Απαγόρευση του καπνίσματος σε Γαλλία και Γερμανία (κι εσύ Ψωροκώσταινα;)

αιωνια του η μνημη ..

και χοντρος και "κουνημενος" λογω ποτου (ΑΒΑΤΑΡ)και καπνιστης

Ο μπίχτης ιπποπόταμος μου είναι φανατικός αντικαπνιστής
και βαριέται απίστευτα τους υστερικούς καπνιστές.

Τελικα εδω στην Ελλαδα δεν βαζει μυαλο κανενας...πρεπει να ζησει εξω..να φαει κανα βαρβατο προστιμο ..να ταρακονουθει..και μετα να επιστρεψει εδω

Re: Απάντηση: Απαγόρευση του καπνίσματος σε Γαλλία και Γερμανία (κι εσύ Ψωροκώσταινα;

Φυσικά . Απλώς μας ενοχλεί η βιαιότητα της υπερβολής σας και αντιδρούμε αναλόγως :ernaehrung004:

Που να εφαρμοστει κιολας δηλαδη

:flipout:

Re: Απάντηση: Απαγόρευση του καπνίσματος σε Γαλλία και Γερμανία (κι εσύ Ψωροκώσταινα;

Ξέχσα να πω ότι καπνίζω πάρα πολύ διαβάζοντας παρόμοια θρεντ . Δυό φορές τασάκι άλλαξα .

δεν μασαμε πια ...εχουμε αδιάβροχο πληκτρολογιο

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Απαγόρευση του καπνίσματος σε Γαλλία και Γερμανία (κι εσύ

Δεν θάπρεπε να βγαίνουμε από τά σπίτια μας τότε.
Οι ρύποι είναι πιό επικίνδυνοι.
Παθητικός καπνιστής είσαι σέ κλειστούς μή αεριζόμενους χώρους πάντως.
Εκεί δέν καπνίζω .

Άστο Σπύρο ..... δεν βγάζουμε άκρη.......

Φυσικά . Απλώς μας ενοχλεί η βιαιότητα της υπερβολής σας και αντιδρούμε αναλόγως :ernaehrung004:

Μάλλον αναφέρεσαι στα ποστ σου....

Ξέχσα να πω ότι καπνίζω πάρα πολύ διαβάζοντας παρόμοια θρεντ . Δυό φορές τασάκι άλλαξα .

Μπορείς και να μην τα διαβάζεις ... άλλωστε εσύ ο ίδιος είπες ότι
τα βαριέσαι απίστευτα....

Απάντηση: Re: Απάντηση: Απαγόρευση του καπνίσματος σε Γαλλία και Γερμανία (κι εσύ Ψωρ

Που να εφαρμοστει κιολας δηλαδη

:flipout:

Δόξα τω Θεώ , είμαι ελεύθερος επαγγελματίας . Αρα θα συνεχίσω να καπνίζω στο δικό μου γραφείο και στο σπίτι μου . Απλώς δεν θα πηγαίνω σε εστιατόρια και μπαρ που ούτως ή άλλως δεν πάω και πολύ στα μεν δεύτερα γιατί μεγάλωσα στα δε πρωτα , διότι ελάχιστα πληρούν τις προδιαγραφές του κλού κατά την άποψη μου ρεστωράν ( φαγητό , περιβάλλον , σέρβις )

Απάντηση: Re: Απάντηση: Απαγόρευση του καπνίσματος σε Γαλλία και Γερμανία (κι εσύ Ψωρ

Μάλλον αναφέρεσαι στα ποστ σου....

Δεν μου λές , είσαι τόσο έξυπνος και πνευματώδης όσο το μωβ ζωάκι στο άβαταρ σου ;

Απάντηση: Re: Απαγόρευση του καπνίσματος σε Γαλλία και Γερμανία (κι εσύ Ψωροκώσταινα;

Τελικα εδω στην Ελλαδα δεν βαζει μυαλο κανενας...πρεπει να ζησει εξω..να φαει κανα βαρβατο προστιμο ..να ταρακονουθει..και μετα να επιστρεψει εδω

Δεν μάς αρέσει η Σουηδία αδελφέ.
Εκεί κρύβουν τά ουίσκυ σέ χαρτοσακούλες καί δέν έχουν καί περίπτερα γιά να αγοράσουμε τσιγάρα.

