Απαγόρευση του καπνίσματος σε Γαλλία και Γερμανία (κι εσύ Ψωροκώσταινα;)

Re: Απάντηση: Απαγόρευση του καπνίσματος σε Γαλλία και Γερμανία (κι εσύ Ψωροκώσταινα;

ε οχι ενα σχόλιο το χρειάζεται !! καθε απόγευμα μετα το παιχνιδι κρατάγαμε τσίλιες μην σκάσει στη γωνία ο πατέρας της Νικολέτας και την σκίσει στο ξύλο αποτα κρασά και τα ούζα στο καφενείο , η να μην τσακιστει ο ιδιος στα σκαλια μες στα αίματα και τον τρέχουμε στο φαρμακείο για γάζες ! ΣΗΜΕΙΩΤΕΟΝ δεν κάπνιζε ηταν εργάτης στην γερμανία και εκει απαγορευόταν ΑΥΣΤΗΡΑ το κάπνισμα !!! ,,, δεν εχω εμπάθεια σε αυτούς που πίνουν !! και εγω πίνω αρκετά καποιες στιγμές , θέλω να καταλήξω οτι υστερίες γενικώς ΒΛΑΠΤΟΥΝ ΣΟΒΑΡΑ ΤΗ ΥΓΕΙΑ !!!!!

Κατευθυνετε την κουβεντα εκει που θελετε...τι σχεση εχει η αντιδραση του πατερα της Νικολετας η της Τσιγκολελετας με ενα γενικοτερο μετρο απαγορεσης....εχει αποδειχτει με ερευνα οτι το αλκοολ επιδρα ετσι στην προσωπικοτητα των ατομων ? Ολοι πανε σπιτι και δερνουν τα παιδια τους ?Αμα ειναι ετσι..ε ναι..να απαγορευτει και το αλκοολ !!!

Μεχρι τοτε ας ασχοληθουμε με το καπνισμα....

Re: Απάντηση: Απαγόρευση του καπνίσματος σε Γαλλία και Γερμανία (κι εσύ Ψωροκώσταινα;

Γιά τά περί αλκοολισμού και τό πώς δέν επηρεάζονται οι δίπλα ουδέν σχόλιο.

Θα μπορούσαμε κάλλιστα να το συζητήσουμε σε άλλο thread.

... εκτός βέβαια αν αλλάξουμε τον τίτλο αυτού του thread
σε "Εθισμοί και πως αυτοί επηρρεάζουν τους γύρω μας"

Απάντηση: Re: Απάντηση: Απαγόρευση του καπνίσματος σε Γαλλία και Γερμανία (κι εσύ Ψωρ

Κατευθυνετε την κουβεντα εκει που θελετε...τι σχεση εχει η αντιδραση του πατερα της Νικολετας η της Τσιγκολελετας με ενα γενικοτερο μετρο απαγορεσης....εχει αποδειχτει με ερευνα οτι το αλκοολ επιδρα ετσι στην πλειοψηφια των ατομων ? Ολοι πανε σπιτι και δερνουν τα παιδια τους ?Αμα ειναι ετσι..ε ναι..να απαγορευτει και το αλκοολ !!!

Μεχρι τοτε ας ασχοληθουμε με το καπνισμα....

Εχει αποδειχτεί.
Πάμε παρακάτω.

Re: Απάντηση: Re: Απαγόρευση του καπνίσματος σε Γαλλία και Γερμανία (κι εσύ Ψωροκώστα

4. Καπνίζω επίτηδες μπροστά σε υστερικούς σαν ορισμένους σε αυτό το θρεντ . Αν δεν με ενοχλούσαν με τις υστερίες τους , δεν θα κάπνιζα..

ε να, γι αυτο εχω καταλήξει στον τσαμπουκα, γιατι τοσα χρονια με την κουβεντα δεν βγαινει τελικα τιποτα.

ρε συ Δημήτρη, σκεψου ότι η υστερία που διαπιστώνεις ότι μπορει να οφείλεται σε πραγματικό πρόβλημα και όχι σε κόλλημα του εγκεφάλου. Και υστερικοι υπαρχουν (καπνιστές και μη) οπως και ανοργασμικές γεροντοκόρες. Τι να κανουμε τωρα. Για να φωναζει ετσι ομως ο άλλος, πριν τον καταδικάσεις για το υφος του, σκεψου ότι μπορει να τον πνιγει και το δικιο. Δυστυχως αν καποιος δεν εχει αντιμετωπισει ιδιο προβλημα, δεν μπορει να μπει στη θεση ουτε την δικη μου ουτε κανενός. 2 χρονια γκρινιαζα στη δουλεια μου ότι με ενοχλεί, και με αντιμετωπίζανε ακριβως οπως περιγραφεις τωρα εσυ. Επρεπε να φτασω στο σημείο να εχω πεσει κατω μπροστα τους απο τον βηχα κατακοκκινος για να με πιστεψουν τελικα και να κανουν μια (μερική) προσπαθεια.

Το ειπα και στην αρχή, δεν περιμένω να καταλαβει κανεις (και δεν αναφερομαι φυσικα σε σενα, αλλα γενικα). Θα καταλάβει καποιος μονο αν αρρωστησει ασχημα και ο ιδιος, δυστυχως εκει εχω καταληξει υστερα απο τοσο καιρο. Το θεμα θα πλαναται παντα αναμεσα στον εγωισμο και στην λογική και ακρη δεν θα βγαινει.

Κατ αρχην να καλησπερισω και να ευχηθω Χρονια Πολλα σε όλους! Καπνίζοντες και μη...

Προσωπικα δεν καπνιζω, ποτε ομως δεν με ενοχλουσε ιδιαιτερα να καπνιζει καποιος στον ιδιο χωρο.
Θελω να αναφερθω σε κατι πραγματικα ασχετο (παροτι δεν διαβασα τις προηγουμενες σελιδες μαλλον δεν εχει αναφερθει).
Δεν αντεχω αλλο, σε οποια παραλία και να παω το καλοκαιρι, να ειναι ο τοπος ΓΕΜΑΤΟΣ αποτσιγαρα! Ελεος. Εχω δει πολυ σοβαρους ανθρώπους να σβηνουν τα τσιγαρα στην αμμο και στα βοτσαλα με αποτελεσμα πολλα πιτσιρικια να τα βρισκουν και να τα βαζουν στο στομα τους.
Μην γελατε, ειναι σοβαρο και απολυτως αντιαισθητικο!
Μην μου πειτε οτι δεν το κανετε... Δεν εχω βρει ΕΝΑΝ καπνιστη που να μην το κανει...:furious3:

εχει τύχει σε φιλικο τραπεζι να καπνιζουν 9 στου 11 και η γυναικα μου ηταν εγκυος ...εφυγα στην μια ωρα και δεν με ξαναειδανε και ουτε προκειται ο οικοδεσποτης δε 1ος και καλυτερος και ηταν αδερφη του η εγκυος....φυσικα τωρα που γεννησε η δικη του γυναικα ειναι μονιμος θαμωνας του μπαλκονιου...αλλα μια μερα (ταμα το εχω) θα παω με ενα COHIBA Lanceros special edition 32 εκατοστων και θα το φουμαρω ενω εκεινοι θα κανουν διαδρομο με 10 μοιρες κλιση και 15 χλμ την ωρα

ετσι για την αναίδεια

να με φωναξεις να ερθω για συμπαρασταση. Να καπνισω δεν θα μπορεσω, αλλα κατι ενοχλητικο θα σκεφτω, ειμαι καλός σε αυτο :flipout:

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Απαγόρευση του καπνίσματος σε Γαλλία και Γερμανία (κι εσύ

Εχει αποδειχτεί.
Πάμε παρακάτω.

Δεν θα παμε τοσο ευκολα παρακατω...και ποσα λοιπον περιστατικα βιας εχουν καταγραφει σε σχεση με αυτους που εχουν καταναλωσει αλκοολ ? Υποθετω σαν γιατρος θα εχεις υποψη σου και αλλα πραγματα που ωθει καποιο ατομο στη βια και τι ειναι αυτα που αλλοιωνουν την προσωπικοτητα του...πραγματα που εχουν σχεση με την προσωπικοτητα του , τα βιωματα του κλπ...η μηπως ειναι καθαρο οργανικο ...πινω 5 ποτα και σπαωστο ξυλο τη Μαριω....η μηπως τη σπαω στο ξυλο επειδη εχασε η ταδε ομαδα ?

Τι θα κανουμε τωρα...στατιστικο ελεγχο προσωπικοτητας ? Συνεχιζω να λεω οτι δεν εχει καθολου μα καθολου σχεση με το καπνισμα...τελικο μου πορισμα

γιατι εγω θα καπνιζω? θα το ξεφυσαω παφ πουφ σαν κατι θειαδες μου το 23 γεννηθείσες που παιζανε Θαναση με δυαρακι και καπνιζανε αλλα τον καπνο δεν τον πηγαιναν κατω δεν ηταν λεει της μοδος

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Απαγόρευση του καπνίσματος σε Γαλλία και Γερμαν

Δεν θα παμε τοσο ευκολα παρακατω...και ποσα λοιπον περιστατικα βιας εχουν καταγραφει σε σχεση με αυτους που εχουν καταναλωσει αλκοολ ? Υποθετω σαν γιατρος θα εχεις υποψη σου και αλλα πραγματα που ωθει καποιο ατομο στη βια και τι ειναι αυτα που αλλοιωνουν την προσωπικοτητα του...πραγματα που εχουν σχεση με την προσωπικοτητα του , τα βιωματα του κλπ...η μηπως ειναι καθαρο οργανικο ...πινω 5 ποτα και σπαωστο ξυλο τη Μαριω....η μηπως τη σπαω στο ξυλο επειδη εχασε η ταδε ομαδα ?

Τι θα κανουμε τωρα...στατιστικο ελεγχο προσωπικοτητας ? Συνεχιζω να λεω οτι δεν εχει καθολου μα καθολου σχεση με το καπνισμα...τελικο μου πορισμα

Και εγώ έχω αντίθετο πόρισμα.Συζήτηση θά κάνουμε τώρα όταν διαφωνούμε εντελώς???
H κατάχρηση αλκοόλ αλλοιώνει τήν προσωπικότητα και αίρει τίς φυσιολογικές αναστολές πού έχει ένας άνθρωπος.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Απαγόρευση του καπνίσματος σε Γαλλία και Γερμανία (κι εσύ

εγω θελω να σου κατεβασει ο Σπυρος τιποτε βιβλιογραφιες αρθρα εκτιμησεις και αναφορες να θες 3 ουισκακια να συνερθεις!!!!!!:flipout::flipout:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Απαγόρευση του καπνίσματος σε Γαλλία και Γερμανία (κι εσύ Ψωρ

Θα μπορούσαμε κάλλιστα να το συζητήσουμε σε άλλο thread.

... εκτός βέβαια αν αλλάξουμε τον τίτλο αυτού του thread
σε "Εθισμοί και πως αυτοί επηρρεάζουν τους γύρω μας"

Θάταν πιό ορθό και η συζήτηση θάταν πιό νηφάλια.

εμενα αν και χρονια μη καπνιστης ωρε ωρες μου λειπει το ριμαδακι

.... και επειδή αρκετοί αναφέρθηκαν σε υστερικούς αντικαπνιστές,
ας διαβάσουν καλύτερα ορισμένα ποστ (ειδικά στην αρχή του thread)
και θα ανακαλύψουν ωραιότατους υστερικούς καπνιστές.

Θάταν πιό ορθό και η συζήτηση θάταν πιό νηφάλια.

θα ήταν πιο ορθό να το συζητήσουμε σε άλλο thread ή να αλλάξουμε τον τίτλο?

...... Σημείωση: Η αλλαγή του τίτλου με βρίσκει τελείως αντίθετο.

Γιατρός είναι ο Σπυρος ????? τωρα ειναι που με στειλατε τελειως.... i rest my case :bang:

Ρε Larry .............. δωσε μου ενα linkη εστω το ονομα απο το θειο μωρο που εχεις στο avatar σου , το βλεπω συνεχεια και εχω παθει εθισμο:flipout::flipout:

λοιπον μαγκες η ειρωνία είναι ότι σε μια ωρα εχω ραντεβου με την πνευμονολόγο! Αν εχει internet θα της προτεινω να της δειξω το thread αν και αμφιβαλλω αν θα εχει τον χρονο.

See you later

εγω θελω να σου κατεβασει ο Σπυρος τιποτε βιβλιογραφιες αρθρα εκτιμησεις και αναφορες να θες 3 ουισκακια να συνερθεις!!!!!!:flipout::flipout:

Δεν θα διαφωνησω....απλα θεωρω ανεφικτο να υπαρχει μια απαγορευση απο εναν κρατικο φορεα σε κατι που εχει σχεση με θεματα προσωπικοτητας , αρση αναστολων κλπ κλπ

Το καπνισμα εχει σχεση με τις βλαβερες ουσιες που περιεχονται...οχι με τη μυρωδια , ουτε με τον ρατσισμο , ουτε επειδη θελουμε να τους το παρουμε απο το χερι και να τους δωσουμε κομπολοι.....ΒΛΑΒΕΡΕΣ ΟΥΣΙΕΣ...ΤΕΛΟΣ...ΑΠΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ...τωρα κατι θεωριες συνομωσιας και εμενα μου αρεσουν ..μπορουμε να πουμε αρκετες...