Δεν είναι παράνομο να ζητάνε ως προϋπόθεση για εγγραφή τα στοιχεία της κάρτας σου για επιβεβαίωση, δωρεάν είναι δεν λένε ψέματα, γίνεται και σε άλλες υπηρεσίες όπως πχ το trial μιας βδομάδας στο Cinobo. Ανά μήνα επιβεβαίωση (το οποίο μου ζήτησαν και εμένα για 6μηνο δωρεάν λόγω ασφάλειας στη Eurolife) το ζητάνε με το πρόσχημα για να μην έχουν accounts με fake κτλ, όμως είναι κουτοπονηριά ώστε να μην μπορείς να ακυρώσεις κατευθείαν με το που κάνεις το account όπως πχ στον 1 χρόνο δωρεάν από cosmote που μπορούσες αλλά να πρέπει να θυμηθείς να το κάνεις στον 5ο μήνα και αν ξεχάσεις να χρεωθείς, εγώ βέβαια τους έβαλα κάρτα revolut με μηδενικό υπόλοιπο (ΔΕΝ δέχεται μιας χρήσης Revolut, το δοκίμασα) και υπενθήμιση σε 5 μήνες στο ημερολόγιο να το ακυρώσωΕίχα εγγραφεί κάποτε στο ANT1+, δεν θυμάμαι καν πότε, μάλλον σαν επισκέπτης, μάλλον για να δω κάποιες εκπομπές που έχασα στο live. Έχω χρόνια να ασχοληθώ, αλλά ακόμα μου στέλνουν email, και δεν έχω κάνει τον κόπο να απεγγραφώ.
Μου ήρθε email με προσφορά για έναν μήνα δωρεάν στο πακέτο Family & Sports. Είχε έναν κωδικό προσφοράς, και link εγγραφής.
Για τον φόβο phishing δεν μπήκα από το link, αλλά θυμήθηκα ότι σε ένα παλιό μου τάμπλετ είχα την εφαρμογή ANT+, μάλλον από τότε που είχα ασχοληθεί παλιά. Είχα χρόνια να μπω.
Τέλος πάντων, μπήκα στον λογαριασμό μου, με έκδοση νέου password γιατί δεν είχα ιδέα τι password είχα δώσει τότε, μπαίνω στην αρχική οθόνη, κλειδωμένα τα περισσότερα όπως ήταν λογικό, πατάω στο κουμπί αναβάθμισης, και μου δίνει επιλογές νέας συνδρομής, όπως και επιλογή εισαγωγής κωδικού προσφοράς.
Βάζω τον κωδικό προσφοράς που είχε το email, επιτυχής εγγραφή, συγχαρητήριο email για την επιτυχή συνδρομή, αλλά στην εφαρμογή μετά την εισαγωγή κωδικού προσφοράς μου έβγαλε παράθυρο ότι δωρεάν συνδρομή για έναν μήνα, αλλά χρέωση από τον επόμενο μήνα!!!
Και δίπλα παράθυρο να δώσω στοιχεία της πιστωτικής κάρτας που θα γίνεται η χρέωση!!!!!!
Φυσικά βγήκα από το παράθυρο, πήγα στην αρχική οθόνη για να δω τι μπορώ να δω, αλλά τζίφος.
Όλα πάλι κλειδωμένα. Αν δεν δώσεις στοιχεία κάρτας δεν παίρνεις την προσφορά!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Και άντε μετά να δω πως μπορώ να ακυρώσω την συνδρομή, αν γίνεται, αν προλάβω να μην χρεωθώ έστω και για έναν μήνα μετά την λήξη της προσφοράς κτλ, γιατί δεν έχω καμία διάθεση να πληρώνω τον ΑΝΤ1+. Αν πλήρωνα όλες τις συνδρομές που μου ζητάνε, από πλατφόρμες μέχρι εφαρμογές android θα χρειαζόμουν 4 μισθούς. Το βρήκαν όλοι τώρα συνδρομή για οτιδήποτε.
Αλλά κυρίως θεωρώ απάτη να μου λένε δώρο και μετά να μου ζητάνε συνδρομή και στοιχεία κάρτας για να πάρω το δώρο. Η NOVA δίνει κάθε τόσο δώρο έναν μήνα EON, χωρίς άλλη υποχρέωση. Απλά βάζεις τον κωδικό προσφοράς και παρακολουθείς ότι θέλεις.
