songless_bird
AVClub Fanatic
1 ( ολογράφως ΕΝΑ) μοντέλο ως παράδειγμα κόντρα σε ολόκληρη ιταλική αυτοκινητοβιομηχανία δεν αμαυρωνει κανένα όνομα της hondaτα πρώτα vvti με τα 160ps ;;;
ρώτα τα συνεργεία για την ουρά στην επισκευή......

1 ( ολογράφως ΕΝΑ) μοντέλο ως παράδειγμα κόντρα σε ολόκληρη ιταλική αυτοκινητοβιομηχανία δεν αμαυρωνει κανένα όνομα της hondaτα πρώτα vvti με τα 160ps ;;;
ρώτα τα συνεργεία για την ουρά στην επισκευή......

1 ( ολογράφως ΕΝΑ) μοντέλο ως παράδειγμα κόντρα σε ολόκληρη ιταλική αυτοκινητοβιομηχανία δεν αμαυρωνει κανένα όνομα της honda
Και;όταν η Ιταλία έφτιαχνε αυτοκίνητα η Honda και όλοι οι άλλοι ιάπωνες έφτιαχναν γελοιότητες (από αντιγραφές), που ευτυχώς δεν έπαιρναν τα πόδια τους και τα παπούδια έμεναν ζωντανά...
έχεις φρενάρει με honda, toyota, datsun, subaru του 70'- '80 ;;;
κάνε το ίδιο με fiat 124-125... για Lancia & Alfa ούτε κουβέντα.....
Και;
Που είναι τώρα οι Ιταλοι; σηκώνεις Lamborghini από κάτω και τα μισά γράφουν vw και τα αλλά μισά audi .
Όλη την ιστορία την κουβαλάει μόνη της η Ferrari πλέον. Ακομη και η καλύτερη alfa φοραει κινητήρα ferrari για να βγάλει 500+ άλογα.
Υπάρχει καμία Ιταλική εταιρεία στις 10 πιο αξιόπιστες; Βασικά υπήρξε ποτε;
Και;
Που είναι τώρα οι Ιταλοι; σηκώνεις Lamborghini από κάτω και τα μισά γράφουν vw και τα αλλά μισά audi .
Όλη την ιστορία την κουβαλάει μόνη της η Ferrari πλέον. Ακομη και η καλύτερη alfa φοραει κινητήρα ferrari για να βγάλει 500+ άλογα.
Υπάρχει καμία Ιταλική εταιρεία στις 10 πιο αξιόπιστες; Βασικά υπήρξε ποτε;
Δεν ξέρω. Εγώ αν και μου αρέσει η mitsubishi το Clio με το όνομα colt δεν θα το αγόραζα. Ενώ κάποιοι αγόρασαν το Daihatsu sirion με το σήμα της subaru γιατί δεν μπορούσαν να αγοράσουν ένα wrx...Το κοινό θέλει να συνδεθεί με ένα story. Αυτό πουλάει να ξέρεις. Αλλιώς γιατί να έχει η Stellantis και το C3 και το Grande Panda και όποιο άλλο είναι ή θα είναι ίδιο με αυτά σε Opel; Μόνο για τις διαφορετικές τιμολογήσεις αναλόγως πακέτου εξοπλισμού των εκδόσεων;
Δεν νομίζω.
Δεν ξέρω. Εγώ αν και μου αρέσει η mitsubishi το Clio με το όνομα colt δεν θα το αγόραζα. Ενώ κάποιοι αγόρασαν το Daihatsu sirion με το σήμα της subaru γιατί δεν μπορούσαν να αγοράσουν ένα wrx...
Σου έδωσα δύο διαφορετικά παραδείγματα. Ότι κάποιοι δεν αγοράζουν το σήμα ( όπως εγω) και άλλοι που το αγοράζουν. Αυτό δεν δίνει κάποια απάντηση.Ε, τι δεν ξέρεις, αφού έδωσες την απάντηση.![]()
Σου έδωσα δύο διαφορετικά παραδείγματα. Ότι κάποιοι δεν αγοράζουν το σήμα ( όπως εγω) και άλλοι που το αγοράζουν. Αυτό δεν δίνει κάποια απάντηση.
Το clio θα αγόραζες, παρά το ότι σου αρέσει η mitsubishi. Εδώ είναι η απάντηση που έδωσες. Το ίδιο ακριβώς αυτοκίνητο δηλαδή και στην εμφάνιση επιπλέον στο συγκεκριμένο παράδειγμα. Όμως το clio είναι clio και το colt είναι colt. Άλλη ιστορία κουβαλάει το clio σε αυτή την κατηγορία μεγέθους, άλλη το colt.

