Να αφήσω την κίνηση για να πάω σε νέα κίνηση; Ως γνωστόν το καλοκαίρι γίνεται το αδιαχώρητο. Δυό λωρίδες δρόμος που ήταν για υποδομή του 1950Dεν σθμφωνω...θα σε χαλαγε ενα λουτρακι δλδ? και σχολεια και υγεια και επαρχια
Να αφήσω την κίνηση για να πάω σε νέα κίνηση; Ως γνωστόν το καλοκαίρι γίνεται το αδιαχώρητο. Δυό λωρίδες δρόμος που ήταν για υποδομή του 1950Dεν σθμφωνω...θα σε χαλαγε ενα λουτρακι δλδ? και σχολεια και υγεια και επαρχια
Πάντως ένας πολύ βασικός παράγοντας που οι περισσότεροι ξεχνάνε - επειδή τα αποτελέσματα φαίνονται μακροπρόθεσμα - είναι η ποιότητα του αέρα. Το λεκανοπέδιο της Αττικής είναι ιδιαίτερα επιβαρυμένο και σ' αυτό οφείλονται πολλές απ' τις παθήσεις των κατοίκων. Εδώ η επαρχία έχει ένα σαφές πλεονέκτημα που δεν εκτιμούμε όσο θα έπρεπε. Εξαρτάται βέβαια και για πού μιλάμε αλλά μπορείς πολύ πιο εύκολα να βρεις καθαρό αέρα σε σχέση με την Αθήνα.

Σίγουρα είναι ξενοδοχείο, ξεχωρίζει από τα μονοκομματα μπαλκόνια με το διαχωριστικό για κάθε δωμάτιο δωμάτιο. Η πρώτη μου σκέψη ήταν το Ζαφόλια στην Αλεξάνδρας, αλλά δεν μου ταιριάζει το κτίριο που είναι αριστερά και μπροστά του.CARAVEL λέω.
Να αφήσω την κίνηση για να πάω σε νέα κίνηση; Ως γνωστόν το καλοκαίρι γίνεται το αδιαχώρητο. Δυό λωρίδες δρόμος που ήταν για υποδομή του 1950
Αυτή είναι η θέα της περιοχής από google maps (με διαφορετική προοπτική βέβαια, καθώς η φωτογραφία είναι τραβηγμένη με τηλεφακό, ενώ το google maps χρησιμοποιεί πολύ πιο ευρυγώνιο "φακό").To γκραφιτι κάτω κέντρο και λίγο δεξιά είναι στου Ψυρρή. Πλατεία Ηρώων
ϊσως είναι το Wyndham στην πλ Καραϊσκάκη

Απλά πολλές εταιρίες όπως όφειλαν έβαλαν στους εργαζόμενους Τηλεργασία για σήμερα, και σε εμένα στην εταιρία, από εχτές μας ενημέρωσαν να μην πάει κανείς ούτε καν το λογιστήριο ή οι φύλακες, ενώ το ίδιο έγινε και στην εταιρία της συζήγου....αν μια εταιρία δεν το έκανε αυτό μάλλον δεν έχει και σε μεγάλη υπόληψη τους εργαζόμενούς της.Απίστευτα εύκολη η μετακίνηση στο κέντρο σήμερα το πρωί, Παρ όλο που κανονικά υπό βροχή θα έπρεπε να μην κινείται τίποτε επί δεκάδες χιλιόμετρα.
Σήμερα τα σχολεία είναι κλειστά και αυτό κάνει πολύ μεγάλη διαφορά.
Λες και είναι ημέρα αργίας και χωρίς ώρες αιχμής.
Απλά πολλές εταιρίες όπως όφειλαν έβαλαν στους εργαζόμενους Τηλεργασία για σήμερα, και σε εμένα στην εταιρία, από εχτές μας ενημέρωσαν να μην πάει κανείς ούτε καν το λογιστήριο ή οι φύλακες, ενώ το ίδιο έγινε και στην εταιρία της συζήγου....αν μια εταιρία δεν το έκανε αυτό μάλλον δεν έχει και σε μεγάλη υπόληψη τους εργαζόμενούς της.
Tι να σου πω, εμείς στην δουλειά (350 άτομα) και στην σύζηγο (πρέπει να είναι πάνω από 800 άτομα) δεν πήγε κανείς....ενώ ξέρω και γνωστούς/φίλους που δεν θα πάνε σήμερα στην δουλειά. Τα σχολεία σίγουρα έπαιξαν ρόλο, άλλα ελάχιστοι πάνε τα παιδιά τους σε σχολεία με αυτοκίνητα σε μεγάλες αποστάσεις, η συντριπτική πλειοψηφία πάει είτε με τα πόδια είτε με το αυτοκίνητο άλλα κοντά του στιλ 1-1,5 χλμ. Τώρα που το σκέφτομαι δεν ξέρω κανέναν που να πάει τα παιδιά του σχολείο με το αυτοκίνητό του έξω από τον Δήμο του και σε μεγάλη απόσταση, όσοι πάνε μακριά πάνε με σχολικό, άλλα πόσσα σχολικά βγαίνουν στις μεγάλες λεωφόρους?Μπα. τις ίδιες φάτσες έβλεπα κατά τη διαδρομή σε τρία μέσα, οπότε αυτό μάλλον έπαιξε το δικό του ρόλο στην κίνηση, αλλά κυρίως το ότι τα σχολεία ήταν κλειστά. Γιατί δεν ήταν μόνο η κίνηση στους κύριους οδικούς άξονες, αλλά και στις παρακείμενες οδούς.
Tι να σου πω, εμείς στην δουλειά (350 άτομα) και στην σύζηγο (πρέπει να είναι πάνω από 800 άτομα) δεν πήγε κανείς....ενώ ξέρω και γνωστούς/φίλους που δεν θα πάνε σήμερα στην δουλειά. Τα σχολεία σίγουρα έπαιξαν ρόλο, άλλα ελάχιστοι πάνε τα παιδιά τους σε σχολεία με αυτοκίνητα σε μεγάλες αποστάσεις, η συντριπτική πλειοψηφία πάει είτε με τα πόδια είτε με το αυτοκίνητο άλλα κοντά του στιλ 1-1,5 χλμ. Τώρα που το σκέφτομαι δεν ξέρω κανέναν που να πάει τα παιδιά του σχολείο με το αυτοκίνητό του έξω από τον Δήμο του και σε μεγάλη απόσταση, όσοι πάνε μακριά πάνε με σχολικό, άλλα πόσσα σχολικά βγαίνουν στις μεγάλες λεωφόρους?
Και ίσως είναι κ ο σημαντικότερος λόγος που πολλοί συνταξιούχοι δεν μετακομίζουν μόνιμα στην επαρχίαΠάντως για εμένα ο βασικός αποτρεπτικός παράγοντας του να μένει κάποιος επαρχία είναι η παντελής έλλειψη δομών υγείας, όλα τα υπόλοιπα παλεύονται.
Βασικό θέμα με τα κλειστά σχολεία είναι και ότι πολλοί γονείς αναγκάζονται να μείνουν σπίτι (αν είναι τυχεροί τηλεργασία, αλλιώς άδεια), εφόσον δεν έχουν πού ν' αφήσουν τα παιδιά. Κυρίως εκεί έγκειται νομίζω η μείωση της κίνησης, όχι τόσο στη μεταφορά των παιδιών στο σχολείο.Tι να σου πω, εμείς στην δουλειά (350 άτομα) και στην σύζηγο (πρέπει να είναι πάνω από 800 άτομα) δεν πήγε κανείς....ενώ ξέρω και γνωστούς/φίλους που δεν θα πάνε σήμερα στην δουλειά. Τα σχολεία σίγουρα έπαιξαν ρόλο, άλλα ελάχιστοι πάνε τα παιδιά τους σε σχολεία με αυτοκίνητα σε μεγάλες αποστάσεις, η συντριπτική πλειοψηφία πάει είτε με τα πόδια είτε με το αυτοκίνητο άλλα κοντά του στιλ 1-1,5 χλμ. Τώρα που το σκέφτομαι δεν ξέρω κανέναν που να πάει τα παιδιά του σχολείο με το αυτοκίνητό του έξω από τον Δήμο του και σε μεγάλη απόσταση, όσοι πάνε μακριά πάνε με σχολικό, άλλα πόσσα σχολικά βγαίνουν στις μεγάλες λεωφόρους?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.