Audiophile USB cables

Re: Απάντηση: Audiophile USB cables

Παιδιά μπορείτε να βάλετε κανα link (απο ελλάδα) για usb2 (θα προτιμούσα double shield - gold plated) hama, belkin (ή όποια άλλη εταιρεία δοκιμάσατε/εμπιστεύεστε σε αντίστοιχα χαμηλές τιμές (έως 30 )?
(προσπαθώ να βρω στο skroutz αλλά ή είμαι κουλός ή δεν υπάρχουν... όχι τουλάχιστον στα μεγέθη που ψάχνω... 1-2 μέτρα)

Επίσης εκτός απο τα data που μεταφέρονται απο το pc στο dac υπάρχει "θέμα" και με αυτά απο εξωτερικό δίσκο ή docking station στο pc?
Xρησιμοποιώ docking usb3 και καλώδιο (της συσκευασίας) usb3 - θα υπάρξει θέμα αν χρησιμοποιήσουμε usb2 καλώδιο ή αρκεί που υπάρχει συμβατότητα προς τα πίσω?

Και κάτι ακόμα. Φερίτες? θεωρείται αξίζει η δοκιμή και σε κάτι τέτοιο? (και πως επηρεάζουν - τι εξυπηρετούν στη μεταφορά data?)

Υπόψιν δεν έχω πρόβλημα (ή έτσι νομίζω) χρησιμοποιώντας ότι να 'ναι (ακόμα και εκτυπωτή), αλλά θέλω να δοκιμάσω.

thanks

Ελλαδα δυσκολο να το βρεις, τοχε καποτε το mediamarkt εγω τοχα παρει απο amazon αλλα τωρα υπαρχει το usb 3 που ειναι λιγο πιο ακριβο αλλα δεν παιζει ρολο.
http://www.amazon.co.uk/Hama-USB-Ca...&sr=8-3-fkmr3&keywords=HAMA+USB+2.0+DOUBLE+SH

Ευχαριστώ παιδιά.

Έλεγα να δώσω κανα 50άρικο για ένα 1μ και 1 2μ. να δω τι παίζει.

Βρήκα ελλάδα wireworld με περίπου 90E (και τα δύο), τεχνικά όπως τα λέτε, και λέω να δοκιμάσω πρώτα με το μικρό (και ας πάει χαμένο το 40άρι) και αν αξίζει παίρνω και το μεγάλο.
(δεν έχω κάρτα και δυσκολεύομαι να υποχρεώνομαι καθε τρεις και λίγο σε φίλους για τις αγορές απέξω - ίσως να δω και στα μτχ για κάποιο οικονομικότερο)

Θα δοκιμάσω και φερίτες (μου έχουν περισσέψει κάποιοι διάφορων μεγεθών απο τα αξεσουάρ της τηλεόρασης - ελπίζω να κάνουν). Υπάρχουν specs που πρέπει να κοιτάμε και σε αυτούς άραγε?

καλο φαινεται ταχει ολα και συμφερει,ουτως η αλλως επιμενω οτι το ακριβο usb δεν κανει την διαφορα,το κακοφτιαγμενο απο το καλοφτιαγμενο κανει ομως.

Αγόρασα πρόσφατα ένα καλώδιο usb που μου φαίνεται αρκετά καλό, hq silver series νομίζω έγραφε, με φερίτες καιδιπλή θωράκιση γύρω στα 10 ευρώ. Η αγορά έγινε από το cable shop. Βάζω το λινκ με την πλήρη λίστα γιατί δεν μπορώ να το βρω αυτή τη στιγμή για όποιον ενδιαφέρεται.

http://www.cable-shop.gr/hq-full_list.html

Απάντηση: Re: Audiophile USB cables

Αγόρασα πρόσφατα ένα καλώδιο usb που μου φαίνεται αρκετά καλό, hq silver series νομίζω έγραφε, με φερίτες καιδιπλή θωράκιση γύρω στα 10 ευρώ. Η αγορά έγινε από το cable shop. Βάζω το λινκ με την πλήρη λίστα γιατί δεν μπορώ να το βρω αυτή τη στιγμή για όποιον ενδιαφέρεται.

http://www.cable-shop.gr/hq-full_list.html

Ευχαριστώ.

Αυτό είναι?
(στο λινκ που έβαλες μου βγάζει γενική σελίδα)

Αυτό πρέπει να είναι. Έβαλα την πλήρη λίστα γιατί δεν το έβρισκα. Στη συσκευασία του που έτυχε να μην την πετάξω βλέπω τώρα ότι γράφει HQ Silver Series Professional.

Και εγώ ψάχνω αλλά τα Media Markt δεν έχουν πια αυτά τα Hama που είναι στην καλύτερη ποιότητα έχουν μόνο τα απλά...

Οι φερίτες παίζουν ρόλο και αυτοί στην απόρριψη EMI/RFI... Τα Hama έχουν επάνω ενσωματωμένο, αλλά μπορείς να βάλεις και εσύ αν δεν έχει το καλώδιο σου και να δοκιμάσεις αν κάνει διαφορά προς το καλύτερο.

πως είναι αυτά?
έχω ένα θαλασσί που αγόρασε μια φορά τυχαία ο πατέρας μου....

Απάντηση: Re: Audiophile USB cables

Αυτό πρέπει να είναι. Έβαλα την πλήρη λίστα γιατί δεν το έβρισκα. Στη συσκευασία του που έτυχε να μην την πετάξω βλέπω τώρα ότι γράφει HQ Silver Series Professional.

Ότι πρέπει είναι για δοκιμή
και πάλι ευχαριστώ!

θα μιλήσω με το κατάστημα να δούμε αν ξαναφέρει και θα ενημερώσω.

Re: Απάντηση: Re: Audiophile USB cables

το πουλάς?
τα θαλασσιά έχουν και μια αυρα... :ADFADF1:

αν υποψιαστώ ότι θα με βάλετε να κάνω συγκριτικό usb hama με noname......:twoguns:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Audiophile USB cables

αν υποψιαστώ ότι θα με βάλετε να κάνω συγκριτικό usb hama με noname......:twoguns:

Εσυ τα γραφεις επιτηδες για τον Θαναση,αλλα αυτος κραταει τα προσπερναει...

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Audiophile USB cables

Εγώ πήρα αυτό http://www.ebay.co.uk/itm/250980568191 ηταν το μόνο Hama που βρήκα σε λίγο καλύτερη ποιότητα,απο τα τελείως απλά,αλλά δεν έχει κάποιον φερίτη.
Όντως όπως είπε και ο Χρήστος δεν έχουν τα media markt αυτή την χρονική περίοδο κάποιο Hama σε καλή ποιότητα.
Πληροφοριακά αυτό που πήρα στοίχισε γύρω στα 14 με τα μεταφορικά.
Μπορώ να βάλω κάποιον φερίτη μόνος μου,αλλά μήπως μπορεί να με πληροφορήσει κάποιος ποιόν συγκεκριμένα να πάρω και απο πού;

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Audiophile USB cables

Εσυ τα γραφεις επιτηδες για τον Θαναση,αλλα αυτος κραταει τα προσπερναει...

Δηλώνω αθώος!
Βέβαια αν θέλει να εγκαινιάσουμε το νέο καναπέ συνδυάζοντας το και με κανένα καλωδιάκι δε θα έλεγα όχι :)