το φανταστηκα οτι αυτο διαβασες και εγραψες οτι εγραψες

Το ειχα δει και εγω αυτο το ποστ και μου ειχε κανει φοβερη εντυπωση ποσο ασχοληθηκε με το συγκεκριμενο θεμα. Πρωτα απο ολα να διασαφηνισουμε οτι τα συστημα στα οποια αναφερεται δεν εχουν καμμια σχεση με αυτο που λεμε συνηθως οταν μιλαμε για updates του αυτοκινητου.
Εχω την εντυπωση οτι με τον ορο "ADAS" δεν εννοει τα κλασσικα, adaptive cruise control, lane centering κτλπ, αλλα πιο πολυ τις δυνατοτητες αυτονομης οδηγησης. Αυτα τα συστηματα, προσωπικα δεν με ενδιαφερουν, διοτι ουτε εγκριση εχει παρει κανενα για χρηση στην ευρωπη, ουτε πιστευω οτι ειναι ετοιμα για μαζικη καταναλωση.
Αν καποιος θελει να αγορασει ενα αυτοκινητο με οριζοντα 10-20 χρονων και ελπιζει οτι το αυτοκινητο που θα αγορασει σημερα, θα μπορει να αποκτησει σε λιγο καιρο δυνατοτητα αυτονομης οδηγησης, ναι οκ, τοτε να δωσε προσοχη σε τετοια ζητηματα Αν θελει να το κανει αυτο ομως, τοτε μαλλον θα ειναι καλυτερη επιλογη να παρει τεσλα με HW4 παρα οτιδηποτε κινεζικο, μιας και η τεσλα φαινεται να βρισκεται πιο κοντα στην αδειοδοτηση για το FSD στην ευρωπη.
Επαναλαμβανω ομως, οτι αυτα που αναφερει ο ανθρωπος δεν εχουν καμμια σχεση με το αν παιρνει το αυτοκινητο updates.