Αυτοκινητιστικά νέα

Κατ αρχήν ο γευσιγνώστης κατά το wine tasting δεν πίνει.Δοκιμάζει μια γουλιά κρασί και το φτύνει.

Όντως.
Γιατί μπορεί να χρειαστεί και δεύτερη ή και τρίτη γουλιά αν κάτι είναι πολύ περίπλοκο.
Βάλε αυτό X 12 μπουκάλια και φεύγεις μπουσουλώντας αν τα πιεις κανονικά.

Από την άλλη, σου πάει να φτύσεις ένα Chateauneuf du Pape ή κάποιο καλά παλαιωμένο Gewurztraminer; :p

Από την άλλη, σου πάει να φτύσεις ένα Chateauneuf du Pape ή κάποιο καλά παλαιωμένο Gewurztraminer; :p
Φυσικά. Μετά παίρνεις το μπουκάλι στο σπίτι σου και το πίνεις με την ησυχία σου .

• Haha
  • Love
Reactions: Tzimisce and vlad66
Όντως.
Γιατί μπορεί να χρειαστεί και δεύτερη ή και τρίτη γουλιά αν κάτι είναι πολύ περίπλοκο.
Βάλε αυτό X 12 μπουκάλια και φεύγεις μπουσουλώντας αν τα πιεις κανονικά.

πες μου ότι τα γκούγκλαρες αυτά και ότι δεν θα θυμάσαι απ'έξω, γιατί θα πηδήξω από το μπαλκόνι !!!

• Haha
Reactions: Tzimisce
Ξέρετε ότι ο οικοτουρισμός στη Γαλλία έχει υποστεί μεγάλη κάμψη μετά την μείωση του ορίου για το αλκοόλ; Ούτε γευσιγνωσια στο οινοποιείο δεν μπορείς να κάνεις πια.

Δεν είναι απόλυτο αυτό. Γενικότερα η κατανάλωση αλκοόλ έχει πέσει παγκοσμίως, και ο πιθανότερος λόγος είναι ότι ο κόσμος είναι πιο ενημερωμένος για τις γενικότερες συνέπειες του αλκοόλ στην υγεία.

IMG_0130.jpeg

Στην δουλειά μου έχουμε αρκετές εταιρίες με ποτά (Αλκολούχα) που τους τους κάνουμε τα Media στην Ελλάδα, όλων οι τζίροι έχουν πέσει πολύ....μαζί με την υγεία που αναφέρθηκε υπάρχει μια τάση για 0% Αλκοόλ, ειδικά από νέους, ενώ το χαμηλό εισόδημα των Ελλήνων δυσχεραίνει ακόμα παραπάνω την κατάσταση καθώς τα ποτά είναι πλέον αρκετά ακριβά για την τσέπη του μέσου Ελληνα.

πες μου ότι τα γκούγκλαρες αυτά και ότι δεν θα θυμάσαι απ'έξω, γιατί θα πηδήξω από το μπαλκόνι !!!

Καλά, μην πηδήξεις, δεν τα γκούγκλαρα, απλά είναι τα αγαπημένα μου κρασιά.

Δεν είναι απόλυτο αυτό. Γενικότερα η κατανάλωση αλκοόλ έχει πέσει παγκοσμίως, και ο πιθανότερος λόγος είναι ότι ο κόσμος είναι πιο ενημερωμένος για τις γενικότερες συνέπειες του αλκοόλ στην υγεία.

View attachment 259384
Το θέμα μας δεν είναι αν θέλει κάποιος να πίνει 1, 2 ή... 102 ποτά. Δική του η ζωή ας κάνει ότι πιστεύει.
Το θέμα μας είναι να μην πιάνει τιμόνι μετά.

• Like
Reactions: DimAsi
Στην δουλειά μου έχουμε αρκετές εταιρίες με ποτά (Αλκολούχα) που τους τους κάνουμε τα Media στην Ελλάδα, όλων οι τζίροι έχουν πέσει πολύ....μαζί με την υγεία που αναφέρθηκε υπάρχει μια τάση για 0% Αλκοόλ, ειδικά από νέους, ενώ το χαμηλό εισόδημα των Ελλήνων δυσχεραίνει ακόμα παραπάνω την κατάσταση καθώς τα ποτά είναι πλέον αρκετά ακριβά για την τσέπη του μέσου Ελληνα.
Εν τω μεταξύ πάιζει τα 0% τα είναι πολύ πιο επιβλαβή για την υγεία από το αλκοόλ. Για οδήγηση πάσο, αλλά ολοένα και περισσότερος κόσμος πίνει αυτά τα χημικά αποπλύματα γιατί λένε πως τους αρέσουν..

Το θέμα μας δεν είναι αν θέλει κάποιος να πίνει 1, 2 ή... 102 ποτά. Δική του η ζωή ας κάνει ότι πιστεύει.

Το θέμα είναι ότι αν έχεις αποφασίσει να δώσεις Χ λεφτά για να πιεις ποτά, μπορείς να δώσεις και ένα κλάσμα τους για να πας και να γυρίσεις με ταξί.
Χίλιες φορές με ταξί παρά με ασθενοφόρο ή τίποτα πιο μαύρο.

Το θέμα μας είναι να μην πιάνει τιμόνι μετά.

Προφανώς, το ανέφερα αυτό επειδή αναφέρθηκε (το πρόστιμο για το αλκοολ) ως αιτία της μειωμένης ζήτησης αλκοόλ. Που είναι πολύ τραβηγμένο.

Προφανώς, το ανέφερα αυτό επειδή αναφέρθηκε (το πρόστιμο για το αλκοολ) ως αιτία της μειωμένης ζήτησης αλκοόλ. Που είναι πολύ τραβηγμένο.
Είχα διαβάσει και εγώ μια έρευνα ότι οι νεώτερες γενιές δεν πίνουν και δεν καπνίζουν το οποίο είναι σωστό.
Το κακό είναι ότι αρκετά παιδιά καταναλώνουν μεγάλες ποσότητες επεξεργασμένων τροφών και αναψυκτικών που τελικά μάλλον τους κάνουν μεγαλύτερη ζημιά από το να πιουν 1 μπύρα, 1 κρασί ή 1 τσίπουρο.

Είχα διαβάσει και εγώ μια έρευνα ότι οι νεώτερες γενιές δεν πίνουν και δεν καπνίζουν το οποίο είναι σωστό.
Το κακό είναι ότι αρκετά παιδιά καταναλώνουν μεγάλες ποσότητες επεξεργασμένων τροφών και αναψυκτικών που τελικά μάλλον τους κάνουν μεγαλύτερη ζημιά από το να πιουν 1 μπύρα, 1 κρασί ή 1 τσίπουρο.
To μεγαλύτερο πρόβλημα είναι τα "ενεργειακά" ποτά. Υγρός θάνατος.

• Like
Reactions: KostasMo and DimAsi
To μεγαλύτερο πρόβλημα είναι τα "ενεργειακά" ποτά. Υγρός θάνατος.
Επειδή πίνω αρκετά συχνά από αυτα ( δεν πίνω αλκοόλ και καφέ ούτε καπνίζω) , είχα κάνει εξετάσεις μετά από κατανάλωση ενός redbull και έδειξε τιμές στο συκώτι σε βαθμό υπατιτιδας ακόμη και μετά από 7 ώρες που το ήπια.

Επειδή πίνω αρκετά συχνά από αυτα ( δεν πίνω αλκοόλ και καφέ ούτε καπνίζω) , είχα κάνει εξετάσεις μετά από κατανάλωση ενός redbull και έδειξε τιμές στο συκώτι σε βαθμό υπατιτιδας ακόμη και μετά από 7 ώρες που το ήπια.
Φαντάζομαι τα κοψες μαχαίρι.

Μήπως να το ξανασκεφτείς; Το διπλό σκέτο εσπρεσσάκι δεν θα σου κάνει ποτέ τέτοιο θέμα στο συκώτι, ενώ αρκετές μελέτες έχουν δείξει ότι μια μικρή κατανάλωση αλκοόλ έχει θετική επίπτωση στον οργανισμό, κάτι που δεν ισχύει με κανένα ενεργειακό ποτό.

Ακόμη και η κόκα κόλα είναι καλύτερη από τα ενεργειακά ποτά.
Το κακό είναι ότι τα πιτσιρίκια πίνουν ενεργειακά ποτά με αλκοόλ.
Καλύτερα να έπιναν και να κάπνιζαν παρά να κάνουν τέτοιους συνδιασμούς!

Μήπως να το ξανασκεφτείς; Το διπλό σκέτο εσπρεσσάκι δεν θα σου κάνει ποτέ τέτοιο θέμα στο συκώτι, ενώ αρκετές μελέτες έχουν δείξει ότι μια μικρή κατανάλωση αλκοόλ έχει θετική επίπτωση στον οργανισμό, κάτι που δεν ισχύει με κανένα ενεργειακό ποτό.
Δεν αντέχω ούτε την μυρωδιά του καφέ. Μου προκαλεί αναγούλα. Όχι να πιω κιόλας.. ενώ ποτέ δεν βρήκα ευχαρίστηση στην κατανάλωση αλκοόλ. Αντε καμία μπύρα το καλοκαίρι που και αυτή την έχω γυρίσει σε χωρίς αλκοόλ.

Φαντάζομαι τα κοψες μαχαίρι.

Nop . Συνεχίζω και πίνω. Κάνω ετήσιες εξετάσεις και δεν έχει πρόβλημα το συκώτι μου. Απλά φαίνεται ότι τα ενεργειακά ποτά το στρεσαρουν υπερβολικά στιγμιαια αναλογικά την ποσότητα τους. Ενώ σαν καφεΐνη έχουν λιγότερη και από έναν ελληνικό καφέ.

Last edited:
  • Wow
Reactions: vlad66
Ακόμη και η κόκα κόλα είναι καλύτερη από τα ενεργειακά ποτά.
Το κακό είναι ότι τα πιτσιρίκια πίνουν ενεργειακά ποτά με αλκοόλ.
Καλύτερα να έπιναν και να κάπνιζαν παρά να κάνουν τέτοιους συνδιασμούς!
Το γνωστό πριν 25 χρόνια όταν ήμουν φοιτητής "red death" . Το σερβιραν ακόμη και τα μαγαζιά. Βότκα με redbull . Είχαν πεθάνει κάποιοι από αυτο το 2001.

• Like
Reactions: Tzimisce