Aναζήτηση Ηeadphones (Over-Ear κ' On-ear)

Re: Αγορά ακουστικών

Παιδιά τα Fostex δεν είναι για το νάνο... Εκτός αν πάρει και ενισχυτή μαζί! Θέλουν πολλά γκάζια... Πολλά όμως

Eυχαριστω για τη βοηθεια παιδια,πηγα σε καταστημα και δοκιμασα αρκετα ακουστικα. Τελικα προτιμησα τα M20X που εως τωρα ακουγονται πολυ καλα(σιγουρα τεραστια διαφορα απο οτι ειχα εως τωρα)

Καλησπέρα στην παρέα. Βρήκα αυτά τα ακουστικά MONSTER BEATS BY DR. DRE URBEATS σε προσφορά 35 . Δεν έχω ιδιαίτερες απαιτήσεις θέλω απλά να έχουν καθαρό ήχο και αρκετό μπάσο. Χρήση σε γυμναστήριο. Τα έχει κανένας να μου πει εντυπώσεις ?

Καλησπέρα παιδιά, έχω τα Y50 AKG και τα U JAYS, ακούω alternative, jazz, indie και γενικά rock κυρίως. Πρόσφατα τα πούλησα όλα και αγόρασα και το Dacmagic XS. Τώρα ψάχνω ακουστικά κοντά στα 200ευρώ κυρίως για μουσική. Τι μου προτείνετε, με τα ακουστικά θα ακούω κυρίως από το Mac με το dacmagic αλλα και από το κινητό. Είμαι μεταξύ HD598, B&W P5 SERIES2, AKG K550 αλλά και senheiser momentum. θα προτιμούσα on ear αλλά δεν καίγομαι κιόλας αν τα over είναι καλύτερα να πάω σε over. Τέλος, αυτό που μου αρέσει είναι η λεπτομέρεια στον ήχο όχι τόσο η πολύ ένταση και το πολύ μπάσο.

Το ζητουμενο του ηχου που θετεις ταιριαζει γαντι στον ηχητικο προσανατολισμο της akg η οποια διαθετει πληθωρα ακουστικων και πολυ καλη ποιοτητα κατασκευης
Ευτυχης κατοχος των akg 701 αλλα με συνδεση σε ενισχυτη...καθως το θελουν το ρευμα τους
Over ear οπωσδηποτε ειναι κλασεις ανωτερα τοσο σε εφαρμογη οσο και σε αποδοση
Επισης θεωρω οτι αξιζει μια μικρη υπερβαση στο budget και να κοιταξετε και την προσφορα που τρεχει για τα sennheiser hd600
Θεωρειται must have για καποιον headfier που σεβεται τα αυτια του...χαχαχα σαν promotion ακουστηκε αυτο

Το ζητουμενο του ηχου που θετεις ταιριαζει γαντι στον ηχητικο προσανατολισμο της akg η οποια διαθετει πληθωρα ακουστικων και πολυ καλη ποιοτητα κατασκευης
Ευτυχης κατοχος των akg 701 αλλα με συνδεση σε ενισχυτη...καθως το θελουν το ρευμα τους
Over ear οπωσδηποτε ειναι κλασεις ανωτερα τοσο σε εφαρμογη οσο και σε αποδοση
Επισης θεωρω οτι αξιζει μια μικρη υπερβαση στο budget και να κοιταξετε και την προσφορα που τρεχει για τα sennheiser hd600
Θεωρειται must have για καποιον headfier που σεβεται τα αυτια του...χαχαχα σαν promotion ακουστηκε αυτο

Πάντως συγκριτικά AKG Y50 και U -JAYS τα Jays μου άρεσαν περισσότερο στον ήχο... ΗD600? δεν τα βρίσκω..

