Αποστολή στον Ari(s)

Φιλιππε δεν εννουσα τα Tata Sky απ τις 83Ε αλλα τις 93.5Ε με πολλα ελευθερα ινδικα καναλια στην Ku: http://www.flysat.com/insat93.php

Για το Amos 2 Israel Beam εχουν αναφερθει ληψεις τουλαχιστον απο Potenza/Basilicata με 3.35μ Prodelin http://www.satellites.co.uk/satellite/728791-post12.html και απο την Σλοβακια με 2.40μ-3μ: http://web2.dxsatcs.66.sk/php66/index.php?str=55. Τα πιο εντυπωσιακα που εχω δει μεχρι στιγμης ειναι με 1.40μ ανατολικα της Βιεννης και με 1.50μ απο νοτια Πολωνια εδω: http://forum.skysunsat.pl/tematy104/amos-wiazki-middle-east-vt1731.htm
O Amos 3 φυσικα αναμενεται να διευκολυνει κατα πολυ την κατασταση. Δειχνει πολυ ισχυροτερος ακομα και απ τον Amos 2. Απο τον Amos 1 η αλλαγη φαινεται να ειναι δραματικη ως προς το καλυτερο.

Και ο Türksat 3A ειναι ετοιμος. Μας ερχεται καυτο καλοκαιρι !!

Για τις 93.5Ε επιτρεψτε μου να προσθεσω το εξης:

Αναφερθηκαν ληψεις απο Ανατολικη Πολωνια με 1.80μ παρακαλω: http://forum.skysunsat.pl/935e-<b>insat-3a-4b<-b>-vf63.htm

Απο Ελλαδα δεν ειμαι 100% σιγουρος ποτε και ποιος μου ειχε γραψει οτι κατι ειχε βγαλει. Πιθανον ο wegastar απο Ορεστιαδα με 2.70μ.

93.5E no ku for me, αλλα ειμαι και πολυ οριακά σε σχεση με φυσικά εμπόδια...

Αφου ελπιζετε κυριοι σαs αναφερω ληψη του δορυφορου αυτου στιs 93,5east
μολιs πριν λιγη ωρα με σημα αρκετα καλο οπωs στα tatasky!Επανερχομαι συντομα με αρκετεs photo!:aktion033:
Χαιρετισμουs Gabriel

Γαβριήλ δώσε το συντομότερο συχνότητες που κατέβασες! Είμαι....μόνος στο σπίτι και ετοιμαζόμουν να σκαλίσω την μπάντα C για βελτιώσεις (έκοψε επιτέλους και η βροχή), μία εντελώς νέα λήψη θα με αποτρέψει απο "σκάλισμα" ...

Eλα Φιλιππε δοκιμασε τιs vertikal 10990,11070,11150,11570!Oλεs ειχανε καλο σημα με εξαιρεση την 11490!Μακαρι να τα καταφερειs!!

Γαβριήλ αυτή τη στιγμή...ξαναρίχνει καρεκλοπόδαρα που κονεύω να χάσω την λήψη σε ισχυρούς δορυφόρους! Αμα κοπάσει η καταιγίδα και προλάβω θα ελέγξω τις συχνότητες. Ισα που προλαβα λίγο να σκαλίσω πριν την μπάντα C...χανοντας την οριακή λήψη του ενός καναλιού στις 34.5 δυτικά και απλά ξαναφέρνοντάς την εκεί που ήταν! (Δηλαδή...μιά τρύπα στο νερό!)

Γαβριηλ στην 11490V δεν εχεις καθολου σημα η απλα την λαμβανεις με σπασιματα ?

Ο δεκτης που χρησημοποιεις ειναι εχει την δυνατοτητα ληψης DVB-S2 η τουλαχιστον MPEG 4 DVB-S ? Δηλαδη το Sun Direct πακετο το βγαζεις ?

Στην 11669V το flysat αναφερει και HD FTA καναλι. Η αναφορα εγινε ομως τον περασμενο Δεκ, οποτε πιθανον να μην ειναι αλλο up. Anyway, για κοιτα μπας και σου εμφανιζεται.

