Ε ναι με τέτοια τιμή . Είναι προσεγμένο αμάξι κ καλόKαλπαζει η MG ε ?
Μα προφανώς συμφωνώ για τις ποινές του ΚΟΚ κλπ κλπ.Άρα οι 200.000 δολοφόνοι θα παίρνουν ταξί ή θα πίνουν λιγότερο ?
Μέσα στη μπουρού μέχρι να σβήσει ο ήλιος για να μη μας κλαίνε οι οικογένειές μας αφού δε βάζουν μυαλό
Γιώργο σε ένα κράτος όπως είναι η Ελλάδα αυτά δε δουλεύουν.Μα προφανώς συμφωνώ για τις ποινές του ΚΟΚ κλπ κλπ.
Όμως υπάρχει ένα θέμα γενικότερο με το πως χρησιμοποιούνται οι νόμοι κλπ.
Όπως ο νόμος έχει πει ότι απαγορεύονται και τα ραντάρ που πιάνουν τα ραντάρ της τροχαίας όπως και τα αντιραντάρ έτσι να πουν ξεκάθαρα τι επιτρέπεται και τι όχι σε σχέση με τη ενημέρωση.
Το Waze και τόσα άλλα λογισμικά από μεγάλες εταιρίες που ενημερώνουν για κάμερες κλπ το κάνουν νόμιμα αλλιώς μια πολυεθνική σαν την google δεν θα έμπαινε στη διαδικασία να το διανέμει.
Αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω είναι ποια η διαφορά του Waze από το Viber group με δεδομένο ότι δεν υπάρχει πληρωμή στη μέση ή κάποιοι που τσεκάρουν τις ανακοινώσεις που βγαίνουν. Εκεί πήγαινε το σχόλιό μου. Άρθρο που διάβασα λέει ότι είναι ποινικό αδίκημα αυτό που γινόταν στα γκρουπ του viber ενώ για το waze αν ήταν παράνομο δεν θα ήταν ενεργοποιημένο στην Ελλάδα...Κάμερες πχ έχουν αρκετά σοβαρά λογισμικά, πχ TomTom.
Επίσης μου αρέσει για παράδειγμα πολύ το Γερμανικό μοντέλο που σου λέει ότι μπορείς να πιεις τη μπύρα σου και να οδηγήσεις (έχει όριο 0.005), αλλά αν εμπλακείς σε ατύχημα τότε έχεις ποινικές ευθύνες ακόμη και με 0.003 ανίχνευση που δεν θα είχες πρόστιμο σε μπλόκο αν αποδειχθεί ότι έκανες οδηγικό λάθος. Σε βάζει απέναντι στον εαυτό σου.
Αυτό είναι το ρεζουμέ. Και είναι λογικό να σκεφτόμαστε έτσι στην Ελλάδα που πας στην Εθνική οδό που έχει όριο 100 κμ/ώρα, έρχεται μια στροφή με το όριο στα 80 κμ/ώρα και μετά κατηφόρα και 70 όριο και το μπλόκο να είναι εκεί.Στην Ιταλία έχει υποχρεωτικά πινακίδες πριν από κάθε μπλόκο. Όχι οι γενικές "η οδός επιτηρείται" αλλά "έλεγχος ταχύτητας σε 1km". Αυτό γιατί είναι πρόβλημα; Ο σκοπός είναι να τηρούνται τα όρια, ή να κόβονται κλήσεις;
Γιώργο ο γνωστός Ελληνάρας ή Ελληνάρες θα το προβλέψει κ αυτό .Για τα αλκοτέστ μακάρι να ενσωματωθούν στα αυτοκίνητα αισθήρες να φυσάμε και να μην παίρνει μπροστά αν έχουμε πιει. Το ευτυχές είναι ότι από το καλοκαίρι του 2024 η προεγκατάσταση υπάρχει σε όλα τα καινούργια οχήματα σε όλη την ΕΕ και θέλει μόνο τον αισθητήρα.
Άλλο όμως αυτά και άλλο να μου πουν ότι είναι ποινικό αδίκημα να έχω το waze στο αυτοκίνητο. Καμία σχέση το ένα με το άλλο.
Πόσο δίκαιο έχεις...Πάνω από 2-3% του ορίου ΜΟΝΟ στην Ελλάδα έχω πάει. Και έχω οδηγήσει σε αρκετές χώρες σε 3 ηπείρους.Αυτό το πράγμα στην Ελλάδα που επιμένουμε να κάνουμε «επανάσταση» οδηγώντας παραβατικά είναι πρωτόγνωρο!
Να πάνε με βανάκι ,Ξέρετε ότι ο οικοτουρισμός στη Γαλλία έχει υποστεί μεγάλη κάμψη μετά την μείωση του ορίου για το αλκοόλ; Ούτε γευσιγνωσια στο οινοποιείο δεν μπορείς να κάνεις πια.
Στη Σκοτία που όλοι γυρίζουν από αποστακτήριο σε αποστακτήριο γιατί δεν οδηγούν μεθυσμένοι; Υπάρχουν τρόποι....Ξέρετε ότι ο οικοτουρισμός στη Γαλλία έχει υποστεί μεγάλη κάμψη μετά την μείωση του ορίου για το αλκοόλ; Ούτε γευσιγνωσια στο οινοποιείο δεν μπορείς να κάνεις πια.
Κατ αρχήν ο γευσιγνώστης κατά το wine tasting δεν πίνει.Δοκιμάζει μια γουλιά κρασί και το φτύνει.Ξέρετε ότι ο οικοτουρισμός στη Γαλλία έχει υποστεί μεγάλη κάμψη μετά την μείωση του ορίου για το αλκοόλ; Ούτε γευσιγνωσια στο οινοποιείο δεν μπορείς να κάνεις πια.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.