Audio Grade Ethernet Switch evo2

Αν και η evo2χρησιμοποιεί την8πλή έκδοση, την ν3, τότε υπάρχει πρόβλημα. Είναι δυσεύρετες.
Mα το evo2 θα χρησιμοποιεί την v5 έκδοση για να μην ξαναυπάρχουν τέτοια προβλήματα .

• Like
Reactions: vlad66
Αν τελικά η χρήση ειναι για 1 πόρτα όλη κι όλη, γιατί δεν χρησιμοποιείτε το πενταπλο zyxel αντί για το οχταπλό;
Καθε συσκευή που συνδέεις κλέβει λίγο από την ποιότητα ήχου. Άρα για κάθε συσκευή που δεν συνδέεις κερδίζεις λίγο. Ξανά άρα, γιατί να κερδίσουμε 3 όταν μπορούμε να κερδίσουμε 6;

1jqcf8.jpg

Αν τελικά η χρήση ειναι για 1 πόρτα όλη κι όλη, γιατί δεν χρησιμοποιείτε το πενταπλο zyxel αντί για το οχταπλό;

Déjà vu.. :D

1779268126343.png

Αναρωτιέμαι αν πρέπει να διευκρινίσω το αυτονόητο...

Τα πόδια της κατασκευής μου είναι η δική μου επιλογή (που μπορεί να αλλάξει στο μέλλον αν τα βαρεθώ) και δεν "πάνε πακέτο"...

Η αλουμινένια πλάκα είναι εντελώς επίπεδη και "καθαρή" από βίδες κλπ... ότι θέλει βάζει ο καθένας.

Μπορεί και να μην βάλει τίποτα, μπορεί να βάλει αποστάτες, βάσεις του εμπορίου, ή ότι του κατέβει στο κεφάλι.. μπορεί κάποιος απλά να μου στείλει να του περάσω τα δικά του αν δεν μπορεί να περάσει σπειρώματα, μπορεί να μου στείλει "μέτρα" για σκέτα σπειρώματα.

Αυτό που είναι αδιαπραγμάτευτο είναι η υπόλοιπη κατασκευή (και τα κιλά της φυσικά)

Επίσης μπορεί όποιος θέλει να δηλώσει σημμετοχή μόνο για την πλακέτα του Δημήτρη και ας κάνει μόνος του την κατασκευή που θέλει με δική του ευθύνη.

Τονίζω το -ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΕΥΘΥΝΗ- !!!

Αναρωτιέμαι αν πρέπει να διευκρινίσω το αυτονόητο...

Τα πόδια της κατασκευής μου είναι η δική μου επιλογή (που μπορεί να αλλάξει στο μέλλον αν τα βαρεθώ) και δεν "πάνε πακέτο"...

Η αλουμινένια πλάκα είναι εντελώς επίπεδη και "καθαρή" από βίδες κλπ... ότι θέλει βάζει ο καθένας.

Μπορεί και να μην βάλει τίποτα, μπορεί να βάλει αποστάτες, βάσεις του εμπορίου, ή ότι του κατέβει στο κεφάλι.. μπορεί κάποιος απλά να μου στείλει να του περάσω τα δικά του αν δεν μπορεί να περάσει σπειρώματα, μπορεί να μου στείλει "μέτρα" για σκέτα σπειρώματα.

Αυτό που είναι αδιαπραγμάτευτο είναι η υπόλοιπη κατασκευή (και τα κιλά της φυσικά)

Επίσης μπορεί όποιος θέλει να δηλώσει σημμετοχή μόνο για την πλακέτα του Δημήτρη και ας κάνει μόνος του την κατασκευή που θέλει με δική του ευθύνη.

Τονίζω το -ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΕΥΘΥΝΗ- !!!
Δεν καταλαβαίνω γιατί έχει αρχίσει να γίνεται ιστορία πάλι με το Evo2, επίδειξη βλέπω λίγο περίεργα τα πράγματα εγώ είμαι εκτός..
(Από το ενδιαφέρον μου για το Evo2)

Δεν καταλαβαίνω γιατί έχει αρχίσει να γίνεται ιστορία πάλι με το Evo2, επίδειξη βλέπω λίγο περίεργα τα πράγματα εγώ είμαι εκτός..
(Από το ενδιαφέρον μου για το Evo2)

Που βλέπεις το περίεργο ;;

Θα τα κάνω πενηνταράκια τότε...

