Arrival

Βαθμολογήστε την Ταινία:

• Total voters
    107
Re: Arrival (2016)

Aπο το λιγο που ξερω ... ΚΑΘΕ παρατηρητης αλληλεπιδρα με ΟΤΙ παρατηρει.

Εαν θελεις κατι απαραλλαχτο και ανεγγιχτο ... ΔΕΝ το παρατηρεις !

Απάντηση: Arrival (2016)

το'χω γραψει ηδη,θα το ξαναγραψω,η πρωταγωνιστρια δεν μπορει ν'αλλαξει το μελλον,απλα μπορει να το δει.
Δεν ηταν επιλογη της να ''ξαναγεννηθει'' η κορη της.

Λάθος το κατάλαβες. Μπορεί να το αλλάξει (αφού είναι μέλλον) απλά επιλέγει να μην το κάνει.

Απάντηση: Re: Arrival (2016)

O τύπος λέει
you get what's at best described as good picture quality. Images are sharp and focused at times -- particularly the military gear, wide shots, costumes and skin textures -- and there are a good amount of details hidden in the shadows

Μιλάει για περίσσεια λεπτομερειών στις σκοτεινές σκηνές, ας δούμε μερικές από αυτές...

(shots από VLC)

vlcsnap_2017_02_07_21h32m35s360.png

vlcsnap_2017_02_07_21h33m01s558.png

vlcsnap_2017_02_07_21h33m26s327.png

vlcsnap_2017_02_07_21h34m03s732.png

vlcsnap_2017_02_07_21h34m42s684.png

vlcsnap_2017_02_07_21h35m27s741.png

vlcsnap_2017_02_07_21h36m22s253.png

vlcsnap_2017_02_07_21h39m53s139.png

:flipout:

Τώρα αυτό το blu-ray review αλήθεια πρέπει να το πάρουμε στα σοβαρά?

Ήθελα να το δω...θενκς Νίκο που με γλίτωσες. Θα βρω καμμιά ταινία με εικόνα που να βλέπεται πρώτα. Αν αυτό είναι σκηνοθετική άποψη ταινίας τότε δεν με ενδιαφέρουν τα βαθύτερα νοήματά του...πεπλάτα θα είναι και αυτά όπως οι παραπάνω εικόνες.

Αφήνω δε τα τεχνικά κατά μέρος γιατί είναι για πολλά γέλια. Έχουμε αντέξει κατά καιρούς πολλά...σέπια εικόνα, κόκκους, υπερκορεσμένα χρώματα, καμμένα λευκά, gamma ό,τι να 'ναι. Καιρός είναι αυτά τα ζωντόβολα να καταλάβουν ότι μια ταινία δεν την φτιάχνουν για την πάρτη τους, αλλά, την απευθύνουν σε ένα ευρύ κοινό. Έτσι και αλλιώς, μια ταινία δεν είναι το δημιούργημα ενός ανθρώπου αλλά μιας ομάδας. Ε, το πρώτο και κύριο που θα έπρεπε να προσέχουν είναι τουλάχιστον να τηρούν τα βασικά περί εικόνας.

Αυτο που θα μου μεινει απο αυτο το νημα ειναι .... ο προσδιορισμος ΠΕΠΛΑΔΑ ! :laugh:
Θα αργησω λιγο μεχρι να βρω μια .... βατη, καθημερινη, χρηση της. :p

Η καλή μας αγελάδα βόσκει κάτω στη πεπλάδα μικρά φώτα και μεγάλα για να κατεβάσει χάλια.
Να το κάνουνε μουβάκι, να το κάνουν μπαστεράκι, να το βάλουνε στο πιάτο, να σου πουν «ορίστε, φα’ το»!

Last edited:

Προσωπικά δεν πειράζει η σκοτεινή εικόνα, αλλά αυτό που με τρελαίνει η λήψη με μη σταθερή κάμερα, ώστε και καλά να εξισώνουν την όραση του πρωταγωνιστή. Και πάει όλη η εικόνα πανω-κάτω-δεξιά-αριστερά. Αϊ στα διάλα.... με ζάλισες!

Αυτο που θα μου μεινει απο αυτο το νημα ειναι .... ο προσδιορισμος ΠΕΠΛΑΔΑ ! :laugh:

Θα αργησω λιγο μεχρι να βρω μια .... βατη, καθημερινη, χρηση της. :p

Περίεργο...εσύ με LG έπρεπε να κατέχεις Master ως προς το θέμα!!:D

Re: Απάντηση: Re: Arrival (2016)

Περίεργο...εσύ με LG έπρεπε να κατέχεις Master ως προς το θέμα!!:D

Mα .... κατεχω ! :proud:

Γιαυτο και ημουν απο τους ελαχιστους τυχερους που κατορθωσαν να δουν την ταινια ! :aetsch:

Mεχρι τελους :proud:

ξεκόλα λιγο... τη ταινια την εφτιαξε για να βγαλει απο μεσα του το δικο του "νταλκα" !

Η φλατ εικονα σε καποιες σκηνες, απλα τον βοηθησε να δωσει αυτο που αισθανοταν αυτος , κενος, επιπεδος, συντεριμενος και οτι αλλο θελεις ...

