VaSiLiS-T
Supreme Member
ΕΝΤΑΞΕΙ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΤΕ !! ΚΑΠΝΊΖΟΥΜΕ,, ΣΤΑΥΡΩΣΤΕ ΜΑΣ ( ΚΑΙ δεν είμαι καν χριστιανός ρε γαμω !!!)
Last edited:
Το τι είμαι και τι δεν είμαι να μην σε απασχολεί καθόλου.
Ειρωνείες και μαγκιές αλλού .... εκεί που σε παίρνουν
5. Βαριέμαι φοβερά τέτοιου είδους συζητήσεις τελικά . Αν είναι να πεθάνω προτιμώ να είναι από το τσιγάρο και όχι από βαρεμάρα .
ΕΝΤΑΞΕΙ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΤΕ !! ΚΑΠΝΊΖΟΥΜΕ,, ΣΤΑΥΡΩΣΤΕ ΜΑΣ ( ΚΑΙ δεν είμαι καν χριστιανός ρε γαμω !!!)
Ως καπνιστής λοιπόν μου είναι αδύνατον να δουλέψω σε έναν χώρο όπου απαγορεύεται το κάπνισμα επί οκτώ ώρες .Μετά το δίωρο δεν θα κατάφερνα να συγκεντρωθώ - ειδικά αν ήταν δουλειά γραφείου που δυστυχώς ευνοεί το κάπνισμα . Για μικρό χρονικό διάστημα θα δεχόμουν να πηγαίνω σε άλλο χώρο να καπνίσω ( αφεντικού συνενούντος ). Μακροπρόθεσμα δεν θα το άντεχα.
Aνεξαρτητα απο την απολαυση, δεχεται ο εγωισμος σου να εξαρτασαι οργανικα και κοινωνικα ( δεν μιλω για την επικειμενη απαγορευση ) απο το τσιγαρο?
Συγκρινε το με το ποτο....Πως θα εβλεπες τον εαυτο σου αν δεν αντεχε 8 ωρες χωρις ποτο?
Aνεξαρτητα απο την απολαυση, δεχεται ο εγωισμος σου να εξαρτασαι οργανικα και κοινωνικα ( δεν μιλω για την επικειμενη απαγορευση ) απο το τσιγαρο?
Συγκρινε το με το ποτο....Πως θα εβλεπες τον εαυτο σου αν δεν αντεχε 8 ωρες χωρις ποτο?
το να κανεις τετοια κριτικη δεν ειναι σωστο...σου λεει ο ανθρωπος οτι τοχει αναγκη.....το θεμα ειναι να βρεθουν λυσεις ,οχι να κριτικαρουμε τον αλλο επειδη εχει αναγκη το τσιγαρο........
Η λυση εχει βρεθει DIMA και την εφαρμοζουν στα αλλα κρατη..ανεφεραν παραδειγματα η του εξωτερικου...θελει δηλαδη ειδικη αντιμετωπιση ο Ελληνας μια ζωη ?
κοιταξε,μπορει η απαγορευση να δουλεψει,δεν ξερω........εγω καποτε καπνιζα και τοκοψα μαχαιρι,οταν το λεω μερικοι δεν με πιστευουν.......αλλοι δυσκολευονται πολυ να το κοψουν και υποφερουν,αυτο το ξερω....γενικα δεν ειμαι υπερ των αποτομων απαγορευσεων,αλλα πρεπει να υπαρχει περισσοτερη κατανοηση και απο τις δυο πλευρες.....
Ειλικρινά , προσπάθησα ως καπνιστής να μπω στην θέση των καπνιστών συναδέλφων σου και την δική σου με το υπαρκτό και σοβαρό πρόβλημα σου και όχι απλώς την γενική άρνηση προς το κάπνισμα. Ως καπνιστής λοιπόν μου είναι αδύνατον να δουλέψω σε έναν χώρο όπου απαγορεύεται το κάπνισμα επί οκτώ ώρες .Μετά το δίωρο δεν θα κατάφερνα να συγκεντρωθώ - ειδικά αν ήταν δουλειά γραφείου που δυστυχώς ευνοεί το κάπνισμα . Για μικρό χρονικό διάστημα θα δεχόμουν να πηγαίνω σε άλλο χώρο να καπνίσω ( αφεντικού συνενούντος ). Μακροπρόθεσμα δεν θα το άντεχα.
Δυστυχώς πλήν της απαγορεύσεως του καπνίσματος και δη με τις επαπειλούμενες ποινές να είναι αρκετά σοβαρές , δεν νομίζω ότι με άλλο τρόπο θα μπορούσα να συνυπάρξω στον ίδιο εργασιακό χώρο μαζί σου. Ελλείψει απαγόρευσης και επειδή το ανθρώπινο είδος είναι απολύτως εγωϊστικό , θα πρόκρινα το δικό μου well being.
Θάπρεπε να υψώνω τον χάρακα και νά διδάσκω απαγορεύσεις έ??
Δεν είναι έτσι φίλε μου.
Οφείλω να πώ τί είναι βλαπτικό αλλά να επισημάνω και λοιπές επιπτώσεις από άλλα ζητήματα.
Αμα είναι να δέρνω οποιον καπνίζει ,πίνει,τρώει ή και κάνει χρήση άλλων τοξικών ουσιών σωθήκαμε.Ουδείς σώζεται έτσι.
Και εδώ μέσα δέν χρησιμοποιώ την ιδιότητά μου.Γράφω γιά το κέφι μου.
Δεν ειπα να μαστιγωνεις οποιον καπνίζει. Απλά μου κανει τρομερή εντυπωση να ακουω εναν γιατρό να μαχεται τόσο υπερ του καπνισματος. Πραγματικά εμεινα μαλακας όταν το διαβασα. Ξερω οτι παρα πολλοι γιατροι καπνιζουν βεβαια, αλλα αν μάχονται κι ετσι για τα δικαιώματα του καπνιστή τότε παει, το κλεισαμε το μαγαζί!! Πρωτάκουστο. Ειναι σαν να ακους τον Ιαβέρη να σου λεει ότι δεν φοράει ζώνη ασφαλείας. Σαν να ακους τον ηλεκτρολόγο σου να μην βαζει ρελε διαφυγής στον δικό του πίνακα. Ε δεν κολλάει πως να το κάνουμε.
Μην σου πω ότι κατά βαθος είσαι αντικαπνιστής, αλλά μαχεσαι σθεναρά εδω υπερ του τσιγάρου καθαρά για λογους αντιδρασης :silly:
μα το ποτό και η εξάρτηση από αυτό είναι τραγικό πράγμα . Δεν μπορείς να δουλέψεις , να σκεφτείς , να έχεις μιά φυσιολογική ζωή . Το τσιγάρο δεν δημιουργεί τέτοια προβλήματα παρά μόνον υγείας .
Μα αφου εσυ ειπες οτι δεν θα μπορουσες να δουλεψεις 8 ωρες χωρις να καπνισεις ...δεν θα μπορουσες να συγκεντρωθεις...
μα το ποτό και η εξάρτηση από αυτό είναι τραγικό πράγμα . Δεν μπορείς να δουλέψεις , να σκεφτείς , να έχεις μιά φυσιολογική ζωή . Το τσιγάρο δεν δημιουργεί τέτοια προβλήματα παρά μόνον υγείας .
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.