Απορίες για Cosmote TV

Re: Απορίες για ΟΤΕ TV

θα φωναξω δικο μας τεχνικο γιατι του οτε εινια πανακριβος(50 ευρω) σημερα το εβαλα..αν του πω να ρθει αυριο θα ειναι οκ ετσι?

Πιθανότατα. Εμένα ενεργοποιήθηκε αυθημερόν (αν και κάποιοι είχαν προβλήματα).

Απάντηση: Re: Απορίες για ΟΤΕ TV

θα φωναξω δικο μας τεχνικο γιατι του οτε εινια πανακριβος(50 ευρω) σημερα το εβαλα..αν του πω να ρθει αυριο θα ειναι οκ ετσι?

Κάνε την εγκατάσταση και ενεργοποίησε το δέκτη. Σε 10 - 15 λεπτά θα έχεις εικόνα.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απορίες για ΟΤΕ TV

Παρακαλώ. Λογικά θα πάρει και μια αναβάθμιση ο δέκτης. Θα κλείσει πάλι η κάρτα, αλλά μετά από λίγο θα επανέλθει η εικόνα.

Last edited by a moderator:
το χαμηλο ευρος και το υψηλο ευρος συχνοτητων ποιο ειναι??ρωταω γιατι θα το ρυθμισω μονος μου το πιατο γιατι ο τεχνικος με κρεμασε και θα ρθει την δευτερα..

παιδια τελικα βρηκα τεχνικο να μου το ρυθμισει..με ρωτησε ποσο παλιο ειναι το πιατο μηπως χρειαστει να αλλαξουμε Lnb και καλα για να πιανει τα hd...και μου πε οτι μαζι με τν ρυθμιση του πιατου θα παει γυρω στο 50αρικο..ειναι καλη τιμη?

το χαμηλο ευρος και το υψηλο ευρος συχνοτητων ποιο ειναι??ρωταω γιατι θα το ρυθμισω μονος μου το πιατο γιατι ο τεχνικος με κρεμασε και θα ρθει την δευτερα..

Άσε τα έτσι όπως είναι,χαμηλό στα 9750 και υψηλό στα 10600 δεν θέλει αλλαγή

παιδια τελικα βρηκα τεχνικο να μου το ρυθμισει..με ρωτησε ποσο παλιο ειναι το πιατο μηπως χρειαστει να αλλαξουμε Lnb και καλα για να πιανει τα hd...και μου πε οτι μαζι με τν ρυθμιση του πιατου θα παει γυρω στο 50αρικο..ειναι καλη τιμη?

κανε παζάρια.ένα απλό lnb έχει το πολύ 10 ,άντε ένα 20αρίκο την Ρύθμιση πες του 30

25 μου πηρε σημερα εμενα

χρειαζεται ομως αλλαγη το lnb για να πιασει το hd η μου λεει μουφες;;γιατι και λιγο που γκουγκλαρα διαβασε οτι,ο,τι lnb και να εχεις πιανεις hd αρκει να εχει hd δεκτη

Αν δουλεύει σωστά δεν χρειάζεται αλλαγή.....

μια χαρα δουλευει..τοσα χρονια νοβα με αυτο ειμαι..επομενως αν μου πει να σου βαλω αλλο για να πιανεις hd θα του πω οχι ευχαριστω ετσι??ζητω συγγνωμη αν φαινονται λιγο παιδιαστικες οι ερωτησεις αλλα δεν ξερω τιποτα απο δορυφορικα

Παιδια εγω αφησα το πιάτο και το lnb απο νοβα που είχα εδω και 10 χρονια.παιρνω πολυ λίγο ποιοτικό σήμα αλλα δεν σπάει η εικονα.δειτε φωτο και πείτε μου τι να κανω γιατι δεν ξέρω απο δορυφορικά και εγω

ImageUploadedByTapatalk1346484579.487856.jpg

αστο οπως ειναι φιλε και αν δεις οτι με την πρωτη βροχη σου κανει σπασιματα μετα θες ρυμιση η αλλο πιατο..
με την γωνια lnb επαιξες καθολου?

Με το πιατο της ΝΟVA (φανταζομαι 60αρι)εισαι στις καλυτερες τιμες που μπορεις να παρεις.
Αν αυξησεις την διαμετρο σαφως και τα πραγματα θα ειναι πολυ καλητερα,με 1 μετρο θα εισαι πολυ καλα.
Για να καταλαβεις την διαφορα με 1 μετρο εκει που λεει BER θα εχεις τιμες κατω απο 1000.
Οσω χαμηλοτερο BER τοσο καλυτερο σημα.

Μαλιστα κατάλαβα.οποτε δεν εχει σχεση το lnb για την ποιοτητα σήματος που ειναι χαμηλή;άρα πρέπει να τα αλλάξω και τα δυο λογικα...

Παιδιά καλημέρα,

Έχω ΟΤΕ TV μέσω δορυφόρου και σκέφτομαι να την διακόψω μετά το 12μηνο. Θέλω να την ανοίξω ξανά στο όνομα του πατέρα μου ώστε να έχω την έκπτωση αφού έχει γραμμή ΟΤΕ.

1. Φεύγω για εξωτερικό. Επιτρέπεται να πάρω μαζί μου το πακέτο? Προφανώς και τεχνικά γίνεται και όλοι το κάνουν τουλάχιστον με την NOVA, αλλά είναι νόμιμο?
2. Θα μπορέσω να "παντρέψω" την καινούρια κάρτα στον παλιό δέκτη του ΟΤΕ για να μην μου στέλνουν όλο τον εξοπλισμό?
3. Υπάρχει δυνατότητα προπληρωμής της υπηρεσίας για να μην μπλέκω με λογαριασμούς?

ευχαριστώ

Last edited:

Παιδια εγω αφησα το πιάτο και το lnb απο νοβα που είχα εδω και 10 χρονια.παιρνω πολυ λίγο ποιοτικό σήμα αλλα δεν σπάει η εικονα.δειτε φωτο και πείτε μου τι να κανω γιατι δεν ξέρω απο δορυφορικά και εγω

Είχα τις ίδιες τιμές, αλλα με πιάτο 80αρι του Οτε. Με ψιχάλα ή κανονική βροχή δεν είχα σπασίματα αλλά με δυνατή βροχή είχα μεχρι και χάσιμο του σήματος! Επαιξα λίγο με το πιάτο, μιλάμε για χιλιοστά του χιλιοστου, και με το Lnb και η τιμή κατέβηκε στο 8900. Με μεγάλη βροχή δεν το είδα αλλά ελπίζω να μην χάνω σήμα τώρα! Κάτι άλλο επίσης που παρατήρησα, αλλά δεν γνωρίζω αν οφείλετε σε αυτήν την διόρθωση. Πρίν που είχα 39827 και ποιότητα 217 είχα καθυστέρηση 4 με 5 περίπου δευτερα. Πχ όταν έβλεπά Euro πρώτα άκουγα το γκολ από τον γείτονα, που έβλεπε σε αναλογική, και μετά απο 4-5 δευτερα το έβλεπα εγώ (Μεγάλο σπάσιμο μεχρι που έκλεισα τα παραθυρα)!! Τώρα η καθυστέρηση είναι λιγότερο από 1 δευτερο! Δεν ξέρω αν οφείλετε στην διόρθωση που έγινε ή σε κάποια διόρθωση από τον ΟΤΕ!

Η διαφορά στη χρονοκαθυστέρηση στα κανάλια με την αναλογική νομίζω ότι είναι άσχετη, αλλά έχει σχέση με τη διαφορετική διαδρομή του σήματος-feed και το πήγαινε-έλα Γη-δορυφοροι.

edit: π.χ. άλλη πιθανότατα η διαδρομή του σήματος του Γιούρο που πάει μέσω ευρωπαϊκών τηλεοπτικών διαύλων αν δεν κάνω λάθος και από εκεί πάει στην ΕΡΤ , μετά στον ΟΤΕ κ μετά ανεβαίνει στο δορυφόρο και την κατεβάζουμε εμείς και άλλη η διαδρομή του σήματος π.χ. της Bundesliga που εμπλέκεται (πιθανόν) απευθείας ο ΟΤΕ με τον ανάδοχο της μετάδοσης στη Γερμανία. Δε γνωρίζω λεπτομέρειες επί του συγκεκριμένου και μπορεί να λέω επί του ειδικού λαθάκια, αλλά γενικά νομίζω εκεί εντοπίζεται η διαφορά με την αναλογική από μετάδοση σε μετάδοση διαφορετικών διοργανώσεων.

Last edited: