Audirvana Plus for Mac

Σας έχει τύχει ποτέ ενώ παίζει να πηγαίνει ~+-1sec;
Δηλαδή ενώ παίζει το χ κομμάτι και βρίσκεται (για παράδειγμα) στο 1:43, να πηγαίνει στο 1:42 και μετά να συνεχίζει κανονικά.
Βέβαια κυρίως το παρατηρώ όταν ανοίγω κάποια άλλη εφαρμογή ταυτόχρονα κ.λπ.
Ίσως να είναι θέμα μνήμης (αν και δείχνει πως έχει φορτωθεί ολόκληρο στην μνήμη).
Έχω ένα mac air late 2010 2GB Ram

Έχεις πολύ λίγη μνήμη φίλε μου... χρειάζεσαι 4gb minimum.
Και πάλι άλλες εφαρμογές δεν θα τρέχεις.

Τι να κάνουμε όμως που δεν αναβαθμίζεται.
Τι να κάνουμε θα πορευτούμε έτσι.
Προς ενημέρωση άλλων φίλων, να προσέχετε και τον ελεύθερο χώρο στον δίσκο.
Κάποια στιγμή είχα ελεύθερο κοντά στα 500ΜΒ και ακουγόταν ένας άσχημος & δυνατός βόμβος/θόρυβος.
Ευτυχώς άκουγα με τα ακουστικά και όχι απο τα ηχεία.

Τι να κάνουμε όμως που δεν αναβαθμίζεται.
Τι να κάνουμε θα πορευτούμε έτσι.
Προς ενημέρωση άλλων φίλων, να προσέχετε και τον ελεύθερο χώρο στον δίσκο.
Κάποια στιγμή είχα ελεύθερο κοντά στα 500ΜΒ και ακουγόταν ένας άσχημος & δυνατός βόμβος/θόρυβος.
Ευτυχώς άκουγα με τα ακουστικά και όχι απο τα ηχεία.

To Air παίρνει 2Gb ταβάνι?

Βασικά είναι onboard η μνήμη του.
Παίρνει μέχρι 4GB αλλά θα έπρεπε να είχε γίνει παραγγελία απο την αρχή γιατί και πάλι είναι onboard (BTO).

Χθες έκανα 1η φορά εγκατάσταση του προγράμματος στο macbook pro μου κ έπαιξα λιγάκι μερικά αρχεία.
Σαν 1ο άκουσμα μπορώ να πω ότι είναι ένα πάρα πολύ καλό πρόγραμμα.

Re: Απάντηση: Audirvana Plus for Mac

Χθες έκανα 1η φορά εγκατάσταση του προγράμματος στο macbook pro μου κ έπαιξα λιγάκι μερικά αρχεία.

Καλώς τον μας!!!! :SFGSFGSF:

Σας έχει τύχει ποτέ ενώ παίζει να πηγαίνει ~+-1sec;
Δηλαδή ενώ παίζει το χ κομμάτι και βρίσκεται (για παράδειγμα) στο 1:43, να πηγαίνει στο 1:42 και μετά να συνεχίζει κανονικά.
Βέβαια κυρίως το παρατηρώ όταν ανοίγω κάποια άλλη εφαρμογή ταυτόχρονα κ.λπ.
Ίσως να είναι θέμα μνήμης (αν και δείχνει πως έχει φορτωθεί ολόκληρο στην μνήμη).
Έχω ένα mac air late 2010 2GB Ram
ποση μνημη εχεις δωσει στο Α+;
Δοκιμασε να την μειωσεις (κατω απο 1gb ισως κ 512mb) κ δες τι γινεται... μπορει να εχεις δωσει πολύ μνημη στο Α+ και να μη φτανει στο συστημα οποτε να κανει κολληματα οχι λογω Α+ αλλα ελειπους μνημης του συστηματος... (tip by Peter the "Totsipaki" -bye-)

