Μπελλος Ευαγγελος
Supreme Member
Σπύρος Σούρλας said:Αν λέτε ότι προσωποποιώ επειδή ανέφερα προσωπικό παράδειγμα σχετικά με την εφορία έχετε δίκιο.Δεν νοιώθω αδικημένος αλλά εκβιασμένος σίγουρα,επειδή για λόγους προσωπικών αρχών,που δεν είναι τού παρόντος forum,γιατί θα μπορούσε να θεωρηθεί και διαφήμιση,κάνω την δουλειά μου με συγκεκριμένο τρόπο πού θα μπορούσε να θεωρηθεί ´εκτός εποχής´.
Την τελευταία δημοκρατία σαφώς δεν την έφεραν οι γιατροί ή οι δάσκαλοι ,αλλά οι συνολικότερες συνθήκες της εποχής.Για τους γιατρούς μάλιστα συνολικότερα έχω να προσθέσω ότι μιά απο τις μελανότερες σελίδες τού επαγγέλματος είναι η συμπαράσταση στο χιτλερικό καθεστώς (και τών ψυχιάτρων)και η βοήθεια που προσέφεραν στα ανατριχιαστικά προγράμματα ´ευγονικής´τού Χίτλερ.
Πάντως το ότι ειμαι γιατρός,που παραπέμπει σε ´πλούσιος´δεν μου απαγορευει να έχω γνώμη για το τί συμβαίνει στήν χώρα μου ή να συμπαρίσταμαι στούς ´ασθενέστερους´και όχι υποχρεωτικά να συμπαρίσταμαι στήν ´ανώτερη τάξη´
Οσο για το ποιός οφελειται σε αυτήν τήν χώρα διαβάστε τίς απείρου κάλλους δηλώσεις του Κυρίου Δασκαλόπουλου ,που επιτίθεται ανερυθρίαστα στα ´κρατικά καρτέλ´όταν υπάρχουν άπειρα ράμματα για την γούνα του και για τούς ομοίους του.
Και ασφαλώς στα περί φοροδιαφυγής δεν θά συγκρίνω τον μεροκαματιάρη πού ´κρύβει´500 ευρώ με τον μεγαλοβιομήχανο που ξεπλένει χρήμα και δεν επενδύει στην χώρα αλλά ενισχύει μιά παρασιτική οικονομία.
Γιατί έτσι θάταν σαν ναπρεπε ο φτωχός που έκλεψε ενα κοματι ψωμί ,να τιμωρείται τό ίδιο με τον ληστή που διέπραξε και 3 ανθρωποκτονίες.

*** Και ασφαλώς στα περί φοροδιαφυγής δεν θά συγκρίνω τον μεροκαματιάρη πού ´κρύβει´500 ευρώ με τον μεγαλοβιομήχανο που ξεπλένει χρήμα και δεν επενδύει στην χώρα αλλά ενισχύει μιά παρασιτική οικονομία.
Γιατί έτσι θάταν σαν ναπρεπε ο φτωχός που έκλεψε ενα κοματι ψωμί ,να τιμωρείται τό ίδιο με τον ληστή που διέπραξε και 3 ανθρωποκτονίες.***
Ακριβως αυτο πιστευω και εγω !!! καμια συγκριση !!!!!! και οσοι λενε .... κλεβει ο φτωχος ! η εργαζομενος ! ναι συμφωνω κλεβουν , κλεβουμε οι πιο πολλοι ... ετσι που φτασαμε βγαζουμε απο τη μυγα ξυγκι..δηλ, προσπαθουμε να επιβιωσουμε κυριολεκτικα !!
αλλαεχουμε και την αλλη μερια που ειναι οι μεγαλοβιομηχανοι οι οποιοι καταβροχθιζουν τη χωρα και τα σηκωνουν αμα λαχει και πανε Βαλκανια !!!!!!!
ειπαμε : αλλα τα ματια του Λαγου .... και αλλα τα αυγα τα ματια ........ :grandpa: