα τετραετίας) ο οποίος κλείδωνε κανονικότατα στα 72 Hz μέσω hdmi με τους προπροηγούμενους drivers της Nvidia ( με τους προηγούμενους και τους τωρινούς, όχι!! Καταραμένες αναβαθμίσεις....φτιάχνουν το ένα, χαλάνε το άλλο...). Όμως, δεν είχε πρακτική διαφορά, διότι δεν έβλεπα απολύτως καμμία καλυτέρευση σε θέματα κίνησης από τα 60 Hz. Πιθανολογώ ότι ο προβολέας τα δεχόταν μεν, αλλά τα έπαιζε εσωτερικά στα 60...

58=2x24 :grandpa:

Aυτο που λεει ο Γιαννης ειναι σημαντικο γιατι ναι μεν το pc στελνει τη ταδε αναλυση με το ταδε ρεφρες ρειτ αλλα ο σκαλερ του προτζεκτορα μπορει να κανει τιποτα παιχνιδια.

Χαχαχααχ μπερδευτηκα εξαρχης ηθελα να γραψω 48hz
Kαταραμενη ελλειψη τσιγαρου( το εκοψα εδω και 3 μερες)