Απορίες

o κωδικός είναι FTS/X.E αλλά δεν βγάζει το Ελληνικό για δοκίμασε σκέτο το FTS/ και πές μου και μένα εάν βρήκες άκρη

Ουτε το ουτε το αλλο δουλευει. Γενικα, εισαγοντας αυτο το συμβολο ^ εμφανιζει ολη την λιστα με τους δεικτες απο τα χρηματιστηρια. Το ελληνικο ΔΕΝ περιλαμβανεται....

Κατι αλλο. Απο το Σαββατο παρατηρησα οτι στον καιρο, μονο στην Αθηνα λεει update failed ενω ενημερωνει κανονικα τις αλλες πολεις. Για τσεκαρετε το κι εσεις.

έβαλα να δω το costomize με αποτέλεσμα να εναφανίσει από το μενού τόν installer και πολλές άλλες εφαρμογές όπως τον καιρό με επανεκίνηση τίποτα

Κατι αλλο. Απο το Σαββατο παρατηρησα οτι στον καιρο, μονο στην Αθηνα λεει update failed ενω ενημερωνει κανονικα τις αλλες πολεις. Για τσεκαρετε το κι εσεις.

Εμένα μου το κάνει από την Παρασκεύη και στο δικό μου το Touch και σε ένα iPhone ...
Τι έγινε, αρχίζουν και μας κόβουν σιγά-σιγά;

Κι εγώ παιδιά το ίδιο πρόβλημα.:slapface::rifle: Σήμερα μαλιστα διάβασα κάτι πολύ ενδιαφέρον... οταν χτυπάμε το Weather και το Stocks και κάνει query τον server της Apple λένε οτι ίσως να αποστέλλεται το IMEI τις συσκευής (λέω ίσως γιατί στην αρχή λέγανε πως είναι αλήθεια αλλα μετά το διέψευσαν). Η Apple μετά μπορεί να δει ποια IMEI έχουν ενεργοποιηθεί μέσω του iTunes κανονικά με AT&T... δεν αποκλείεται να έχουν βρει άλλο τρόπο να μας κάνουν την ζωή δυσκολη...

Last edited:
Χεχε. Βρήκα κόλπο να δουλεύει.

Πάμε στις πόλεις και την βγάζουμε την Αθήνα.
Μετά στην αναζήτηση πόλης βάλτε 15451 (ΤΚ της περιοχής μου, δοκιμάστε αν θέλετε τον δικό σας).
Από την λίστα που θα βγάλει επιλέξτε Athens, Attiki.

Και Voila :SFGSFGSF:

Oταν κατεβάζω ενα μαιλ μπορώ να το δω μετά παρόλο που δεν είμαι στο ιντερνετ συνδεμένος. Πχ κατεβάζω ενα pdf... Για να γίνεται αυτό λογικά θα πρέπει να αποθηκεύεται κάπου στο κινητό. Που όμως? Το ρωτάω για να τα σβήσω αν είναι γιατί φαντάζομαι ότι πιάνουν χώρο στο τηλέφωνο...

Οταν μπαίνεις π.χ. με wifi και κατεβάζεις τα email σου, στην αρχή κατεβαίνουν οι τίτλοι ΟΚ; Οταν ανοίγεις ένα email που περιέχει attachment τότε ξαναμπαίνει στο δίκτυο με ότι σύνδεση βρει εκείνη την ώρα για να στο ανοίξει όλο και να φέρει και το attachment. Με άλλα λόγια χωρίς σύνδεση δεν μπορείς να δεις το attachment. Δεν είμαι σίγουρος ότι το αποθηκεύει στο τηλέφωνο. :chinscratch:

Απ' ότι έχω καταλάβει μόνο το text σώνει στο τηλέφωνο. Αν το μύνημα έχει attachment προσπαθεί να το κατεβάσει κάθε φορά.

μπράβο, αυτό ακριβώς έχω καταλάβει κι εγώ. Απόδειξη είναι όταν το κατεβάσεις το συγκεκριμένο email στο pc του σπιτιού σου που έχεις σεταρισμένο το email, μετά το τηλέφωνο λέει "This message has no content". Δηλαδή δεν το βλέπει.