Arcsoft TotalMedia Theatre 3 Platinum

Απλως ζηλευεις (ως συνηθως) γιατι κλαις τα λεφτα της Asus σου :p

Δεν ηταν και ευκολο παντως να βγει ακρη με τα EDID. Η συμπεριφορα ηταν κουλη. Οταν το υποψιαστηκα (το πως πηρε ωρα βεβαια - βαλε και ενα format στο ενδιαμεσο φυσικα) παντως, η λυση ηταν ευκολη.

Ετσι ειναι το ωραιο ομως, ζουμε για να ψαχουλευουμε.

:p

Ελα αμεσως με τις εξυπναδες πρωινιατικα :p

Φυσικα και το ειχα, μαλιστα δοκιμασα και ξεχωριστα τα ειδικα menu με τα edid για audio.

Αλλα για καποιο μυστηριο λογο και ενω φυσικα επαιζε κανονικα και παλια με την Asus και μετα με την ΑΤΙ και το PDVD (με τον ιδιο audio driver δλδ) δεν ηθελε τωρα να παιξει (εκανε εκεινα τα κουλα που ειχαμε δει και παρεα οταν δοκιμαζαμε την 1η φορα με το pdvd / bitstream).

Καποια στιγμη οταν του εδωσα εντελως manual ενα audio edid dts hd 5.1 ''ξυπνησε'' στιγμιαια οποτε εκει καταλαβα οτι κατι δεν πηγαινε καλα με την ''μεταφορα'' των audio edid απο τον Pioneer στην ΑΤΙ (ειδικα με το ΤΜΤ - γιατι με το PDVD επαιζε κανονικα).

Κατεληξα να συνδεσω την ΑΤΙ κατευθειαν με τον Pioneer και ολα ειναι ΟΚ τωρα.

Προφανως με καποιο update του ΤΜΤ - ATI ή / και του Lumagen θα ειναι ΟΚ και με την ''αναποδη'' συνδεση (οχι πως τωρα υπαρχει καποιο θεμα - αλλα για ψυχολογικους λογους βασικα).

ΥΓ Διαβασα μετα οτι γενικα υπαρχουν πολλα θεματα με τα edid με το ΤΜΤ 3 / ΑΤΙ...

Last edited:
Ωραιος.. Τιποτα αλλο παρατηρησες με το νεο update? Αξιζει να το βαλουμε οσοι δεν παιζουμε με bit streaming?

Αν δεν εχεις καποιο θεμα (πχ σπασιματα ή lipsync) δεν νομιζω οτι υπαρχει λογος να πας στην 170.

Μην ξεχναμε οτι ειναι και beta.

Μια ταινια που ειδα παντως ηταν ΟΚ (ουτε σπασιματα - ουτε lipsync).

Γενικως (και ειδικως με το ΤΜΤ) τα 2 παραπανω θεματα ειναι θεμα τυχης οποτε αν σου εχουν κατσει καλα καλο ειναι να μην κουνιεσαι...

Μα Δημητρη μου, τι να το κανεις το πισι αν δεν εχει προβληματα να λυσεις? Οταν το φερνω (σπανια) σε κατασταση ''τα παιζει ολα μια χαρα'' πεφτω σε μελαγχολια ... το γαργαλαω να χαλασει τιποτα και να χαρω να το φτιαξω. Αφου ξερεις, αστα αυτα τωρα σε μας ...

Ξέρω βρε Κυριάκο.. Απλά φροντίζω πάντα κάτι να μην πηγαίνει καλά με ένα από τα άλλα PC μου.. ώστε να είμαι ψυχολογικά ΟΚ.. :p

Απλά, προτιμώ το HTPC να είναι πάντα ΟΚ.. γιατί είναι "κρίσιμο" μηχάνημα.. :p

Ξέρω βρε Κυριάκο.. Απλά φροντίζω πάντα κάτι να μην πηγαίνει καλά με ένα από τα άλλα PC μου.. ώστε να είμαι ψυχολογικά ΟΚ.. :p

Απλά, προτιμώ το HTPC να είναι πάντα ΟΚ.. γιατί είναι "κρίσιμο" μηχάνημα.. :p

Μια και το htpc δουλευει μια χαρα με asus xonar slim και ati 5750, λεω να το χαλασω, προσπαθωντας να παιξω .mkv με hd ηχο (παντα με την asus).Eχει να προτεινει καποιος συγκεκριμενες εκδοσεις mpc-hc και ffdshow ;Σε win7 64bit.

Δεν δουλεύει εδώ πάντως..

Realtek ATI HDMI 2.42, ATI 5770, Win 7 64, Pioneer Susano..

Δουλεύει με PowerDVD και WinDVD Pro 10..

Σ´εμένα μιά χαρά δούλεψε με την πρώτη. Win 7 32bit - ΑΤΙ 5750 - ΑΤΙ Catalyst 9.11
Αυτό που δεν έχω καταφέρει με το ΤΜΤ, σε αντίθεση με το PDVD9, είναι να μου ξεκινάει με τους Ελληνικούς υπότιτλους. Ακόμα και σε ταινίες που έχει μόνο Ελληνικούς υπότιτλους, by default ξεκινάει στο Subtitles Off.
Υπάρχει τρόπος να το ξεπεράσουμε ή μπά... Στις ρυθμίσεις έχω ορίσει Greek σαν υπότιτλους.

KNOWN ISSUES:
1) Bitstreaming on ATI 5xxx cards REQUIRES use of the ATI version of the HDMI audio driver. Using the Realtek version WILL NOT WORK.

Εεεχμμμ..

Ευχαριστώ..

Αλλά χωρίς τους Realtek, δε δουλεύει το WinDVD..

Καταραμένο HTPC..