Αυτοκινητιστικά νέα

leasing θα ειναι με 15Κ τον χρονο για 4 χρονια 380€ τον μηνα
Απλα ηθελα το plugin γιατι φορτιζω δωρεαν στο γραφειο αλλα απο την αλλη 100% ηλεκτρικο ΠΟΤΕ
εχει παρει ηδη πινακιδες; εχω την εντυπωση οτι αλλαξε ο τροπος μετρησης των εκπομπων στα phev, με αποτελεσμα τα περισσοτερα (σχεδον ολα) να ειναι πανω απο το αφορολογητο οριο. Οσα ειχαν παρει ηδη πινακιδες και επομενως εχουν βγαλει αδεια κυκλοφοριας, γραφουν τις παλιες εκπομπες επομενως την γλυτωνουν.
Ετσι εχω ακουσει και απλα το αναφερω, δεν το λεω με απολυτα σιγουρια, απλα τσεκαρε το.

Ξεχνάς τον παράγοντα αγγαρία. Αν έχεις τέτοιο φορτιστή σε απόσταση που περπατάς από το σπίτι πάει και έρχεται. Αλλά το να κάνεις βόλτα για να αφήσεις το αυτοκίνητο και να πρέπει να βρεις κάτι άλλο να κάνεις εκεί γύρω για να φορτίσει θεωρώ ότι δεν μπορεί να χαρακτηριστεί πρακτικό από καμία άποψη.
Δεν θα έβαζα ΠΟΤΕ στο κεφάλι μου να τρέχω 1-2 φορές την εβδομάδα κάπου που πρέπει να μείνω τουλάχιστον για μισή ώρα και μετά να βρω τι θα κάνω αυτή τη μισή+ ώρα. Δεν υπάρχει αυτός ο χρόνος και είναι τόσο απλό. Ναι όταν ήμουν 20 μπορεί, όταν θα είμαι -με το καλό- 60+ μπορεί, αλλά με 2 μικρά παιδιά που τρέχω όλη την ώρα αυτό δεν θα δούλευε με τίποτα ακόμη και αν πλήρωνα σε διπλό κόστος ένα υβριδικό αυτόκίνητο.

Υ.Γ. Το δεύτερο αυτοκίνητο της οικογένειας είναι τελικά mild hybrid. Δεν ήθελα mild hybrid με τίποτα, όμως τα φύλλα του excel το έβγαζαν με διαφορά την οικονομικότερη λύση στην κατηγορία που έψαχνα για να καλύψει τις συγκεκριμένες ανάγκες της δικής μου οικογένειας από το δεύτερο αυτοκίνητο και απλά το πήρα. Θα το μετανιώσω μόνο αν φτάσει 3 ευρώ το λίτρο η βενζίνη μέχρι το 2030 που το επιστρέφω στη Leasing (λίγο πριν τα 3 ευρώ ήταν το Break even...).
Mην του το χαλάς! Κάτι δεν μπορεί να καταλάβει. Δεν ξέρω. Μου μοιάζει με το παράδειγμα της αλεπούς που της κόπηκε η ουρά και μετά προσπαθούσε να πείσει και της υπόλοιπες ότι έτσι είναι πιο ωραία!
Ο karamela του είπε ότι κάνει 2 γεμάτες ώρες παραπάνω με το ηλεκτρικό και αυτός επιμένει ότι έχει άδικο. Και ο άλλος ΤΟ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ. Δεν είναι λόγια του αέρα.

Ο karamela του είπε ότι κάνει 2 γεμάτες ώρες παραπάνω με το ηλεκτρικό και αυτός επιμένει ότι έχει άδικο. Και ο άλλος ΤΟ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ. Δεν είναι λόγια του αέρα.
Τα λογια διαφορετικων ανθρωπων εχουν διαφορετικη βαρυτητα