ΜΙΧΑΗΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ Heaven
AVClub Addicted Member
- 27 July 2006
- 1,943
Δε θα παρω το μερος καποιου, του καταναλωτη η του πωλητη, αλλα το σιγουρο ειναι πως ολοι μας στις δουλειες μας εχουμε κερδος.Το αν ειναι μεγαλο η οχι ο καθενας το κρινει διαφορετικα.Αλλος εχει ποσοστο 300 % αλλος 100%.Και δε μιλαω μονο για τους επαγγελματιες που γραφουν στο φορουμ που δεν ειναι παρα πολλοι.Που απ οτι καταλαβαινω κ γνωριζω, δουλευουν σωστα με λογικα κ ανθρωπινα περιθωρια κερδους οπως ολοι.
Αλλα παααρα πολλοι κερδοσκοπουν τρελλα, και γυρνανε και με Jaguar και με οτι γουσταρει ο καθενας.Και καλα κανουν.Αφου μπορουν.Στο χερι μας ειναι να διαλεξουμε το προιον η την υπηρεσια και τον ανθρωπο που μας κανει.Εμεις επιλεγουμε.
Αλλα εδω στο φορουμ ας δεχτουμε κ τις λιγο πιο ακραιες κριτικες οπως του saitisgr και ας μη τον μηδενιζουμε κατ ευθειαν. (δε μιλαω για τις απαντησεις των επαγγελματιων..).Δηλαδη οποιος γραφει κατι αρνητικο αμεσως ειναι η πρωτη και τελευταια φορα? Δεν εχει την αποψη του δηλαδη?
Ρε εσυ Γιαννη να πει την γνωμη του αλιμονο αλλα να ειναι τεκμηριωμενη. Δεν μπορει να μπαινουμε ολοι στο ιδιο τσουβαλι. Ειλικρινα μακαρι να εβγαζα τοσα απο την δουλεια μου ωστε να εχω μια μεζονετα που ειναι και το ονειρο την "κυρας" μου ενα σκαφος, ενα εξοχικο, και να μην ιδρωνει το αυτι μου αλλα δυστυχως η πραγματικοτητα ειναι εντελως διαφορετικη. Ξερεις οταν ξεκινησα πριν απο 5 χρονια αυτη την δουλεια, ειχα και εγω αλλα δεδομενα στο νου μου. Παρατησα την δουλεια στο καναλι οπου εργαζομουν για 10 χρονια και ελεγα ενταξει εμποριο θα κανω, το χομπι μου επαγγελμα και λεφτα θα βγαλω. Σημερα σου λεω οτι εχω αναθεωρησει πληρως. Χιλιες φορες μισθωτος χωρις αγχος και σκοτουρες χωρις χρεη και χρωστουμενα παρα αυτο που εχω τωρα. Μου τα λεγε ο πατερας μου χρονια στο εμποριο, "προσεχε το εμποριο ειναι ατιμο". Ειδικα σε αυτες τις δυσκολες ημερες που ηρθαν και τις δυσκολοτερες που θα ερθουν το δικο μας ειδος ειναι αυτο που θα παθει την μεγαλυτερη ζημια...