rider
Supreme Member
- 5 December 2006
- 8,069
Re: Απάντηση: Απαγόρευση του καπνίσματος σε Γαλλία και Γερμανία (κι εσύ Ψωροκώσταινα;
Κατευθυνετε την κουβεντα εκει που θελετε...τι σχεση εχει η αντιδραση του πατερα της Νικολετας η της Τσιγκολελετας με ενα γενικοτερο μετρο απαγορεσης....εχει αποδειχτει με ερευνα οτι το αλκοολ επιδρα ετσι στην προσωπικοτητα των ατομων ? Ολοι πανε σπιτι και δερνουν τα παιδια τους ?Αμα ειναι ετσι..ε ναι..να απαγορευτει και το αλκοολ !!!
Μεχρι τοτε ας ασχοληθουμε με το καπνισμα....
ε οχι ενα σχόλιο το χρειάζεται !! καθε απόγευμα μετα το παιχνιδι κρατάγαμε τσίλιες μην σκάσει στη γωνία ο πατέρας της Νικολέτας και την σκίσει στο ξύλο αποτα κρασά και τα ούζα στο καφενείο , η να μην τσακιστει ο ιδιος στα σκαλια μες στα αίματα και τον τρέχουμε στο φαρμακείο για γάζες ! ΣΗΜΕΙΩΤΕΟΝ δεν κάπνιζε ηταν εργάτης στην γερμανία και εκει απαγορευόταν ΑΥΣΤΗΡΑ το κάπνισμα !!! ,,, δεν εχω εμπάθεια σε αυτούς που πίνουν !! και εγω πίνω αρκετά καποιες στιγμές , θέλω να καταλήξω οτι υστερίες γενικώς ΒΛΑΠΤΟΥΝ ΣΟΒΑΡΑ ΤΗ ΥΓΕΙΑ !!!!!
Κατευθυνετε την κουβεντα εκει που θελετε...τι σχεση εχει η αντιδραση του πατερα της Νικολετας η της Τσιγκολελετας με ενα γενικοτερο μετρο απαγορεσης....εχει αποδειχτει με ερευνα οτι το αλκοολ επιδρα ετσι στην προσωπικοτητα των ατομων ? Ολοι πανε σπιτι και δερνουν τα παιδια τους ?Αμα ειναι ετσι..ε ναι..να απαγορευτει και το αλκοολ !!!
Μεχρι τοτε ας ασχοληθουμε με το καπνισμα....