Το ζητουμενο του ηχου που θετεις ταιριαζει γαντι στον ηχητικο προσανατολισμο της akg η οποια διαθετει πληθωρα ακουστικων και πολυ καλη ποιοτητα κατασκευης
Ευτυχης κατοχος των akg 701 αλλα με συνδεση σε ενισχυτη...καθως το θελουν το ρευμα τους
Over ear οπωσδηποτε ειναι κλασεις ανωτερα τοσο σε εφαρμογη οσο και σε αποδοση
Επισης θεωρω οτι αξιζει μια μικρη υπερβαση στο budget και να κοιταξετε και την προσφορα που τρεχει για τα sennheiser hd600
Θεωρειται must have για καποιον headfier που σεβεται τα αυτια του...χαχαχα σαν promotion ακουστηκε αυτο
Καλησπέρα παιδιά, έχω τα Y50 AKG και τα U JAYS, ακούω alternative, jazz, indie και γενικά rock κυρίως. Πρόσφατα τα πούλησα όλα και αγόρασα και το Dacmagic XS. Τώρα ψάχνω ακουστικά κοντά στα 200ευρώ κυρίως για μουσική. Τι μου προτείνετε, με τα ακουστικά θα ακούω κυρίως από το Mac με το dacmagic αλλα και από το κινητό. Είμαι μεταξύ HD598, B&W P5 SERIES2, AKG K550 αλλά και senheiser momentum. θα προτιμούσα on ear αλλά δεν καίγομαι κιόλας αν τα over είναι καλύτερα να πάω σε over. Τέλος, αυτό που μου αρέσει είναι η λεπτομέρεια στον ήχο όχι τόσο η πολύ ένταση και το πολύ μπάσο.
Η μουσική που ακούς (κλασσική, folk, jazz, μικρά σύνολα) και το γούστο σου (ουδέτερος, ισορροπημένος, ευχάριστος ήχος) φωνάζουν από μακριά AKG K240. Θα σου περισσέψουν 80 ευρώ, πρόσθεσε άλλα 20 και πάρε το Audioquest Dragon Fly Black για πηγή.
Κι εγώ στα γούστα τα δικά σου είμαι. Μάλλον στο budget που θέτεις για Audio Technica πας.
Γνώμη μου: Πάρε στικάκι με μουσικές και πήγαινε στον "Videorythmos" στους αμπελόκηπους κι εκεί έχει χώρο να ακούσεις σε ήσυχο περιβάλλον αρκετά ακουστικά Audio technica.
Οι άνθρωποι είναι πολύ εξυπηρετικοί. Εγώ είχα πάει τότε να ακούσω το meridian explorer και μιας και υπήρχε η δυνατότητα άκουσα και μερικά ακουστικά. Μου άρεσαν όλα τα μοντέλα μπορώ να πω.
Δοκίμασε μόνος σου, είναι το καλύτερο απ' όλα!
Η μουσική που ακούς (κλασσική, folk, jazz, μικρά σύνολα) και το γούστο σου (ουδέτερος, ισορροπημένος, ευχάριστος ήχος) φωνάζουν από μακριά AKG K240. Θα σου περισσέψουν 80 ευρώ, πρόσθεσε άλλα 20 και πάρε το Audioquest Dragon Fly Black για πηγή.
Τα 240 δεν είναι open back;
EDIT: Semi-open. Δεν θέλω να με ακούνε οι άλλοι δίπλα μου. Πόσο sound leakage έχει;
Τα 240 δεν είναι open back;
EDIT: Semi-open. Δεν θέλω να με ακούνε οι άλλοι δίπλα μου. Πόσο sound leakage έχει;
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.