Καλησπέρα παιδιά, έχω τα Y50 AKG και τα U JAYS, ακούω alternative, jazz, indie και γενικά rock κυρίως. Πρόσφατα τα πούλησα όλα και αγόρασα και το Dacmagic XS. Τώρα ψάχνω ακουστικά κοντά στα 200ευρώ κυρίως για μουσική. Τι μου προτείνετε, με τα ακουστικά θα ακούω κυρίως από το Mac με το dacmagic αλλα και από το κινητό. Είμαι μεταξύ HD598, B&W P5 SERIES2, AKG K550 αλλά και senheiser momentum. θα προτιμούσα on ear αλλά δεν καίγομαι κιόλας αν τα over είναι καλύτερα να πάω σε over. Τέλος, αυτό που μου αρέσει είναι η λεπτομέρεια στον ήχο όχι τόσο η πολύ ένταση και το πολύ μπάσο.

Θα σας πρότεινα με βάση αυτά που ζητάτε το HD598 , χωρίς δεύτερη σκέψη αν θέλετε ανοικτού τύπου.
Σε κλειστού τύπου τα K550.
και τα δύο είναι πολύ καλά για την κατηγορία με λεπτομέρεια και μπάσο που δεν καλύπτει τα πάντα.
Το 598 κατά την γνώμη μου υπερτερεί στα σημεία.
Και τα δύο θα οδηγηθούν άνετα από το dac magic xs.
Τα HD600/650 και AKG 7xx δεν τα συνιστώ με αυτό το dac.

Αν μιλαμε για κλειστου τυπου σε αγγελιες κυκλοφορουν και τα Nad Viso HP50 στα 150 Ευρω αν θυμαμαι καλα. Ακουστικο με υποδειγματικη συχνοτικη αποκριση για την ακουστοτητα του μεσου ανθρωπινου αυτιου. Αν δεν εχεις θεμα με ελαφρως μεταχειρισμενα ακουστικα βεβαιως.

Superlux HD681 evo ή ....

Φιλος ψάχνει low budget ακουστικά over ear έως 50 ευρω το πολύ.
Του αρεσαν τα superlux που του εδωσα να δοκιμάσει, οπότε ήθελα να ξερω σε αυτην την ποιότητα ήχου, τι επιλογές εχω;

Πχ τα Audio-Technica ATH-M20x παρόλο που έχουν 40mm driver (υπόψιν του αρέσει το μπασο), είναι overall καλύτερα από τα superlux;

Αγορά closed back over ear ακουστικών

Budget: έως 150 ευρώ ανώτατο όριο (ιδανικά έως 100-120 ευρώ)
Οver ear (πρωτίστως) / On ear (δεύτερη επιλογή)
Κλειστού τύπου (οπωσδήποτε)
Συνοδευτικά: Audioengine D1 ή κάποιο dacάκι (σκέφτομαι το Centrance Dacport Slim από Massdrop). Ιδανικά χαμηλής εμπέδησης, να μην χρειάζονται ενισχυτή.
Μουσικές προτιμήσεις: Κλασσική μουσική (chamber music, cello, piano, violin), Rock, Folk, Jazz, voices.
Απαιτήσεις: Oυδέτερος, ισορροπημένος αλλά και ευχάριστος ήχος
Άλλες χρήσεις: Nope. Μόνο μουσική
Μπορώ/ενδιαφέρομαι να αγοράσω από εξωτερικό?: Ναι
Ιστορικό: Sennheiser HD239 (γραφείο), Sennheiser HD598 (σπίτι)

Τα θέλω για το γραφείο, τα Sennheiser HD239 συμπαθητικά μεν, ανοιχτά δε και ακούγονται. Και βαρέθηκα και τα pads τους.
Με ενδιαφέρει να είναι βολικά, να είναι καθαρός ο ήχος, και ει δυνατόν, να υπάρχει soundstage, όχι αυτή η κλεισούρα των closed back (είμαι open back χαρακτήρας, ας όψονται οι συνθήκες)
A, και δεν είμαι basshead.

Μια λίστα αυτών που κοιτάζω:

Audio Technica ATH-M40x
Audio Technica ATH-T400 (γνώμες;)
Audio Technica ATH-T500 (γνώμες;)
Sennheiser HD380 Pro (Λένε για πολύ μπάσο και σφιχτό clamp)
AKG K550 (strident and artificial treble?)
Audio Technica ATH-M50x (το άκουσα στην έκθεση για λίγο, δεν μπορώ να πω ότι σχημάτισα άποψη πέραν από το ότι δεν είχε καλό soundstage, αλλά όλη μου η εμπειρία είναι με open back, οπότε δεν έχω μέτρο σύγκρισης).
Sennheiser HD569

(Τα δύο τελευταία είναι υπερβάσεις στο budget)

Re: Αγορά closed back over ear ακουστικών

Η μουσική που ακούς (κλασσική, folk, jazz, μικρά σύνολα) και το γούστο σου (ουδέτερος, ισορροπημένος, ευχάριστος ήχος) φωνάζουν από μακριά AKG K240. Θα σου περισσέψουν 80 ευρώ, πρόσθεσε άλλα 20 και πάρε το Audioquest Dragon Fly Black για πηγή.

Η μουσική που ακούς (κλασσική, folk, jazz, μικρά σύνολα) και το γούστο σου (ουδέτερος, ισορροπημένος, ευχάριστος ήχος) φωνάζουν από μακριά AKG K240. Θα σου περισσέψουν 80 ευρώ, πρόσθεσε άλλα 20 και πάρε το Audioquest Dragon Fly Black για πηγή.

Τα 240 δεν είναι open back;

EDIT: Semi-open. Δεν θέλω να με ακούνε οι άλλοι δίπλα μου. Πόσο sound leakage έχει;

Κι εγώ στα γούστα τα δικά σου είμαι. Μάλλον στο budget που θέτεις για Audio Technica πας.

Γνώμη μου: Πάρε στικάκι με μουσικές και πήγαινε στον "Videorythmos" στους αμπελόκηπους κι εκεί έχει χώρο να ακούσεις σε ήσυχο περιβάλλον αρκετά ακουστικά Audio technica.
Οι άνθρωποι είναι πολύ εξυπηρετικοί. Εγώ είχα πάει τότε να ακούσω το meridian explorer και μιας και υπήρχε η δυνατότητα άκουσα και μερικά ακουστικά. Μου άρεσαν όλα τα μοντέλα μπορώ να πω.

Δοκίμασε μόνος σου, είναι το καλύτερο απ' όλα!

Κι εγώ στα γούστα τα δικά σου είμαι. Μάλλον στο budget που θέτεις για Audio Technica πας.

Γνώμη μου: Πάρε στικάκι με μουσικές και πήγαινε στον "Videorythmos" στους αμπελόκηπους κι εκεί έχει χώρο να ακούσεις σε ήσυχο περιβάλλον αρκετά ακουστικά Audio technica.
Οι άνθρωποι είναι πολύ εξυπηρετικοί. Εγώ είχα πάει τότε να ακούσω το meridian explorer και μιας και υπήρχε η δυνατότητα άκουσα και μερικά ακουστικά. Μου άρεσαν όλα τα μοντέλα μπορώ να πω.

Δοκίμασε μόνος σου, είναι το καλύτερο απ' όλα!

Ο Βιντεορυθμός φέρνει μόνο τα hi-fi μοντέλα. Τα professional τα φέρνει η Audigys.

Συμφωνώ και επαυξάνω για τα Κ240, αλλά δεν είναι κλειστά. Εξαιρετικά τα κλειστά SENNHEISER 380 αλλά και τα 280. Εγγύηση για ισορροπία.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

EDIT: Semi-open. Δεν θέλω να με ακούνε οι άλλοι δίπλα μου. Πόσο sound leakage έχει;

Δεν υπάρχει leakage στα κ240, απλά δεν σε απομονώνουν, που αν δεν το χρεάζεσαι είναι πλεονέκτημα για φυσικότητα και άνεση.

Θα σε γελάσω. Πάντως στις φυσιολογικές στάθμες που ακούω εγώ οι δίπλα μου δεν ξέρουν τι μουσική παίζει. Για υψηλές στάθμες δεν ξέρω.

εδιτ: Θέμη μαζί γράφαμε. Και ναι, μπορώ να ακούω τι γίνεται γύρω μου όταν παίζει μουσική, πράγμα θετικό για μένα, γιατί τα χρησιμοποιώ στο σπίτι και δε θέλω να είμαι τελείως απομονωμένος από το περιβάλλον μου.