Αυτοκινητιστικά νέα

Σκέφτηκα λίγο μήπως ήταν καιρός να δοκιμάσω SUV (το X3 έβγαινε πάνω-κάτω στα ίδια), αλλά δεν, μου φαινόταν γιγάντιο (χωρίς να είναι στην πραγματικότητα, η εντύπωση όμως που δίνει όπως το κοιτάς). Ίσως κάποτε αν αποκτήσω κάνα κουτσούβελο, ως τότε πως να αντισταθείς σε τέτοιες καθαρές γραμμές. Το μόνο κακό των sedan είναι ο περιορισμός ύψους στο πορτμπαγκάζ, αλλά εντάξει, δεν είναι ότι μετακομίζω κάθε μέρα.
Όταν έχεις να εξυπηρετήσεις πολύ κόσμο αυτός είναι πολύ βασικός περιορισμός. Είναι απίστευτο τι μπορείς να μεταφέρεις σε πορτ παγκάζ μικρού SUV σε σχέση με πορτ παγκάζ (αρκετά) μεγαλύτερης χωρητικότητας (κατά VDA τουλάχιστον) sedan.

• Like
Reactions: Maestro
Για να καταλάβετε, όταν έφτασα εκεί χθες και ψάχνονταν να δούνε τι θα κάνουμε (αφού το καινούριο δεν είχε καν φτάσει ακόμα και πάλι ήθελα να φύγω), μου δώσαν και οδήγησα ένα άλλο που είχε επιπλέον M-package και κόστιζε 3Κ παραπάνω, και αν τσακωνόμουν λίγο παίζει να έτρωγαν τα μισά και πλέον. Αλλά, αφενός πολύ άγριο facelift και πολύ μαυρίλα (τουλάχιστον θα ταίριαζαν οι μαύρες ζάντες), αφετέρου δε μου άρεσε τόσο στο δρόμο, πραγματικά οι σκληρές αναρτήσεις είναι μόνο για τους γαμάτους δρόμους στις Άλπεις, στο Midwest με τα μπαλώματα παντού είναι κουραστικές. Και το δικό μου συγκριτικά πετάει χαμηλά, βουτυράτα… 🥰 Χώρια το ότι ως σπορ-oriented έκδοση ερχόταν με summer tires και θα έπρεπε να έχω άλλο σετ να αλλάζω. All seasons FTW.

... να προσθέσω σχετικά με το παραπάνω, όταν πήρα την ασφαλιστική μου για να περάσω το νέο αμάξι, εκτός από τα γνωστά (μάρκα, μοντέλο, χρονιά, VIN), μου έκανε την εξής μία ερώτηση: "Does it have the M-package"? Οπότε, το NO μάλλον μου γλίτωσε κάτι ψιλά κι από κει, μάλλον είναι ερώτηση παγίδα για στυλ οδήγησης. :ROFLMAO:

Last edited: