Αυτοκινητιστικά νέα

Καλοτάξιδο.

Αν απουσιάζει το κουμπί απενεργοποιησης του active blind spot detection εκεί που ειναι και οι άλλοι διακόπτες για τα βοηθήματα στα αριστερά σου , τότε δεν το έχεις.
Νομίζω έχει και φωτεινή ένδειξη πάνω στον εξωτερικό καθρέπτη. ( ένα τριγωνακι)

• Love
Reactions: Maestro
Μεγειά. Από περιέργεια πόσο κοστίζει αυτή ακριβώς η έκδοση στην Αμερική; (για να κλάψουμε λίγο)

~55K, βγάλε το Α3, βάλε φόρους κλπ, οριακά στο 40άρι μου ήρθε.

Βέβαια μιλάμε για xDrive (4κίνητο) 2.0/255HP και πάρα πολύ καλά εξοπλισμένο. Άσχετο, είναι και mild hybrid, μάλλον διακοσμητικό βέβαια.

Καλοτάξιδο.

Αν απουσιάζει το κουμπί απενεργοποιησης του active blind spot detection εκεί που ειναι και οι άλλοι διακόπτες για τα βοηθήματα στα αριστερά σου , τότε δεν το έχεις.
Νομίζω έχει και φωτεινή ένδειξη πάνω στον εξωτερικό καθρέπτη. ( ένα τριγωνακι)

Θαενκς! Είναι βέβαιο ότι δεν το έχει, το έψαξα και στα menu κλπ, ενώ στους καθρέφτες δε φαίνεται το τριγωνάκι (που είχε το άλλο που οδήγησα στο test drive). Το κουφό είναι πως θα έπρεπε να το έχει, στο website δε γίνεται να φτιάξεις configuration που έχει τα άλλα που έχει χωρίς αυτό, εξάλλου υπάρχουν πλευρικοί σένσορες (τους βλέπω με το μάτι, και δουλεύουν και για το 360 parking assist). Θα δω τι θα μου πουνε αύριο, από τη μία το θέλω γιατί το είχα τα τελευταία 8 χρόνια και το'χω συνηθίσει, από την άλλη έχεις πραγματικά πολυ καλή ορατότητα περιφερειακά σε σχέση με το A3 οπότε δεν είναι και τελείως απαραίτητο.

Καλοτάξιδο κι από μένα Ιάσωνα, από τα αυτοκίνητα σε σωστό μέγεθος που σου επιτρέπει να το φοράς, με δυναμική συμπεριφορά κλπ. Ό,τι πρέπει.