Παμε παρακατω .:ernaehrung004:

Δηλαδή Γιάννη, αν ο σκηνοθέτης τον καιρό που την γύρναγε είχε αιμορροΐδες, όλοι οι ηθοποιοί θα ξεροστάλιαζαν όρθιοι!!:smile:

Το νήμα είναι ιδιατέρως διασκεδαστικό με δεδομένο ότι γράφουμε στο AVclub και όχι στο Αθηνόραμα!

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Mα .... κατεχω ! :proud:

Γιαυτο και ημουν απο τους ελαχιστους τυχερους που κατορθωσαν να δουν την ταινια ! :aetsch:

Mεχρι τελους :proud:

Well done my boy!!:grinning-smiley-043

Αυτό είναι που λέμε ότι η ταινία έπαιζε στην έδρα σου!!:D

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Arrival (2016)

Αν αυτό έχει μεγάλες πιθανότητες να γεννηθεί πχ με σύνδρομο down, όντως δεν το κάνεις, διότι σκέφτεσαι πραγματιστικά.

Kάνω quote στο δικό σου μήνυμα και απαντάω παραλληλα στον pontios.
Γνωρίζω ζευγάρι όπου η γυναίκα μετά από 6 εξωσωματικές, κατάφερε να μείνει έγκυος και της είπαν ότι το παιδί θα γεννηθεί με πρόβλημα.
Η απόφαση της ηταν να το κρατησει, γιατί ποτέ της δεν θα καταφερνε να κάνει παιδι.
Εγω λεω οτι πηρε λαθος αποφαση, αλλα μιλαω με την λογικη.
Δεν μπορω να μπω στην δικη της λογικη μετα απο 6 αποτυχημενες εξωσωματικες και εχοντας φτασει ηδη σε ηλικια 42 ετων.
Γι αυτο σε μενα φανηκε λογικη η αποφαση της πρωταγωνίστριας στην ταινία, να κανει το παιδι ξεροντας το αποτελεσμα.
Υπαρχουν και οι ελπιδες στην μεση. Μπορει και η δικη μου γνωστη να πηρε την αποφαση, ελπιζοντας σε καποια λαθος διαγνωση των γιατρων.

Πολύ καλή ταινία και από μένα.
Η εικόνα, η μουσική, τα ηχητικα εφέ και γενικά όλο το mood, ήταν όπως επρεπε για τα γούστα μου.

Re: Απάντηση: Re: Arrival (2016)

O τύπος λέει
you get what's at best described as good picture quality. Images are sharp and focused at times -- particularly the military gear, wide shots, costumes and skin textures -- and there are a good amount of details hidden in the shadows

Μιλάει για περίσσεια λεπτομερειών στις σκοτεινές σκηνές, ας δούμε μερικές από αυτές...

Ως επαγγελματικη αποψη συμφωνω ΑΠΟΛΥΤΩς ΜΑΖΙ ΤΟΥ.

Μην μπερδευετε την λεπτομερεια με το φως.....η πρωτη μπορει πλεον με τις ψηφιακες καμερες να υπαρχει και χωρις το δευτερο.

Στις φωτογραφιες που παραθετει πιο πανω ο Νικος δε......ειναι εξισου δυνατη η εικονα ακομα και σχεδον χωρις καθολου (level οπως λεμε εμεις) φως και φυσικα με πολυ λεπτομερεια για σκηνη με τοσο χαμηλο σημα.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Νεος κυκλος αιματος...:flipout:

Θυμιστε μου λιγο, στα σινεμα η ταινια επαιξε ετσι οπως στο bluray, ή εκει δεν του επετρεψαν αυτο το editing. ?

Re: Απάντηση: Arrival (2016)

Θυμιστε μου λιγο, στα σινεμα η ταινια επαιξε ετσι οπως στο bluray, ή εκει δεν του επετρεψαν αυτο το editing. ?

Δεν την έχουμε δει σε σινεμά χρυσέ μου, ανήκουμε στους τυχερούς που την σκαπουλάρανε :)

Ρωταω αυτους που την ειδαν και στο σινεμα ζαφειρενιε μου.

Re: Απάντηση: Arrival (2016)

Ρωταω αυτους που την ειδαν και στο σινεμα ζαφειρενιε μου.

Για κάποιο μυστήριο λόγο πίστεψα ότι απευθυνόσουν σε εμένα καλέ μου...σγχώρα με

Λάθος το κατάλαβες. Μπορεί να το αλλάξει (αφού είναι μέλλον) απλά επιλέγει να μην το κάνει.

τσου.
Παρελθον,παρον(αυτο δεν υπαρχει ουτως ή αλλως) και μελλον συνυπαρχουν.
Αυτο ηθελε να καταδειξει η ταινια,αν ομως υπαρχει αχταρμας μεσα στο κεφαλι του σκηνοθετη και καταλαβα λαθος,ε τοτε,αλλος ενας λογος που ηταν πατατα η ταινια.

Τελικά ρε παιδιά μετά από τόσες δεκάδες σελίδες διενέξεων/απόψεων σε αυτό νήμα κατέληξα σε ένα και μοναδικό συμπέρασμα και οφείλω να το μοιραστώ μαζί σας...

Ο Τάκης έχει πάντα δίκιο :flipout::flipout:

(sorry Τάκη έχω πολλά πόστ να σε πειράξω και λύγισα!! :ADFADF1:)