Θα ήταν καλύτερα να έκλεινε δηλαδή;
Δεν είναι η revuelto audi, ούτε η temperario. Εκτός και εάν επειδή το part number στο παγούρι οδηγεί σε part της audi, τις κάνει λιγότερο lambo.
Η urus έχει όντως κοινά parts με το RSQ8. Αλλά αν δεν είχες την Urus να πουλάει όπως πουλάει, δεν θα υπήρχε revuelto.
Όχι. Λάθος κατάλαβες. Δεν θα αγόραζα το Clio .Δεν μου αρέσει η Renault και για αυτό δνεδεν θα αγόραζα το νέο colt και ας μου αρεσει η mitsubishi .![]()
Μια alfa Giulia Quadrifoglio και εγώ θα την αγόραζα. Αν δεν με ένοιαζαν τα χρήματα...Εγώ πάντως, μια alfa θα την αγόραζα αν μπορούσα (που δεν μπορώ) και ίσως αν υπήρχε η Lancia με πλήρη γκάμα, θα ήταν πάντα στο πίσω μέρος του μυαλού μου.
Όχι απλά κοινά parts . Ειναι το ίδιο αυτοκίνητο καμουφλαρισμενο
![]()
Ναι η RR επιβίωσε και πλέον τραβάει δικό της δρόμο. Όμως πίσω στο 2003 δεν ειχαν απλα το ίδιο interface. είχε βουίξει ο τόπος οταν χαλασε από έναν στην RR του ο λεβιές για τα flash . Δεν ειχε αμεσα η RR να το διορθωσει και αγορασε και έβαλε της bmw στο 1/10 της τιμής όταν ειδε ότι της RR έγραφε επάνω bmw.. . Ως δια μαγείας ταιριαξε ... Αν υπάρχουν άτομα που θέλουν να πληρώνουν το σήμα με γεια τους με χαρά τους .Η ίδια συζήτηση είχε γίνει όταν η BMW έσωσε την Rolls Royce και υπήρχε το hate πως είναι "καμουφλαρισμένα" bmw 7 επειδή είχε το ίδιο interface με το idrive. Αυτοί που έκαναν το hate βέβαια δεν ήταν στο group αγοραστών κανενός εκ των δύο και έκαναν απλά hate. Το αποτέλεσμα, υπάρχει σήμερα η RR.
όταν η Ιταλία έφτιαχνε αυτοκίνητα η Honda και όλοι οι άλλοι ιάπωνες έφτιαχναν γελοιότητες (από αντιγραφές), που ευτυχώς δεν έπαιρναν τα πόδια τους και τα παπούδια έμεναν ζωντανά...

Λεπτομέρειες...Για αυτό το λόγο:Alfa Romeo 159 του 2012 (ή κάπου εκεί κοντά) του αδελφού μου.
Κάτι έσκασε μέσα από τη μηχανή, μετά από service γιατί πήγαινε ταξίδι με την οικογένεια και κόντεψαν να σκοτωθούν γιατί έσβησε η μηχανή, έχασε τα φρένα και κλείδωσε το τιμόνι έξω από την Καλαμάτα.
Πριν το Ford είχα το Lancia Delta. Ήθελες να παίζεις στις 5000 στροφές για να κουνιέται.
Γενικά είχε χαρακτήρα σαν αυτοκίνητο, τα τζάμια ανεβοκατέβαιναν (ή όχι) με τον δικό τους ρυθμό, τα λαμπάκια στο καντράν άναβαν κυρίως για διακοσμητικούς λόγους (μπορεί να ήσουν full στη βενζίνη με τη βελόνα τέρμα αλλά να άναβε το λαμπάκι της ρεζέρβας ρε παιδί μου, έτσι για να προσθέσει μία χαρούμενη νότα στο καντράν), αν κλείδωναν όλες οι πόρτες κεντρικά ήταν έκπληξη κλπ.
Αλλά εκεί που μιζεριάζεις στα άλλα με ένα κούτσικο τασάκι, αυτό είχε ολόκληρο σκουπιδοντενεκέ στο ταμπλό!![]()
Αvclubτης εισαι ρε Γιωργο... που πιανουν και τα χερια σου τοσα Ηοme cineμα Pc στησαμεΛεπτομέρειες...Για αυτό το λόγο:
- Δεν αγόρασα ούτε θα αγοράσω ποτέ Alfa Romeo
- Αναμένω τη στιγμή που θα πάρω με Leasing για 4-5 χρόνια μια Alfa Romeo (η Tonale με χαλάει λίγο σχεδιαστικά, αλλιώς θα την είχα χτυπήσει...η Giulia ήταν εκτός Budget και θα έπρεπε να πείσω το έτερον ήμισυγια sedan)
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.