ΠΡΟΣΤΙΜΑ και εκτελέσεις δυτικού τύπου εφαγε η Ελλάδα το 1941 42 43 και βάλε !!! δεν νομίζω οτι χρειάζεται κι αλλά !!!

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Απαγόρευση του καπνίσματος σε Γαλλία και Γερμανία (κι εσύ

Δεν μου λές , είσαι τόσο έξυπνος και πνευματώδης όσο το μωβ ζωάκι στο άβαταρ σου ;

Το τι είμαι και τι δεν είμαι να μην σε απασχολεί καθόλου.

Ειρωνείες και μαγκιές αλλού .... εκεί που σε παίρνουν

Re: Απάντηση: Re: Απαγόρευση του καπνίσματος σε Γαλλία και Γερμανία (κι εσύ Ψωροκώστα

Δεν μάς αρέσει η Σουηδία αδελφέ.
Εκεί κρύβουν τά ουίσκυ σέ χαρτοσακούλες καί δέν έχουν καί περίπτερα γιά να αγοράσουμε τσιγάρα.

το κακο μ'αυτα που γραφεις ειναι οτι δινεις την εντυπωση ανθρωπου με θεση υπερ του καπνισματος κι οχι καποιου που υπερασπιζεται το δικαιωμα σε μια αδυναμια του που αυτο ειναι αποδεκτο.......

Ας ξεκινήσουν οι χώροι στην Ελλάδα να έχουν σωστό εξαερισμό και μετά βλέπουμε και για το τσιγάρο! Καλό είναι να δημιουργηθούν πολιτισμένοι χώροι για τους καπνίζοντες σε δημόσιους χώρους, διαφορετικά ας πουλάνε τα τσιγάρα με χαμηλότερη φορολογία και θα καπνίζουμε ευχαρίστως έξω!

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απαγόρευση του καπνίσματος σε Γαλλία και Γερμανία (κι εσύ

το κακο μ'αυτα που γραφεις ειναι οτι δινεις την εντυπωση ανθρωπου με θεση υπερ του καπνισματος κι οχι καποιου που υπερασπιζεται το δικαιωμα σε μια αδυναμια του που αυτο ειναι αποδεκτο.......

Οταν γράφω γιά τίς πολυπαραγοντικές επιπτώσεις διαφόρων ατομικών συνηθειών ή και γιά καταστάσεις πού δημιουργούνται απο τήν εξουσία,μού λένε ότι είναι άσχετες μέ το θέμα.Ολα αποδίδονται στό κάπνισμα.......
Λές να γράφω συνέχεια σοβαρά???Βαρέθηκα.
Πάντα θεωρούσα τον Προτεσταντισμό ως ένα από τά πιό απάνθρωπα θρησκευτικά συστήματα.Σε αυτό αντιτίθεμαι.
Γιά την βλαπτικότητα τού καπνίσματος έχω γράψει.Αλλη ´ομολογία´δέν έχει.

Και κάτι ακόμα, νομίζω σημαντικό: δεν έχω ακούσει κανέναν που έκοψε το κάπνισμα να αναφέρεται σε αυτό ως απόλαυση, που για άλλους λόγους αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν. Όλοι το θεωρούν βραχνά και θεωρούν ότι η ζωή τους βελτιώθηκε αφού το έκοψαν.

Δεν είναι ακριβώς έτσι. Έχω κόψει το τσιγάρο εδώ και 18+ μήνες (1 στριφτό Hollborn 25 gr ημερησίως!). Και βεβαίως επήρθαν όλες οι σχετικές βελτιώσεις στην ποιότητα ζωής. Όμως ακόμα και μετά από τόσο καιρό, έχω "πρόβλημα" όταν σε παρέα ανάβουν τσιγάρο οι υπόλοιποι και αισθάνομαι ότι στερούμαι την απόλαυση αυτή. Δεν το κάνω όμως, γιατί πάντα σκέφτομαι το "βαρύ" αντίτιμο ... Δυστυχώς η εξάρτηση είναι "μόνιμα αποτυπωμένη" στον εγκέφαλο του τέως καπνιστή. Ε, 4.000 ουσίες είναι αυτές.