Φυσικά . Απλώς μας ενοχλεί η βιαιότητα της υπερβολής σας και αντιδρούμε αναλόγως :ernaehrung004:
αιωνια του η μνημη ..
και χοντρος και "κουνημενος" λογω ποτου (ΑΒΑΤΑΡ)και καπνιστης
Φυσικά . Απλώς μας ενοχλεί η βιαιότητα της υπερβολής σας και αντιδρούμε αναλόγως :ernaehrung004:
Ξέχσα να πω ότι καπνίζω πάρα πολύ διαβάζοντας παρόμοια θρεντ . Δυό φορές τασάκι άλλαξα .
Δεν θάπρεπε να βγαίνουμε από τά σπίτια μας τότε.
Οι ρύποι είναι πιό επικίνδυνοι.
Παθητικός καπνιστής είσαι σέ κλειστούς μή αεριζόμενους χώρους πάντως.
Εκεί δέν καπνίζω .
Ξέχσα να πω ότι καπνίζω πάρα πολύ διαβάζοντας παρόμοια θρεντ . Δυό φορές τασάκι άλλαξα .
Που να εφαρμοστει κιολας δηλαδη
![]()
Μάλλον αναφέρεσαι στα ποστ σου....
Τελικα εδω στην Ελλαδα δεν βαζει μυαλο κανενας...πρεπει να ζησει εξω..να φαει κανα βαρβατο προστιμο ..να ταρακονουθει..και μετα να επιστρεψει εδω
ΠΡΟΣΤΙΜΑ και εκτελέσεις δυτικού τύπου εφαγε η Ελλάδα το 1941 42 43 και βάλε !!! δεν νομίζω οτι χρειάζεται κι αλλά !!!Τελικα εδω στην Ελλαδα δεν βαζει μυαλο κανενας...πρεπει να ζησει εξω..να φαει κανα βαρβατο προστιμο ..να ταρακονουθει..και μετα να επιστρεψει εδω
Δεν μου λές , είσαι τόσο έξυπνος και πνευματώδης όσο το μωβ ζωάκι στο άβαταρ σου ;
Δεν μάς αρέσει η Σουηδία αδελφέ.
Εκεί κρύβουν τά ουίσκυ σέ χαρτοσακούλες καί δέν έχουν καί περίπτερα γιά να αγοράσουμε τσιγάρα.
το κακο μ'αυτα που γραφεις ειναι οτι δινεις την εντυπωση ανθρωπου με θεση υπερ του καπνισματος κι οχι καποιου που υπερασπιζεται το δικαιωμα σε μια αδυναμια του που αυτο ειναι αποδεκτο.......
Και κάτι ακόμα, νομίζω σημαντικό: δεν έχω ακούσει κανέναν που έκοψε το κάπνισμα να αναφέρεται σε αυτό ως απόλαυση, που για άλλους λόγους αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν. Όλοι το θεωρούν βραχνά και θεωρούν ότι η ζωή τους βελτιώθηκε αφού το έκοψαν.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.