Αυτοκινητιστικά νέα

τα πρώτα vvti με τα 160ps ;;;

ρώτα τα συνεργεία για την ουρά στην επισκευή......
1 ( ολογράφως ΕΝΑ) μοντέλο ως παράδειγμα κόντρα σε ολόκληρη ιταλική αυτοκινητοβιομηχανία δεν αμαυρωνει κανένα όνομα της honda
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

1 ( ολογράφως ΕΝΑ) μοντέλο ως παράδειγμα κόντρα σε ολόκληρη ιταλική αυτοκινητοβιομηχανία δεν αμαυρωνει κανένα όνομα της honda

όταν η Ιταλία έφτιαχνε αυτοκίνητα η Honda και όλοι οι άλλοι ιάπωνες έφτιαχναν γελοιότητες (από αντιγραφές), που ευτυχώς δεν έπαιρναν τα πόδια τους και τα παπούδια έμεναν ζωντανά...

έχεις φρενάρει με honda, toyota, datsun, subaru του 70'- '80 ;;;

κάνε το ίδιο με fiat 124-125... για Lancia & Alfa ούτε κουβέντα.....

Μα ελάτε τώρα. Όταν παίρνεις Alfa, δεν κοιτάς πεζά πράγματα όπως αν έχει χώρο για τα γόνατα στο πίσω κάθισμα, καταναλώσεις, αξιοπιστίες κ.α. Και που έχει πίσω κάθισμα πολύ είναι.

Όταν παίρνεις Alfa, έχεις άλλο αυτοκίνητο για τα πεζά καθημερινά.

όταν η Ιταλία έφτιαχνε αυτοκίνητα η Honda και όλοι οι άλλοι ιάπωνες έφτιαχναν γελοιότητες (από αντιγραφές), που ευτυχώς δεν έπαιρναν τα πόδια τους και τα παπούδια έμεναν ζωντανά...

έχεις φρενάρει με honda, toyota, datsun, subaru του 70'- '80 ;;;

κάνε το ίδιο με fiat 124-125... για Lancia & Alfa ούτε κουβέντα.....
Και;

Που είναι τώρα οι Ιταλοι; σηκώνεις Lamborghini από κάτω και τα μισά γράφουν vw και τα αλλά μισά audi .

Όλη την ιστορία την κουβαλάει μόνη της η Ferrari πλέον. Ακομη και η καλύτερη alfa φοραει κινητήρα ferrari για να βγάλει 500+ άλογα.

Υπάρχει καμία Ιταλική εταιρεία στις 10 πιο αξιόπιστες; Βασικά υπήρξε ποτε;

Και;

Που είναι τώρα οι Ιταλοι; σηκώνεις Lamborghini από κάτω και τα μισά γράφουν vw και τα αλλά μισά audi .

Όλη την ιστορία την κουβαλάει μόνη της η Ferrari πλέον. Ακομη και η καλύτερη alfa φοραει κινητήρα ferrari για να βγάλει 500+ άλογα.

τώρα βλέπω μπάσκετ και είμαι μες την αγωνία...

αργότερα θα σου πω ;)

Και;

Το κοινό θέλει να συνδεθεί με ένα story. Αυτό πουλάει να ξέρεις. Αλλιώς γιατί να έχει η Stellantis και το C3 και το Grande Panda και όποιο άλλο είναι ή θα είναι ίδιο με αυτά σε Opel; Μόνο για τις διαφορετικές τιμολογήσεις αναλόγως πακέτου εξοπλισμού των εκδόσεων;
Δεν νομίζω.

Το κοινό θέλει να συνδεθεί με ένα story. Αυτό πουλάει να ξέρεις. Αλλιώς γιατί να έχει η Stellantis και το C3 και το Grande Panda και όποιο άλλο είναι ή θα είναι ίδιο με αυτά σε Opel; Μόνο για τις διαφορετικές τιμολογήσεις αναλόγως πακέτου εξοπλισμού των εκδόσεων;
Δεν νομίζω.
Δεν ξέρω. Εγώ αν και μου αρέσει η mitsubishi το Clio με το όνομα colt δεν θα το αγόραζα. Ενώ κάποιοι αγόρασαν το Daihatsu sirion με το σήμα της subaru γιατί δεν μπορούσαν να αγοράσουν ένα wrx...

Δεν ξέρω. Εγώ αν και μου αρέσει η mitsubishi το Clio με το όνομα colt δεν θα το αγόραζα. Ενώ κάποιοι αγόρασαν το Daihatsu sirion με το σήμα της subaru γιατί δεν μπορούσαν να αγοράσουν ένα wrx...

Ε, τι δεν ξέρεις, αφού έδωσες την απάντηση. :p

Σου έδωσα δύο διαφορετικά παραδείγματα. Ότι κάποιοι δεν αγοράζουν το σήμα ( όπως εγω) και άλλοι που το αγοράζουν. Αυτό δεν δίνει κάποια απάντηση.

Το clio θα αγόραζες, παρά το ότι σου αρέσει η mitsubishi. Εδώ είναι η απάντηση που έδωσες. Το ίδιο ακριβώς αυτοκίνητο δηλαδή και στην εμφάνιση επιπλέον στο συγκεκριμένο παράδειγμα. Όμως το clio είναι clio και το colt είναι colt. Άλλη ιστορία κουβαλάει το clio σε αυτή την κατηγορία μεγέθους, άλλη το colt.

Θα ήταν καλύτερα να έκλεινε δηλαδή;
Δεν είναι η revuelto audi, ούτε η temperario. Εκτός και εάν επειδή το part number στο παγούρι οδηγεί σε part της audi, τις κάνει λιγότερο lambo.
Η urus έχει όντως κοινά parts με το RSQ8. Αλλά αν δεν είχες την Urus να πουλάει όπως πουλάει, δεν θα υπήρχε revuelto.

Το clio θα αγόραζες, παρά το ότι σου αρέσει η mitsubishi. Εδώ είναι η απάντηση που έδωσες. Το ίδιο ακριβώς αυτοκίνητο δηλαδή και στην εμφάνιση επιπλέον στο συγκεκριμένο παράδειγμα. Όμως το clio είναι clio και το colt είναι colt. Άλλη ιστορία κουβαλάει το clio σε αυτή την κατηγορία μεγέθους, άλλη το colt.

Όχι. Λάθος κατάλαβες. Δεν θα αγόραζα το Clio .Δεν μου αρέσει η Renault και για αυτό δεν θα αγόραζα το νέο colt και ας μου αρεσει η mitsubishi .

ΥΓ το παλιό clio είναι πιο όμορφο ( λέμε τωρα) από το νέο που ανακοίνωσαν...
a75a3031ba1791bf9659a144b42494ee.jpg

Last edited:
Θα ήταν καλύτερα να έκλεινε δηλαδή;
Δεν είναι η revuelto audi, ούτε η temperario. Εκτός και εάν επειδή το part number στο παγούρι οδηγεί σε part της audi, τις κάνει λιγότερο lambo.
Η urus έχει όντως κοινά parts με το RSQ8. Αλλά αν δεν είχες την Urus να πουλάει όπως πουλάει, δεν θα υπήρχε revuelto.

Όχι απλά κοινά parts . Ειναι το ίδιο αυτοκίνητο καμουφλαρισμενο

b4c3b488444e5765593a1bb7ea6f8a00.jpg

Όχι. Λάθος κατάλαβες. Δεν θα αγόραζα το Clio .Δεν μου αρέσει η Renault και για αυτό δνεδεν θα αγόραζα το νέο colt και ας μου αρεσει η mitsubishi .

Εγώ πάντως, μια alfa θα την αγόραζα αν μπορούσα (που δεν μπορώ) και ίσως αν υπήρχε η Lancia με πλήρη γκάμα, θα ήταν πάντα στο πίσω μέρος του μυαλού μου. Δεν είναι μόνο τα οικονομικοτεχνικά κριτήρια στην αγορά. Είναι κυρίως το story. Και όταν δεν μπορείς να έχεις το story για οικονομικούς λόγους, θα φτιάξεις εσύ ένα story που να ταιριάζει στην αγορά που θα κάνεις.

Εγώ πάντως, μια alfa θα την αγόραζα αν μπορούσα (που δεν μπορώ) και ίσως αν υπήρχε η Lancia με πλήρη γκάμα, θα ήταν πάντα στο πίσω μέρος του μυαλού μου.
Μια alfa Giulia Quadrifoglio και εγώ θα την αγόραζα. Αν δεν με ένοιαζαν τα χρήματα...

Όχι απλά κοινά parts . Ειναι το ίδιο αυτοκίνητο καμουφλαρισμενο

b4c3b488444e5765593a1bb7ea6f8a00.jpg

Προφανώς αρκετοί κρίνουν πως τους προσφέρει κάτι περισσότερο από τα υπόλοιπα δύο και το επιλέγουν.

Το μόνο σίγουρο είναι πως κάνει το 60% των πωλήσεων της εταιρίας και είναι ο λόγος που υπάρχει σήμερα και βγάζει supercars. Το πέρασε και η Porsche στο παρελθόν και την έσωσε η Cayenne.

Η ίδια συζήτηση είχε γίνει όταν η BMW έσωσε την Rolls Royce και υπήρχε το hate πως είναι "καμουφλαρισμένα" bmw 7 επειδή είχε το ίδιο interface με το idrive. Αυτοί που έκαναν το hate βέβαια δεν ήταν στο group αγοραστών κανενός εκ των δύο και έκαναν απλά hate. Το αποτέλεσμα, υπάρχει σήμερα η RR.

Η ίδια συζήτηση είχε γίνει όταν η BMW έσωσε την Rolls Royce και υπήρχε το hate πως είναι "καμουφλαρισμένα" bmw 7 επειδή είχε το ίδιο interface με το idrive. Αυτοί που έκαναν το hate βέβαια δεν ήταν στο group αγοραστών κανενός εκ των δύο και έκαναν απλά hate. Το αποτέλεσμα, υπάρχει σήμερα η RR.
Ναι η RR επιβίωσε και πλέον τραβάει δικό της δρόμο. Όμως πίσω στο 2003 δεν ειχαν απλα το ίδιο interface. είχε βουίξει ο τόπος οταν χαλασε από έναν στην RR του ο λεβιές για τα flash . Δεν ειχε αμεσα η RR να το διορθωσει και αγορασε και έβαλε της bmw στο 1/10 της τιμής όταν ειδε ότι της RR έγραφε επάνω bmw.. . Ως δια μαγείας ταιριαξε ... Αν υπάρχουν άτομα που θέλουν να πληρώνουν το σήμα με γεια τους με χαρά τους .

Η κινεζική MG είναι πιο τίμια σε αυτό πάντως.

Last edited:

1757486471083.png

Alfa Romeo 159 του 2012 (ή κάπου εκεί κοντά) του αδελφού μου.
Κάτι έσκασε μέσα από τη μηχανή, μετά από service γιατί πήγαινε ταξίδι με την οικογένεια και κόντεψαν να σκοτωθούν γιατί έσβησε η μηχανή, έχασε τα φρένα και κλείδωσε το τιμόνι έξω από την Καλαμάτα.
Πριν το Ford είχα το Lancia Delta. Ήθελες να παίζεις στις 5000 στροφές για να κουνιέται.
Γενικά είχε χαρακτήρα σαν αυτοκίνητο, τα τζάμια ανεβοκατέβαιναν (ή όχι) με τον δικό τους ρυθμό, τα λαμπάκια στο καντράν άναβαν κυρίως για διακοσμητικούς λόγους (μπορεί να ήσουν full στη βενζίνη με τη βελόνα τέρμα αλλά να άναβε το λαμπάκι της ρεζέρβας ρε παιδί μου, έτσι για να προσθέσει μία χαρούμενη νότα στο καντράν), αν κλείδωναν όλες οι πόρτες κεντρικά ήταν έκπληξη κλπ.
Αλλά εκεί που μιζεριάζεις στα άλλα με ένα κούτσικο τασάκι, αυτό είχε ολόκληρο σκουπιδοντενεκέ στο ταμπλό! 😂

Alfa Romeo 159 του 2012 (ή κάπου εκεί κοντά) του αδελφού μου.
Κάτι έσκασε μέσα από τη μηχανή, μετά από service γιατί πήγαινε ταξίδι με την οικογένεια και κόντεψαν να σκοτωθούν γιατί έσβησε η μηχανή, έχασε τα φρένα και κλείδωσε το τιμόνι έξω από την Καλαμάτα.
Πριν το Ford είχα το Lancia Delta. Ήθελες να παίζεις στις 5000 στροφές για να κουνιέται.
Γενικά είχε χαρακτήρα σαν αυτοκίνητο, τα τζάμια ανεβοκατέβαιναν (ή όχι) με τον δικό τους ρυθμό, τα λαμπάκια στο καντράν άναβαν κυρίως για διακοσμητικούς λόγους (μπορεί να ήσουν full στη βενζίνη με τη βελόνα τέρμα αλλά να άναβε το λαμπάκι της ρεζέρβας ρε παιδί μου, έτσι για να προσθέσει μία χαρούμενη νότα στο καντράν), αν κλείδωναν όλες οι πόρτες κεντρικά ήταν έκπληξη κλπ.
Αλλά εκεί που μιζεριάζεις στα άλλα με ένα κούτσικο τασάκι, αυτό είχε ολόκληρο σκουπιδοντενεκέ στο ταμπλό! 😂
Λεπτομέρειες...Για αυτό το λόγο:
- Δεν αγόρασα ούτε θα αγοράσω ποτέ Alfa Romeo
- Αναμένω τη στιγμή που θα πάρω με Leasing για 4-5 χρόνια μια Alfa Romeo (η Tonale με χαλάει λίγο σχεδιαστικά, αλλιώς θα την είχα χτυπήσει...η Giulia ήταν εκτός Budget και θα έπρεπε να πείσω το έτερον ήμισυγια sedan)
:ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO:

• Haha
Reactions: Larry
Λεπτομέρειες...Για αυτό το λόγο:
- Δεν αγόρασα ούτε θα αγοράσω ποτέ Alfa Romeo
- Αναμένω τη στιγμή που θα πάρω με Leasing για 4-5 χρόνια μια Alfa Romeo (η Tonale με χαλάει λίγο σχεδιαστικά, αλλιώς θα την είχα χτυπήσει...η Giulia ήταν εκτός Budget και θα έπρεπε να πείσω το έτερον ήμισυγια sedan)
:ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO:
Αvclubτης εισαι ρε Γιωργο... που πιανουν και τα χερια σου τοσα Ηοme cineμα Pc στησαμε
Πες της βρηκα μια ευκαιρια με βοηθησε και ο Δημητρακουδης με τα ηλεκτρικα και παρεα με τον Οικονομου και τον Μπαμπη που κανει θαυματ με τον τορνο , την επισκευασαμε , της περασα και μια αλοιφουλα και κοιτα αγαπη μου (δινεις στο αγαπη μου μια χροιά φωνης ηδονικη) και εισαι ετοιμος
Αιντε

1757489830222.png

1757489988511.png

και δωρο απο το Αλαφουζο κατευθειαν απο τα γραφεια του μεσω DIMASI

1757490050753.png