Στο 30% δεν θυμάμαι να έχει τύχει να το βάλω σε DC φορτιστή. Το έχω βάλει στο 55%, και ήταν στα 110KW.
Για να πάρεις τα 200KW+ πρέπει να βρείς σε ΣΕΑ τους 300άριδες της incharge που δεν είναι διαθέσιμοι παντού. Στα περισσότερα σημεία έχουν 160KW, προφανώς και θα βελτιωθεί αυτό.
Γιώργο, με το ηλεκτρικό έχω πάει εκδρομές σε Παρνασό, Καλάβρυτα, Κρήτη (πολλές μέρες και πολλά χλμ), Βυτίνα και Ναύπλιο/Νεμέα κλπ. Ειδικά σε αυτά που έμεινα και 1-2 μέρες, με το destination charging, δεν έχεις κανένα πρόβλημα. Σε τέτοιες αποστάσεις, κάτι περίεργο μου έχει συμβεί μια φορά, γυρνόντας από τη Βυτίνα, το Model 3 P επειδή δεν πρόλαβε να φορτίσει όσο θα έπρεπε στο ξενοδοχείο, λέμε να κάνουμε μια μικρή στάση στο σπαθοβούνι, εφόσον διαφορετικά θα έφτανε με 1% κατά το navi. Από τους 3 360άρηδες λειτουργούσαν οι 2 και έτυχε να είναι και οι 2 κατειλημμένοι οπότε κατέληξε σε παρακείμενους των 50KW. Στο ID7 ξεκίνησα με περίπου 85% και έφτασα Αθήνα με 35-40%.
Σε πιο μακρινές διαδρομές ή εάν δεν υπάρχει εύκολο destination charging, επειδή υπάρχει η επιλογή, πάω με PHEV.