ποση μνημη εχεις δωσει στο Α+;
Δοκιμασε να την μειωσεις (κατω απο 1gb ισως κ 512mb) κ δες τι γινεται... μπορει να εχεις δωσει πολύ μνημη στο Α+ και να μη φτανει στο συστημα οποτε να κανει κολληματα οχι λογω Α+ αλλα ελειπους μνημης του συστηματος... (tip by Peter the "Totsipaki" -bye-)

Χμμμ...όντως απο ότι θυμάμαι πρέπει να έχω δώσει ~1gb.
Θα το δώ το βράδυ..thanks

Μεχρι τωρα με ποιο ακουγες?
Παντως εμενα στα δικα μου αυτια ηχητικα το Αμαρρα ειναι λιγο καλυτερο,το δυνατο σημειο του Α+ ειναι η απολυτη ευχρηστια του

Παντως εμενα στα δικα μου αυτια ηχητικα το Αμαρρα ειναι λιγο καλυτερο,το δυνατο σημειο του Α+ ειναι η απολυτη ευχρηστια του

Συμφωνώ. Όσο και αν με εντυπωσιάζει το A+ σε direct (integer) mode, πάντα καταλήγω να ακούω με amarra. Σε σχέση με PM και Α+, με το amarra μπορώ να ακούω πολύ δυνατά, πολλή ώρα και να μη με κουράζει.

Last edited:

Όλο το απόγευμα χθες έπαιζα με Α+ 1.5.1. Το αποτέλεσμα εξαιρετικό. Τσίμπησα και λίγο τα μπάσα με το EQ ,που μου λείπουν λίγο λόγω ανοιχτής μπάφλας και :BDGBGDB55: .

ΥΓ. Υπάρχουν κάποιες παρατηρήσεις για τη 1.5 σε σχέση με τη προηγούμενη beta έκδοση εδώ:
http://www.computeraudiophile.com/f11-software/audirvana-1-5-beta-15940/index15.html post #366
Για να δούμε τη συνέχεια....

Last edited:

Όλο το απόγευμα χθες έπαιζα με Α+ 1.5.1. Το αποτέλεσμα εξαιρετικό. Τσίμπησα και λίγο τα μπάσα με το EQ ,που μου λείπουν λίγο λόγω ανοιχτής μπάφλας και :BDGBGDB55: .

OK... θα κάνω ερώτηξης.... έχει EQ το A+???????

Ναι στη 1.5 έχει. Με το καινούργιο "κουμπί" AU στα preferences.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Audirvana Plus for Mac

Με κανένα...:worshippy:
cd->dac->pro
και κυρίως πικάπ->pro
Τώρα παίζω λίγο με το macάκι μου να δω τι ψάρια πιάνουμε. :music-smiley-005:

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Audirvana Plus for Mac

cd->dac->pro
και κυρίως πικάπ->pro

Θα πάθεις λαλά με τα ψαράκια... :Banane0:

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Audirvana Plus for Mac

cd->dac->pro
και κυρίως πικάπ->pro

Ελα ρε συ με εντυπωσιασες αν δεν κανω λαθος μακ και ντακ εχεις πολυ καιρο.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Audirvana Plus for Mac

Ελα ρε συ με εντυπωσιασες αν δεν κανω λαθος μακ και ντακ εχεις πολυ καιρο.

Ναι...χρόνια είναι η αλήθεια. Το naim ndx (με το naim dac ενσωματωμένο) το είχα από το 2011. Ποτέ όμως δεν έκατσα να μπω στην διαδικασία του άυλου...κ τώρα δεν είμαι σίγουρος ότι θα το κάνω. Λατρεύω το βινύλιο κ την όλη διαδικασία του βάλε-βγάλε δίσκο στο μηχάνημα, όπως επίσης κ με τα cd. Το άυλο...είναι ότι λέει η λέξη...άυλο... :music-smiley-005: