Μπορεί και λιγότερο μέσω Ευρωπαϊκής Εισαγγελίας...αλλά και πάλι απλά θα μάθουμε δεν θα γίνει και κάτι ουσιαστικό...Α ρε κάτι μιζούλες που θα έπεσαν πάλι.....άραγε ποιές τσέπες να γέμισαν; Μπορεί να το μάθουμε σε καμιά 20αριά χρόνια.
Μακάρι να είναι έτσι.Εγώ πάλι λέω καλύτερα να περιμενετε κ να μη διαβάζετε κ πολλά κλικαδόρικα γιατί ούτε μιζούλες υπάρχουν ούτε τίποτα ...
Μέχρι να μάθουν οι κάμερες με ΑΙ τι ειναι σωστό κ τι λάθος , είναι ποιο καλό , από το να σκάσουν οι κλήσεις κ να γίνει της ενστασης το καγκελο .
Επειδή το παρακολουθώ από κοντά γίνοται προβες σε όλα τα συστήματα .
Ολοι στον κλάδο στα αυτοκίνητα έχουμε καταθέσει τις προτάσεις μας .
Σε προβα που κάναμε ανά εταιρία όταν αγγίζεις την multimedia οθόνη έχει θέμα .
Επίσης έχει θέμα με τα κινητά που τα έχουν βεντουζάρει φάτσα κάρτα κ άλλα πολλά που δεν είναι της παρουσης .
Στο κόκκινο ΔΕΝ κάνει λάθος .Ετρεξαν πολλά σενάρια περί συμφόρησης στην κυκλοφορία κλτ
Για να προλάβω τους Ελληνάρες ..Η δικαιολογία χτύπησε το τηλέφωνο κ ήταν αναγκη να το σηκώσω ΔΕΝ παιζει στα πέρι ενστασης .
Δουλεύουν κ τα σενάρια ενστάσεων κτλ κτλ
Γιώργο το αρθρο λεει μπούρδες . Σου είπα από 1ο χέρι τι γίνεται .Μακάρι να είναι έτσι.
Αλλά το άρθρο στην ουσία άλλο πρόβλημα έβγαλε στην επιφάνεια. Ότι λόγω του όγκου των πιθανών παραβάσεων γίνεται δύσκολο να περνάει τις κλήσεις κάποιο ανθρώπινο μάτι όπως προβλέπει η νομοθεσία. Είναι εύκολο να προβλευθεί η αυτοματοποιημένη όχι μόνο βεβαίωση της παράβασης αλλά και η διοικητική πράξη επιβολής του προστίμου κάτι το οποίο προς το παρόν μπορεί να γίνει μόνο από άνθρωπο. Τουλάχιστον αυτό λέει το άρθρο.
Σίγουρα μπορεί να αλλάξει. Αλλά γιατί δεν το έχουν ήδη βάλει μπροστά; Τα τρέχεις παράλληλα αυτά γιατί δεν ξέρεις σε τι νομικό λαβύρινθο μπορείς να μπλέξεις με προσφυγές κλπ.
Συγνώμη, είναι νόμιμο το 75% φιμέ στο παρμπρίζ;
ξερω αρκετους στην ελλαδα που το πρωτο πραγμα που κανουν οταν αγοραζουν νεο αμαξι ειναι να βαλουν μεμβρανες. Λενε οτι εχει σημαντικη διαφορα στη ζεστη που νιωθεις μεσα στο αμαξι. Προσωπικα δεν εχω ασχοληθει ποτε. Δεν νομιζω οτι υπαρχει καποια αντενδειξη, αρκει να γινει καλη δουλεια και να εφαρμοσουν σωστα. Αν παρκαρεις στο δρομο και μενεις σε περιοχη της αμερικης που ειναι ζεστη, τοτε θα ελεγα οτι αξιζει τα χρηματα.
Αυτή είναι η πρώτη αντένδειξη που έμαθα όταν ρώτησα. Η απάντηση είναι όχι, αλλά συνεχίζουν να το κάνουν συστηματικά αφού αν φτάσεις στο 80% δε φαίνεται με γυμνό μάτι (ενώ γίνεται κανονικά δουλειά σε προστασία από UV - IR). Μάλιστα το Gemini μου λέει ότι τα στοκ είναι ήδη κάπου εκεί στο 70-80% (δεν ξέρω πόσο αξιόπιστο είναι αυτό).
Οπότε για να είμαι ασφαλής λέω να το αφήσω για μετά και να δω τι κάνουν τα υπόλοιπα 5 πρώτα.
edit: μιλάω πάντα για 70-80% transmittance, όχι συσκότιση!
Κάνουν δουλειά παντως
Λίγο πιο σκούρες πισω
Μπροστά πολύ προσοχή όχι πολύ σκούρες, νομίζω επηρεάζουν ορατοτητα
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.