Σκέφτηκα να κάνω αύριο καταγγελία στην ΕΕΤΤ και σε ενώσεις καταναλωτών, αλλά βαριέμαι να ασχοληθώ. Απλά απεγγραφή από το email του ΑΝΤ1+ και διαγραφή της εφαρμογής που είχα ξεχασμένη στο παλιό τάμπλετ.
Αν θυμάμαι καλά τους όρους, ακύρωση λέει μπορείς να κάνεις όποτε θέλεις, και αμέσως μετά έλεγε μετά την λήξη της προσφοράς. Δηλαδή, μάλλον θα γίνει χρέωση για έναν τουλάχιστον μήνα. Οπότε δεν ασχολήθηκα κάν.Δεν είναι παράνομο να ζητάνε ως προϋπόθεση για εγγραφή τα στοιχεία της κάρτας σου για επιβεβαίωση, δωρεάν είναι δεν λένε ψέματα, γίνεται και σε άλλες υπηρεσίες όπως πχ το trial μιας βδομάδας στο Cinobo. Ανά μήνα επιβεβαίωση (το οποίο μου ζήτησαν και εμένα για 6μηνο δωρεάν λόγω ασφάλειας στη Eurolife) το ζητάνε με το πρόσχημα για να μην έχουν accounts με fake κτλ, όμως είναι κουτοπονηριά ώστε να μην μπορείς να ακυρώσεις κατευθείαν με το που κάνεις το account όπως πχ στον 1 χρόνο δωρεάν από cosmote που μπορούσες αλλά να πρέπει να θυμηθείς να το κάνεις στον 5ο μήνα και αν ξεχάσεις να χρεωθείς, εγώ βέβαια τους έβαλα κάρτα revolut με μηδενικό υπόλοιπο (ΔΕΝ δέχεται μιας χρήσης Revolut, το δοκίμασα) και υπενθήμιση σε 5 μήνες στο ημερολόγιο να το ακυρώσω
Αν και εσύ μπορείς απλά να κάνεις από τώρα "ακύρωση συνδρομής" που δεν διαγράφεται ο ένας μήνας δωρεάν που ήδη έχεις, μόνο η ανανέωση τον επόμενο
Δέχονται προπληρωμένη κάρτα. Η ακύρωση γίνεται μέσω του λογαριασμού στον Ant+. Στην 9μηνη που είχα παλιότερα, ακύρωσα τη συνδρομή τον τελευταίο μήνα.Απο που ακυρώνουμε την εξάμηνη προσφορά με κουπόνι της ΔΕΗ;
Αν βάλω την προπληρωμένη κάρτα της Εθνικής θα την δεχτούν;
Προστέθηκε και το αντίστοιχο περιβάλλον... στην εφαρμογή!Στα σοσιαλ το ant1 plus, ξεκίνησε διαφήμιση για την έλευση του dazn.
Άμα μπεις στο σάιτ κάτω από τα στοιχεία πληρωμής γράφει «Διαχείριση συσκευών».Πάω να μπω και μου λέει είμαι ήδη συνδεδεμένος σε πολλές συσκευές, "You’ve reached the maximum number of devices. Log out from one of your devices to continue." αλλά εγώ δεν είμαι πουθενά αλλού συνδεδεμένος (όταν βγαίνω πατάω logout), πως μπορώ να πετάξω έξω τις συνδέσεις - φάντασμα;
Φίλε δεν υπάρχει πονηριά. Δώρο είναι το είχα κάνει. Και τα πράγματα είναι πολύ απλά. Μην βλέπεις παντού εχθρούς!Αν θυμάμαι καλά τους όρους, ακύρωση λέει μπορείς να κάνεις όποτε θέλεις, και αμέσως μετά έλεγε μετά την λήξη της προσφοράς. Δηλαδή, μάλλον θα γίνει χρέωση για έναν τουλάχιστον μήνα. Οπότε δεν ασχολήθηκα κάν.
Αλλά γενικά, εγώ αυτό δεν το θεωρώ προσφορά. Κατά πάσα πιθανότητα κάποιος θα μπερδευτεί με τις ημερομηνίες και θα χρεωθεί για έναν μήνα τουλάχιστον. Δεν ξέρω αν το κάνουν και άλλοι, αλλά εμένα η λέξη απάτη μου έρχεται στο μυαλό.
Μάλλον είμαι επηρεασμένος από το παρελθόν. Είμαι παλιός, και θυμάμαι το 1993 μία εφημερίδα έδινε προσφορά κουπόνια για κινητό τηλέφωνο. Την πρώτη κινητή Motorola που κυκλοφόρησε τότε, με την ενεργοποίηση της κινητής στην Ελλάδα. Που ζύγιζε όσο ένα σπίτι, και κόστιζε όσο ένα σπίτι, που λέει ο λόγος. Και δινόταν με 2 μπαταρίες. Είχες την μία στην τσέπη, και τις άλλαζες όταν άδειαζε η πρώτη. Και με τις 2 μπαταρίες μαζί έβγαζες περίπου 20 ώρες.