Καλα μιλαμε για πολυ εντυπωσιακη ληψη. Ανοικεις σε μια μικρη μειονοτητα που βγαζει Ku απο τις 93.5Ε. Που να το μαθουν και οι Ινδοι τις Δυτικης Ευρωπης. Τους βλεπω να μετακομιζουν πιο ανατολικα :)

Φιλιππε αυτη τη στιγμη παρακολουθω το καναλι MH 1 MUSIK συχνοτητα 11070/27500/v με σημα 58% στις 93.5 E.Παντως μου θημιζει λιγο asiasat 2 με τα σκαμπανεβασματα του σηματος .ΕΥΤΗΧΩΣ η ληψη ειναι ολη τη μερα οκ. Παντος να ξερουν ολα τα παιδια στο φορουμ οτι σημερα μαζι με τον gabcon καναμε το πιατο 3.10 και συντομα θα σας ενημερωσουμε για περαιτερο εξελιξεις.Ευτηχως ειδαμε βελτιωση με τα φτερα.

Xρηστο στο πιατο του Γιωργου το καναμε σημερα, οχι δυστυχωs αυτη η συχνοτητα δεν ειχε καθολου σημα και δεν ξερω γιατι!
Οχι ακομη δεν εχουμε hd δεκτη αλλα πιστευω οτι τα sun θα παιζουν αφου ειναι ιδια δεσμη!Συντομα θα εχω ενα dream 800 να το δοκιμασω!
Gabkon
George σταματα να γραφειs λαθοs το ονομα μου!:violent-smiley-030:

Aλεξη κατι θα γινει και με την c band .Kηριος στοχος να κατεβασουμε τα καναλια στις 34.5 west,μονο και μονο για το βορειο φιλο μας .:idea:

Παιδες ήσασταν τυχεροί που δεν έφτασε η βροχή σε σας σήμερα, μαλλον θα σας επισκεφτεί αύριο! Μεγειά και τα φτερά!
Εγω δεν καταφερα τιποτε 93.5Ε Ku, αν το ξανατσεκάρετε τις επόμενες μέρες πείτε μου ποιά είναι η ώρα με το καλύτερο σήμα να ξαναδοκιμάσω..

93.5Ku συνελήφθησαν στις 1 την νύχτα με σταματημένη την βροχή!
Εκείνη την ώρα κατέβηκε μόνο η 11570 καθετα με 10 ελεύθερα κανάλια και οριακή λήψη.
Στις 7.30 το πρωί όμως το σήμα δυνάμωσε αρκετά, η 11570 εμφανιζε μόνο διψήφιο ber και άψογη λήψη, ενω κατέβηκαν και οι 11150 καθ. με τριψηφιο ber και ικανοποιητική λήψη και η 11070καθ πολύ οριακή που αλλοτε έδινε σημα και εικόνα με πολλά τσακίσματα και άλλοτε όχι. Το πολύ καλό της υπόθεσης είναι πως όλα τα κανάλια είναι ελεύθερα!
Αντίθετα χτες βραδυ και σημερα το πρωί δεν κατέβαζα τιποτε απο 83E Ku (tata sky)! Στον αναλογικό δεκτη βλέπω κατι σαν παρεμβολή, για ελέξτε λίγο παιδιά αν...συνεχίζουν να είναι εκεί σε σας!
Ανεβαζω και μια φωτο απο καναλι της 11570 καθετα

Attachments

• Music India-93.5E-11570V.jpg
    Music India-93.5E-11570V.jpg
    25.9 KB · Views: 41
Tatasky οκ σε μενα Φιλιππε περιμενω και το Γιωργο να μαs πει και εκεινοs!
gab

Σε μένα...πάπαλα πλέον στο Τατα στις 83Ε, ουτε το απόγευμα, ούτε νωρίτερα το βραδυ δεν κατεβαινε ο παραμικρός πομπός! Φοβαμαι μαλιστα για παρεμβολή, αλλά αυτό θελει ψαξιμο...
Μετα την πρωινή έκλαμψη κανένα ίχνος σήματος και στις 93.5Ku, ούτε νωρίς το απόγευμα, ούτε πριν λίγο το βραδυ...πιστεύω θα επανέλθει αργα το βραδυ η συχνότητα που ειχα πιάσει χτες (προφανώς έχουμε ημερήσια διακύμανση...)

DATA SKAY ΟΛΑ ΟΚ .Να ξερετε οτι εχω ση μα ολη τη μερα στις 93.5 αλλα οπως ειπα χθες Φιλιπε αυτος ο δορυφορος θημιζει ASIASAT με τις διακειμανσεις του σηματος,και ηδιος με τη βροχη πολυ δησκολα ......:2thumb22sup: