Η Auzen λέει ότι υποστηρίζει. Τώρα τι κάνουν τα υπόλοιπα δεν ξέρω και για αυτό ρωτάω. Αν ήξερα δεν θα ήμουν εδώ.
Το link γράφτηκε από κάποιον παλιά που μπορεί να μην γνώριζε την ύπαρξη συσκευών που το υποστηρίζουν.
Ναι, αλλά εσύ μου είχες πει πως να συνδέσω την κάρτα με τον ενισχυτή, αλλά δεν μου είπες ότι δεν θα έβγαζε HD ενώ εγώ ξεκάθαρα είχα πει ότι το ήθελα για το HD.
Επίσης εσύ μου είπες ότι δεν υποστηρίζετε HD σήμα απʼ το PC, επειδή οι κάρτες γραφικών έχουν HDMI 1.2, ενώ η TV δεν δέχεται HD σήμα, επειδή δεν το γράφει στο manual. Με άλλα λόγια με βάση την λογική μου είπες ότι δεν γίνετε αυτό που θέλω και όχι με βάση την γνώση. Και όπως πολύ απλά σου εξήγησα, η Auzen βγάζει HD σήμα, ενώ η TV υποστηρίζει 5.1 και ας μην το λέει το manual. Οπότε η λογική σου είναι λάθος. Εξάλλου εγώ δεν θέλω να μου πει κανείς αν υποστηρίζετε ή όχι με βάση την λογική. Θέλω κάποιον που να ξέρει αν γίνετε ή όχι.
Browser, μην με παίρνει και εμένα η μπάλα.
Η σύντομη διαδικασία θα ήταν ένα ναι ή όχι και link που να το επιβεβαιώνουν. Όχι να προσπαθείτε με βάση την λογική να μου πείτε αν ισχύει ή όχι.
EDIT: Αυτονόητο ήταν και για πολλούς ότι με 4 RCA γίνετε να μεταφερθεί HD σήμα. Φυσικά εγώ επειδή δεν μπορώ να πιστέψω κάτι επειδή απλά μου το είπαν, το έψαξα και είδα ότι δεν υπήρχε αναφορά στα manual για HD μέσω RCA, αλλά μόνο σε HDMI. Όποιος θέλει μπορεί να λέει ότι θέλει, αυτό δεν πάει να πει ότι ισχύει. Αυτονόητο επίσης ήταν ότι το PS3 έστελνε HD 7.1 μέσω του HDMI 1.3 και έτσι πιστεύουν οι περισσότεροι. Έλα όμως που δεν το κάνει.