Το είχε πάρει φίλος και ξέραμε τιμή και λειτουργία.
Αν υπολόγιζες όλα τα απαιτούμενα κουπόνια, ήθελε κάνα χρόνο να μαζεύεις, και η συνολική τιμή ήταν λίγο παραπάνω από την τιμή μετρητής που το είχε πάρει ο φίλος. Πλήρωνες όλη την τιμή του τηλεφώνου, και έβγαζε και ένα κέρδος και η εφημερίδα.
Να τις βράσω τέτοιες προσφορές. Όπως είπα, η NOVA, από όταν ήταν ακόμα WIND, έδινε συχνά έναν μήνα προσφορά, συνήθως τα Χριστούγεννα. Έμπαινες στο site της WIND, ζήταγες την προσφορά, έπαιρνες ένα email με τον κωδικό, τον έβαζες στην αρχική σελίδα log in της EON, της τηλεόρασης της WIND, NOVA πια, ξεκλείδωναν όλα για έναν μήνα, και όταν συμπληρωνόταν ο μήνας κλείδωναν πάλι όλα. Αν πάταγες να δεις κάτι έβγαινε παράθυρο συνδρομής. Αν ήθελες να συνεχίσεις τότε έδινες κωδικούς κάρτας κτλ. Δεν μπορεί για ένα δώρο να σου ζητάει από την αρχή ενεργοποίηση συνδρομής και στοιχεία κάρτας. Και αν θέλεις να σταματήσεις να πρέπει να κάνεις τρέχοντας ακύρωση, αν θυμάσαι ημερομηνίες, που πιθανότατα σημαίνει ότι μάλλον θα χρεωθείς για έναν τουλάχιστον μήνα. Για εγκλωβισμός μου μοιάζει εμένα, δηλαδή απάτη. Αν το κάνουν και άλλοι, σημαίνει γενικευμένη απάτη. Το ότι το κάνουν πολλοί δεν το νομιμοποιεί.
Μα δεν μπορώ να μπω, με πετάει κατευθείαν. Μάλλον πρέπει να περιμένω να με βγάλει σε λίγες μέρες λόγω αδράνειας και να σβήνω τις επιπλέον συσκευές από τις ρυθμίσεις λογαριασμού γιατί το σκέτο logout δεν το πιάνει, την αμπαλίαση τους μέσαΆμα μπεις στο σάιτ κάτω από τα στοιχεία πληρωμής γράφει «Διαχείριση συσκευών».
Δοκίμασε από κινητό που δεν σε πετάει κατευθείαν στην επιλογή προφίλ.Μα δεν μπορώ να μπω, με πετάει κατευθείαν. Μάλλον πρέπει να περιμένω να με βγάλει σε λίγες μέρες λόγω αδράνειας και να σβήνω τις επιπλέον συσκευές από τις ρυθμίσεις λογαριασμού γιατί το σκέτο logout δεν το πιάνει, την αμπαλίαση τους μέσα
Δεν είχα μπει ποτέ από κινητό, δοκίμασα τώρα και εκεί το ίδιο. Μόνο από browser μπήκα μερικές φορές, πατούσα logout αλλά μάλλον δεν έκανε σωστά logout και τα θεωρεί ακόμα συνδεδεμέναΔοκίμασε από κινητό που δεν σε πετάει κατευθείαν στην επιλογή προφίλ.
Εδώ δεν μπαίνεις; https://welcome.antennaplus.gr/Δεν είχα μπει ποτέ από κινητό, δοκίμασα τώρα και εκεί το ίδιο. Μόνο από browser μπήκα μερικές φορές, πατούσα logout αλλά μάλλον δεν έκανε σωστά logout και τα θεωρεί ακόμα συνδεδεμένα

Ναι δεν με αφήνειΕδώ δεν μπαίνεις; https://welcome.antennaplus.gr/
Εφόσον είσαι συνδεδεμένος πάτα στο ανθρωπάκι και ο λογαριασμός μου και θα σε βγάλει στη σελίδα διαχείρισης.
Πολύ περίεργο, ίσως αν έκανες εκκαθάριση των cookies και έμπαινες με ανώνυμη περιήγηση;Ναι δεν με αφήνει
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.