Όποιος θέλει την δική μου κατασκευή παίρνει αυτό που βλέπει με τα πόδια της επιλογής του και με το χρώμα της επιλογής του (μαύρο ή ασημί ή και συνδυασμοί τους)

Όποιος δεν θέλει την δική μου κατασκευή και μπορεί να φτιάξει δική του, δηλώνει συμμετοχή για την πλακέτα του Δημήτρη και κάνει την δική του κατασκευή από το μηδέν αφού είναι diyer και μπορεί.

Όποιος δεν θέλει την δική μου κατασκευή αλλά δεν ξέρει ή δεν μπορεί να φτιάξει δική του, ας βρει τεχνικό να του φτιάξει αυτό που θέλει.

Αν και δεν μετεχω στο project εχω κοψει την ενασχοληση με το diy στην ουσια καπου εχει δικιο ο βλαδιμιρος καθως δεν γινεται να φτιαχνει διαφορες εκδοσεις στην κατασκευη του κουτιου ,οποτε εχει ενα μπουσουλα το δικο του δηλαδη και ετσι θα φτιαξει σε οσους θελουν το μηχανημα αλλα δεν ξερουν η δεν εχουν τα μεσα να το το φτιαξουν οι υπολοιποι παιρνουν τις πλακετες και το switch και το φτιαχνουν οπως θελουν

οτι εγραψα ειναι με καλη διαθεση ειδικα απεναντι σε καποιον που θα ασχοληθει εθελοντικα οπως ο βλαδιμιρος

πάντως εν όψει του 2ου γύρου (αν γίνει) κάντε μια ανακεφαλαίωση, για όσους ενδιαφερθούν.
Δε λέω καλή η ιστορία να γίνει κάτι μουράτο, με πόδια, κοψίματα σε σινιέ αλουμίνια κλπ, αλλά ενδεχομένως για κάποιους αυτά να είναι εντελώς αδιάφορα.

Εγώ καταλαβαίνω ότι τα βασικά είναι μια μονταρισμένη πλακέτα, το ζύξελ και ένας μετασχηματιστής.
Πέραν τούτων απαιτείται κάτι που μου διαφεύγει?

γιατί ο χ ενδιαφερόμενος μπορεί να θέλει να το βάλει σε ένα κουτί παπουτσιών ή ό,τι βρεθεί στο σπίτι του

• Like
Reactions: vadergr
Στο σχολείο που είχα ένα φίλο ντιούι,θυμάμαι ότι πολλά μηχανάκια που εσιαχνε (μεταξύ αυτών και ο ραδιοφωνικός σταθμός που κάναμε εκπομπές) τα μονταριζε σε τσιγκινα κουτιά από μπισκότα 😸

πάντως εν όψει του 2ου γύρου (αν γίνει) κάντε μια ανακεφαλαίωση, για όσους ενδιαφερθούν.
Δε λέω καλή η ιστορία να γίνει κάτι μουράτο, με πόδια, κοψίματα σε σινιέ αλουμίνια κλπ, αλλά ενδεχομένως για κάποιους αυτά να είναι εντελώς αδιάφορα.

Εγώ καταλαβαίνω ότι τα βασικά είναι μια μονταρισμένη πλακέτα, το ζύξελ και ένας μετασχηματιστής.
Πέραν τούτων απαιτείται κάτι που μου διαφεύγει?

γιατί ο χ ενδιαφερόμενος μπορεί να θέλει να το βάλει σε ένα κουτί παπουτσιών ή ό,τι βρεθεί στο σπίτι του

Δεν είναι θέμα μούρης (μόνο) αλλά δεν έχει και κανένα νόημα να συζητήσουμε για την χρησιμότητα ενός καλού σασί σε μια ηλεκτρονική συσκευή , ειδικά με σένα που έχεις κάνει δικές σου κατασκευές.

Έχεις φαντάζομαι την άποψή σου και είναι σεβαστή.

Στο σχολείο που είχα ένα φίλο ντιούι,θυμάμαι ότι πολλά μηχανάκια που εσιαχνε (μεταξύ αυτών και ο ραδιοφωνικός σταθμός που κάναμε εκπομπές) τα μονταριζε σε τσιγκινα κουτιά από μπισκότα 😸

Και γω στο λύκειο σε απλό σιδερένιο κουτί είχα τον αυτοταλάντωτο που είχα φτιάξει.. λέει κάτι αυτό ;;;