Eκανα save το post σου...θα το θυμάμαι..χαχα![]()
Επί 11 μήνες το battery health ήταν κολλημένο στο 100%, τώρα το κοίταξα και μέσα σε έναν μήνα έχει πέσει στο 97%. Λες να το κάνουν επίτηδες όσο πλησιάζει ο Σεπτέμβριος;

Υπάρχει εφαρμογή στο ios store που να τσεκάρει την πραγματική χωρητικότητα της μπαταρίας;
Κοίτα, ο μόνος λόγος που θα αναβαθμιζόμουν είναι να έχει φάει φρίκη η μπαταρία και να μη με κρατάει όσο χρειάζομαι. Επί 11 μήνες το battery health ήταν κολλημένο στο 100%, τώρα το κοίταξα και μέσα σε έναν μήνα έχει πέσει στο 97%. Λες να το κάνουν επίτηδες όσο πλησιάζει ο Σεπτέμβριος; Αν έχει πέσει κάτω από 95% μέσα στις επόμενες δυο βδομάδες θα προβληματστώ.![]()
αυτο δεν ειναι απολυτο, κοντευω στα 2 χρονια και εαν δεις παραπανω με πανω απο 370 κυκλους ειναι στο 90%Υπο ιδανικές συνθήκες θερμοκρασιών και φόρτισης μέχρι το 80%, στους 250 κύκλους θα ήταν λίγο πάνω από το 90% της αρχικής χωρητικότητας. Σε πραγματικές συνθήκες, λιγότερο.
Το "maximum capacity" είναι rough estimation εφόσον δεν υπάρχει πραγματικός τρόπος καταγραφής. Στο τέλος της δεύτερης χρονιάς θα είσαι κοντά στο 80% του αρχικού capacity με λίγη προσοχή.
Ανεξαρτήτως των παραπάνω, αδυνατώ να καταλάβω γιατί σε μια συσκευή των 1000-1500€ δίνουμε τόση σημασία στο μοναδικό της αναλώσιμο, που κάνει 50-70-80€. Είναι +- η τιμή μιας ακριβής official θήκης.
Ανεξαρτήτως των παραπάνω, αδυνατώ να καταλάβω γιατί σε μια συσκευή των 1000-1500€ δίνουμε τόση σημασία στο μοναδικό της αναλώσιμο, που κάνει 50-70-80€. Είναι +- η τιμή μιας ακριβής official θήκης.
Αυτό λέει αν κατάλαβα καλά, ότι αυτά που βλέπουμε στο σχετικό software είναι μάλλον ό,τι να'ναι.αυτο δεν ειναι απολυτο, κοντευω στα 2 χρονια και εαν δεις παραπανω με πανω απο 370 κυκλους ειναι στο 90%
αυτο δεν ειναι απολυτο, κοντευω στα 2 χρονια και εαν δεις παραπανω με πανω απο 370 κυκλους ειναι στο 90%
Εμένα το Iphone 16 pro είναι με 302 κύκλους στο 89% η μπαταρία που το θεωρώ φυσιολογικό. Πως έχεις 370 κύκλους σε 2 χρόνια?? Εγώ έχω σχεδόν τους ίδιους κύκλους μέσα σε ένα χρόνο.αυτο δεν ειναι απολυτο, κοντευω στα 2 χρονια και εαν δεις παραπανω με πανω απο 370 κυκλους ειναι στο 90%
Εμένα το Iphone 16 pro είναι με 302 κύκλους στο 89% η μπαταρία που το θεωρώ φυσιολογικό. Πως έχεις 370 κύκλους σε 2 χρόνια?? Εγώ έχω σχεδόν τους ίδιους κύκλους μέσα σε ένα χρόνο.
Για αυθεντική μπαταρία στην Ελλάδα το κόστος ανάλογα το μοντέλο είναι χαλαρά 100 ευρώ και στα max μοντέλα μπορεί να φτάσει 130-140 ευρώ...καθόλου λίγα. Προτιμώ να το πουλήσω να βάλω έξτρα αυτά τα 100-120 ευρώ που θα έδινα για μπαταρία συν λίγα ακόμα και να πάρω φρέσκο μοντέλο. Ετσι βασικά κάνω κάθε χρόνο, θα δώσω το 16 pro και θα ψάξω προσφορές, κάπου θα βρω ένα 17 pro σε βάθος μηνών (πάντα μεταχειρισμένο λίγων εβδομάδων ή μηνών), όταν κυκλοφορήσει αρκετά, να το πάρω σε καλή τιμή...Nα σου πω την αμαρτία μου, δεν έχω δει ποτέ πόσο κοστίζει στην πράξη η αλλαγή μπαταρίας. Γιατί αν κάνει $80 το υλικό, εδώ θα θέλει σίγουρα άλλο ένα κατοστάρικο σε labor. Και με τα αδιάβοχα κλπ δεν τολμάς να ανοίξεις πλέον τηλέφωνο μόνος σου.
Mια χαρά είσαι!! το προσέχεις?? Γιατί εγώ το φορτίζω όποτε νάναι και όταν κάτσει μην προσέχοντας τίποτα...χαχα![]()
Sent from my iPhone using Tapatalk
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.