Android Media Player

Jiannisk επειδή είναι overclockled kernel να έχεις μια ματιά και στο αν ανεβάζει θερμοκρασία το "σασί" (που σίγουρα θα ανεβάζει περισσότερη). Πολύ καλό το benchmark. Αν μπορέσεις κάποια στιγμή πέρνα και τον 1080p κέρνελ που σου στειλα και πες μας διαφορές !

Και ταινιες σε 720 παιζει αριστα. Απο ζεσταμα ειναι οκ προς το παρων. Δουλευει καμια ωρα. Μονο μια ερωτηση. Πως αλλαζω το wallpaper. Δεν βρισκω πουθενα επιλογη

Επισης ξερει κανεις πως εμφανιζονται οι εφαρμογες που περναω χειροκινητα?

Εχω διαβασει τα περισσοτερα ποστς αλλα αποφαση δε μπορω να παρω...:huh2:

Μπερδευει τα πραγματα η απαιτηση μου και για DVB-T καθως η τηλεοραση που θα παει το STB δεν εχει και προσπαθω να τα λυσω ολα με μια συσκευη.

Με αυστηρο μπατζετ 100 ευρω που θα ηθελα να περιλαμβανει και air mouse, τι θα προτεινατε;

Και ταινιες σε 720 παιζει αριστα. Απο ζεσταμα ειναι οκ προς το παρων. Δουλευει καμια ωρα. Μονο μια ερωτηση. Πως αλλαζω το wallpaper. Δεν βρισκω πουθενα επιλογη

Πατημένο το αριστερο κλικ του mouse πάνω στην αρχική οθόνη (όχι πάνω σε εικονίδιο). Θα σου βγάλει από που θες να παρεις την εικόνα

Επισης ξερει κανεις πως εμφανιζονται οι εφαρμογες που περναω χειροκινητα?

Πάνω δεξιά στην οθόνη υπάρχει ένα πλέγμα που εμφανίζει όλα τα apps. Αν θες απεγκατάσταση πας settings->apps και απο κει μπορείς να τα αφαιρέσεις

Σημερα εκανα και εγω παραγγελια ενα Tronsmart MK908II για να δουμε θα εχει καποια διαφορα απο το διπυρηνο minix neo g4 που εχω;
Οταν ερθει με το καλο θα γραψω εντυπωσεις.

Καλημερα. Ενα προβλημα με το SKYPE υπαρχει στο ΜΚ 808 με 2dark4u. Ενω συνδεεται κανονικα και ενω βλεπει την καμερα δεν κανει βιντεοκληση. Κρασαρει. Επισης ενω τραβαει βιντεο απο το προγρμμα CAMERA που εχει μεσα στο ANDROID οταν τραβας φωτο παλι κρασαρει. Η καμερα ειναι LOGITECH C 170 αν δε κανω λαθος.

Καλημερα. Ενα προβλημα με το SKYPE υπαρχει στο ΜΚ 808 με 2dark4u. Ενω συνδεεται κανονικα και ενω βλεπει την καμερα δεν κανει βιντεοκληση. Κρασαρει. Επισης ενω τραβαει βιντεο απο το προγρμμα CAMERA που εχει μεσα στο ANDROID οταν τραβας φωτο παλι κρασαρει. Η καμερα ειναι LOGITECH C 170 αν δε κανω λαθος.

Είναι γνωστή η ασυμβατότητα του μηχανηματος με διάφορες κάμερες. Δυστυχώς πρεπει να εχεις μια που να δουλευει. Δες αυτό τα λινκς

http://www.armtvtech.com/armtvtechforum/viewtopic.php?f=29&t=69

http://tabletrepublic.com/forum/android-mini-pc/mk808-webcam-skype-video-support-3275.html

Aν θυμάμαι καλά η logitech C170 http://www.geekbuying.com/item/Logi...ired-Camera-USB-Webcam-Web-Camera-312647.html δουλευει.. Aν η κάμερα ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΨΕΙ πάει να πει πως (υποθέτω) ο κέρνελ δεν ειναι συμβατός (?)..

Last edited:
Επίσης αν την έχεις σε hub μπορεί να φτάίει και αυτό. Πολλοί αναφέρουν προβληματα λόγω "τροφοδοσίας" ρεύματος..

Σε stock firmeware με stock kernel και με τροφοδοσία απευθείας απ το usb θα πρέπει να δουλεύει κανονικά..Αν όχι κάτι από ολα αυτά θα φταίει..

Last edited:
την εχω συνδεσει στο OTG. Χωρις HUB. Video τραβαει αλλα οχι φωτο

Last edited:
Επειδή κάποιοι έχουν πρόβλημα να βρουν τον kernel (2dark4u kernel for MK808) τον ανεβάζω εδώ

http://www.2shared.com/file/1cPH5-KT/14_kernel_MK808_720_GPU433_141.html

Προσοχή! Είναι μόνο για το mk808 (αυθεντικό απ το gb) και δουλεύει άψογα με την finless 1.7. Video εδώ

Υπάρχουν οδηγίες στο να περνάμε τον kernel? Έχω το MK808B με Finless 1.7. Κατέβασα τον πυρήνα από το site, αλλά δεν έχει οδηγίες..... :ears:

Kobien ο συγκεκριμένος kernel είναι μόνο για το μκ808 (όχι το b). Αν το περάσεις θα χάσεις το wifi και το bt..

Παραγγειλα το K-R42 τελικα..θεωρω οτι ειναι αρκετα "δυνατο", ηθελα οπωσδηποτε και θυρα ethernet και μαζι με το Αir mouse εμεινα οριακα και εντος του μπατζετ των 100 ευρω...:smokin:

Μενει να μαθω αν μπορει να κουμπωσει πανω του καποιο στικακι για Digea.

Παραγγειλα το K-R42 τελικα..θεωρω οτι ειναι αρκετα "δυνατο", ηθελα οπωσδηποτε και θυρα ethernet και μαζι με το Αir mouse εμεινα οριακα και εντος του μπατζετ των 100 ευρω...:smokin:

Μενει να μαθω αν μπορει να κουμπωσει πανω του καποιο στικακι για Digea.

Καλή η επιλογή αν και ακόμα για το συγκεκριμένο μηχανημα οπως βλέπω δεν έχει βγει ένα "καλό" λογισμικό. Μαθαίνω είναι στα σκαριά όμως. Όσο για το digea λίγο χλωμό το βλεπω, εκτός και αν εχει μέσα linux drivers (ακόμα πιο χλωμό). Μόνο αν κάποιος περάσει στο firmware τετοιους drivers (ή βγουν μετά σε *.ko μορφή..). Δύσκολο όμως..

Last edited:
Καλή η επιλογή αν και ακόμα για το συγκεκριμένο μηχανημα οπως βλέπω δεν έχει βγει ένα "καλό" λογισμικό. Μαθαίνω είναι στα σκαριά όμως.

Που ενημερωνεσαι για λογισμικο, μεσα απο το Geekbuying;

Kobien ο συγκεκριμένος kernel είναι μόνο για το μκ808 (όχι το b). Αν το περάσεις θα χάσεις το wifi και το bt..

ΟΚ, καλά που δεν τον πέρασα. Θα ψάξω να δω τι παίζει για MK808B.

ΟΚ, καλά που δεν τον πέρασα. Θα ψάξω να δω τι παίζει για MK808B.

Επειδή έχω το ίδιο μηχανημα και γενικά το ψάχνω, μέχρι στιγμής δεν υπαρχει overclocked kernel για το mk808b που να δουλευει. Βασικά δεν το βλέπω κι όλας να βγαινει γιατι τα μηχανακια μας ξεπεράστηκαν ήδη..