Απαγόρευση του καπνίσματος σε Γαλλία και Γερμανία (κι εσύ Ψωροκώσταινα;)

Τό σχόλιο είναι γενικό.Οχι ειδικό.
Σημερα οι καπνιστές,αύριο οι ´συναχωμένοι´μεθαύριο οι ´γαύροι´:flipout:
Ο καπνός βλάπτει αλλά δεν ευθύνεται γιά όλα τά κακά τής κοινωνίας.
Η αλήθεια πάντως είναι οτι οι μη καπνιστές γίνονται πιο σπαστικοί οταν απαιτούν καθαρό χώρο..

Re: Απάντηση: Απαγόρευση του καπνίσματος σε Γαλλία και Γερμανία (κι εσύ Ψωροκώσταινα;

Η αλήθεια πάντως είναι οτι οι μη καπνιστές γίνονται πιο σπαστικοί οταν απαιτούν καθαρό χώρο..

Ειναι που δεν μπορουν να ανασανουν.........

Σουχουν βαλει μια σακουλα στο κεφαλι εστω με 2 τρυπες?

τοτε να δω αν θα σπαστικοποιηθεις κι εσυ.

Εχουν καί τά δίκια τους.
Αλλά νομίζω ότι βρίσκεται η μέση λύση συνήθως.
Εχω φίλους μή-καπνιστές,πού δέν παλαβώνουν με καθαρούς χώρους.
Με τέτοιους τύπους βγαίνω στήν βεράντα γιά να μήν ενοχλήσω.
Επρεπε να υπάρχει καλός εξαερισμός στά μαγαζιά και διακριτοί χώροι γενικότερα.
Τώρα στά σπίτια ,είναι θεμα κανονισμών τών ιδιοκτητών.Απλά όταν ο άλλος το κάνει σημαία ,δέν πηγαίνω γιά λόγους αρχής.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Απαγόρευση του καπνίσματος σε Γαλλία και Γερμανία (κι εσύ Ψωρ

Σκέψου τώρα να μέ είχες καλέσει σπίτι σου να δώ το Ρεάλ-Ολυμπιακός....
Ε,απλά στό ημίχρονο θάχα φύγει....Γιά πολλούς λόγους...:flipout::flipout:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Απαγόρευση του καπνίσματος σε Γαλλία και Γερμανία (κι εσύ Ψωρ

Σπαστικοποίησις ^ κατά το Πλαστικοποίησις..

Τρελλαίνομαι για τέτοια !!:grinning-smiley-043:operator:

Η ψυχολογία του να μην θέλω να μυρίσω τον καπνό του τσιγάρου στη ζωη μου ειναι ουτοπιστική.

Σπυρε, Σπυρε σε αυτο το θεματακι σε βρισκω λιγο αντιφατικο με την θεση σου εδω.
Μηπως εκει εκφραζεις την απολυτη θεση που μαχεσαι εδω;
Εχω γνωρισει (δεν ειμαι,μακαρι να ειμουν) τετοια παιδια.Αψογοι στο 90%.
Ειναι μια φιλοσοφια υγειας αντιθετη με οτι κανει κακο στο σωμα.
Και δεν ειναι ολοι απαραιτητα τουμπανοι.Αν δεν σου κανει κοπο ριξε μια ματια στο φορουμ τους
Τοτε βλεπεις πως ολοι εχουμε καποιους προιδεασμους και προκαταληψεις.Δεν εχει κανενας απο εμας δικτατορικη θεση .
Θα πρεπει να σημειωσω οτι σε καταλαβαινω, δεν εχεις προθεση να υποτακτουν στο γουστο σου, το αντιθετο μαλιστα.
Αλλα νομιζω οτι οπως τα γραφεις κατανοειται το αντιθετο.
Υποψιν οτι εργαζομαι σε αντιπροσωπεια τσιγαρων και βεβαια μοιραια κανω και προωθηση σε αυτα.
Ετσι δεν παιρνω και θεση οπως θα ηθελα.
Φιλικα & αγαπημενα.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Απαγόρευση του καπνίσματος σε Γαλλία και Γερμανία (κι εσύ

Η ψυχολογία του να μην θέλω να μυρίσω τον καπνό του τσιγάρου στη ζωη μου ειναι ουτοπιστική.

Ρε συ τι ουτοπιστικη......

Δεν ειναι κλανια η μυρωδια του τσιγαρου να μην σου αρεσει απλα......

( αν και για καποιες κλανιες εχω σοβαρες επιφυλαξεις για το αν ειναι δυσοσμες )

Ειναι που υπαρχουν ενας σκασμος πορισματα που συνδεουν το παθητικο καπνισμα με τον ξορκισμενο....

Σιγα μην μιλαμε για την μυρωδια και μονο...

Δοξα τον Αλλαχ απο δυσοσμιες σε αυτη τη χωρα εχουμε δειξει οτι αντεχουμε...:grinning-smiley-043

Απάντηση: Re: Απαγόρευση του καπνίσματος σε Γαλλία και Γερμανία (κι εσύ Ψωροκώσταινα;

Σπυρε, Σπυρε σε αυτο το θεματακι σε βρισκω λιγο αντιφατικο με την θεση σου εδω.
Μηπως εκει εκφραζεις την απολυτη θεση που μαχεσαι εδω;
Εχω γνωρισει (δεν ειμαι,μακαρι να ειμουν) τετοια παιδια.Αψογοι στο 90%.
Ειναι μια φιλοσοφια υγειας αντιθετη με οτι κανει κακο στο σωμα.
Και δεν ειναι ολοι απαραιτητα τουμπανοι.Αν δεν σου κανει κοπο ριξε μια ματια στο φορουμ τους
Τοτε βλεπεις πως ολοι εχουμε καποιους προιδεασμους και προκαταληψεις.Δεν εχει κανενας απο εμας δικτατορικη θεση .
Θα πρεπει να σημειωσω οτι σε καταλαβαινω, δεν εχεις προθεση να υποτακτουν στο γουστο σου, το αντιθετο μαλιστα.
Αλλα νομιζω οτι οπως τα γραφεις κατανοειται το αντιθετο.
Υποψιν οτι εργαζομαι σε αντιπροσωπεια τσιγαρων και βεβαια μοιραια κανω και προωθηση σε αυτα.
Ετσι δεν παιρνω και θεση οπως θα ηθελα.
Φιλικα & αγαπημενα.

Είναι άλλο η επιβολή με διατάγματα μιάς γνώμης -νά απαγορευτεί το body-building π.χ. διά νόμου-καί άλλο η απαρέσκεια ,πού είναι εντελώς υποκειμενική,αλλά μέ τίποτα απαγορευτική.Τό τι σού,μού αρέσει είναι εντελώς υποκειμενικό.Μού αρέσει η σοκολάτα,σού αρέσει τό μαρόν.Μού αρέσει η ορειβασία ,σού αρέσει η ταβανοθεραπεία...
Εδώ μιλάμε γιά απαγορεύσεις διά νόμου.
Η αντίθεση έγκειται σέ αυτό.
Υ.Γ
Σαφές ότι δεν μιλούσα γιά Γυμναστική,αλλά γιά χρήση ουσιών-πού μήν μού πείς ότι δέν συμβαίνει-γιά να φτιάξεις σώμα.Τεράστια η διαφορά.
Ακόμα και η χρήση λεκιθίνης σέ βάθος χρόνου προκαλεί προβλήματα.
Αλλά αυτό πάει στό άλλο thread.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Απαγόρευση του καπνίσματος σε Γαλλία και Γερμαν

Ειναι που υπαρχουν ενας σκασμος πορισματα που συνδεουν το παθητικο καπνισμα με τον ξορκισμενο....
Ο παθητικός καπνιστής είναι σαφώς πιο επιρρεπής στο ca.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Απαγόρευση του καπνίσματος σε Γαλλία και Γερμαν

Ρε συ τι ουτοπιστικη......

Δεν ειναι κλανια η μυρωδια του τσιγαρου να μην σου αρεσει απλα......

( αν και για καποιες κλανιες εχω σοβαρες επιφυλαξεις για το αν ειναι δυσοσμες )

Σιγα μην μιλαμε για την μυρωδια και μονο...

Δοξα τον Αλλαχ απο δυσοσμιες σε αυτη τη χωρα εχουμε δειξει οτι αντεχουμε...:grinning-smiley-043

Πάντως Πατησίων έχεις καιρό να περάσεις έτσι???Οπως και στό Κέντρο τής Αθήνας...Η αιθάλη δέν προκαλείται από το τσιγάρο.
Πρέπει να απαγορεύεται το κάπνισμα στίς Δημόσιες υπηρεσίες,Νοσοκομεία και όλα τά ιδρύματα διά ροπάλου.
Στην διασκέδαση όμως θέλω και εγώ μιά γωνίτσα πού να μήν σέ ενοχλεί.
Γιά το παθητικό κάπνισμα προσωπικά θέλω έρευνες γιά μιά δεκαπενταετία ακόμα..Προσωπικα´πάντα.

Last edited:
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Απαγόρευση του καπνίσματος σε Γαλλία και Γε

Πάντως Πατησίων έχεις καιρό να περάσεις έτσι???Οπως και στό Κέντρο τής Αθήνας...Η αιθάλη δέν προκαλείται από το τσιγάρο.
Πρέπει να απαγορεύεται το κάπνισμα στίς Δημόσιες υπηρεσίες,Νοσοκομεία και όλα τά ιδρύματα διά ροπάλου.
Στην διασκέδαση όμως θέλω και εγώ μιά γωνίτσα πού να μήν σέ ενοχλεί.
Γιά το παθητικό κάπνισμα προσωπικά θέλω έρευνες γιά μιά δεκαπενταετία ακόμα..Προσωπικα´πάντα.

Περνω και παραπερνω.....απλα παντα με κατεβασμενο κρανος να μην εισπνεω το ατοφιο οξυγονο με την μια και ζαλιστω......:flipout::flipout:

Κανονικα θα επρεπε να εχουμε την ιδια επιθετικοτητα ( που εχουμε απεναντι στους καπνιστες) και απεναντι στα ζωα του ΥΠΕΧΩΔΕ που οταν οι τιμες μολυνσης αγγιζουν τα ορια ( αληθεια παιρνει ορκο κανεις οτι τα ορια ειναι εκει που ειναι ? ) το μονο που κανουν ειναι να χτυπουν το καμπανακι.....

ΠΟΙΟ ΚΑΜΠΑΝΑΚΙ ΧΤΥΠΑΣ ΡΕ ΜΑΜΑΚΑ ΥΠΕΧΩΔΕ????

ΚΛΕΙΣΕ 50 ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΝΑ ΣΦΙΞΕΙ ΚΑΝΑ ΟΠΙΣΘΙΟ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟ ΜΥΝΗΜΑ

Αλλα ειναι πολλα τα λεφτα Αρη......και οι καπνιστες πιο ευκολο θυμα.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Απαγόρευση του καπνίσματος σε Γαλ

Περνω και παραπερνω.....απλα παντα με κατεβασμενο κρανος να μην εισπνεω το ατοφιο οξυγονο με την μια και ζαλιστω......:flipout::flipout:

Κανονικα θα επρεπε να εχουμε την ιδια επιθετικοτητα ( που εχουμε απεναντι στους καπνιστες) και απεναντι στα ζωα του ΥΠΕΧΩΔΕ που οταν οι τιμες μολυνσης αγγιζουν τα ορια ( αληθεια παιρνει ορκο κανεις οτι τα ορια ειναι εκει που ειναι ? ) το μονο που κανουν ειναι να χτυπουν το καμπανακι.....

ΠΟΙΟ ΚΑΜΠΑΝΑΚΙ ΧΤΥΠΑΣ ΡΕ ΜΑΜΑΚΑ ΥΠΕΧΩΔΕ????

ΚΛΕΙΣΕ 50 ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΝΑ ΣΦΙΞΕΙ ΚΑΝΑ ΟΠΙΣΘΙΟ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟ ΜΥΝΗΜΑ

Αλλα ειναι πολλα τα λεφτα Αρη......και οι καπνιστες πιο ευκολο θυμα.
Τώρα μιλάς σωστά!!

Cigarette_smoke.jpg

ΚΑΠΝΙΣΤΈ ΟΣΟ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΕΤΕ !!! Ο ΕΧΘΡΟΣ ANTE PORTAS
ΔΕΝ κάνω πολύ παρέα με ανθρώπους που δεν καπνίζουν , τους θεωρώ κάπως !!
όπως και με ανθρώπους που δεν πίνουν !! so δεν με ενδιαφέρει δικονομικά ποιος έχει δίκιο , ΑΡΧΙΖΩ λοιπον και εγω επίθεση ΑΠΑΓΟΡΈΥΕΤΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΠΝΙΖΕΙΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΙΝΕΙς ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΓΑΜ@@ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΝΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ !!!!!!!! :furious3::furious3::furious3:
ΞΕΚΟΛΛΑΤΕ !!!!! ΡΕ !!! δεν είμαστε κανίβαλοι !!!! θα τη βρούμε την άκρη όμορφα και ωραία , άγχωνες Γαλλικού μεσαιωνικού τύπου δεν θέλουμε !!! και να πανε να γαμηθ@@@ε και οι Άγγλοι και οι γάλοι και οι Πορτογάλοι ,,,,,,ακου εκει ψωροκώσταινα !!!!! ,, έτσι για να κλείσουμε και το νήμα !!!

Re: Απάντηση: Απαγόρευση του καπνίσματος σε Γαλλία και Γερμανία (κι εσύ Ψωροκώσταινα;

Δηλαδή εγώ που μένω Ακαδημίας, μέσα στην Οαση, έχω διάγνωση ?

Αυτό εξηγεί πολλά κουλά του χαρακτήρα μου ?:ADFADF1:

Υ.Γ. Καπνίζω κι όλας με κλειστά τα παράθυρα !!!!:flipout::flipout:

Εκει που μενεις εσυ καλυτερα τσιγαρο με κλειστα παραθυρα.....

Να σπαει λιγο τα κωλοβακτηριδια των γυρω υπουργειων :HTEHEH56:

Cigarette_smoke.jpg

ΔΕΝ κάνω πολύ παρέα με ανθρώπους που δεν καπνίζουν , τους θεωρώ κάπως !!
όπως και με ανθρώπους που δεν πίνουν !!

Τελικά όσο ζει κάποιος μαθαίνει συνεχώς (και ακούει και καινούργια πράγματα).
:bang: