Για να ακριβολογουμε το σπεκτομετρο
δεν εχει ενσωματωμενη λαμπιτσα για να μετραει
εχει ενα φιλτρακι που βοηθα στην μετρηση του χαρτιου που εχει υποστει ειδικη επεξεργασια ωστε να δειχνει φωτεινοτερο και πιο ασπρο με αποτελεσμα στις μετρησεις με σπεκτομετρα που δεν φορανε το uv-cut φιλτρο να μετρανε λιγο πιο μπλε το χαρτι. Για να γινει με ακριβεια η μετρηση χρειαζεται αυτο
• i1Pro Accessory to Facilitate Spot Measurements
• Clear Plastic Shoe Allows for Precise Positioning Ensuring Accurate Data
Λαμπα εχει με αυτην κανει ολες τις μετρησεις . Αλλα δεν την εχει αποκλειστικα για
για τέτοιες μετρήσεις την εχει για ολες τις μετρησεις.
Ειδικα για το χαρτι και τις υπολοιπες επιφανειες η εκδοση του σπεκτομετρου που εχεις και εχω που εγω χρυσοπληρωσα ενω εσυ το πηρες σχεδον τσαμπα γιατι του λοιπουν ολα τα σημαντικα παρελκομενα του οπως to diffuser, το plate , το holder κλπ προκειμενου να μετρα με μεγαλυτερη ακριβεια οπως γραφω και πιο πανω εχει φιλτρο uv-cut.
Το καταλαβες τωρα ?
http://www.tftcentral.co.uk/reviews/i1_pro.htm

Κατάλαβα, πως δεν κατάλαβα.....όσο μιλάμε καταλαβαίνω και περισσότερα!!
Το ότι η ασχετοσύνη σου έχει σπάσει κάθε ρεκόρ είναι ηλίου φαεινότερο πλέον!! ΟΧΙ, λοιπόν....την εσωτερική λαμπίτσα ΔΕΝ την έχει για όλες τις μετρήσεις, παρά, μονάχα για τις reflective μετρήσεις, αποκλειστικά και μόνο γι' αυτές. Στις emissive ΔΕΝ δουλεύει η λαμπίτσα...τι σου λέω τώρα ε??
Ώστε το UV cut είναι για να προσδίδει μεγαλύτερη ακρίβεια στις μετρήσεις για το χαρτί και τις υπόλοιπες επιφάνειες?? Ανμπιλίβαμπλ!!
Ό,τι πείτε επίδοξε καλιμπρέιτορ....η φωτεινότητα της ματζέντα θα φταίει και γι' αυτό!!
Σου λέω δυο πράγματα μπας και αντιληφθείς τη σωρεία κουταμάρας και παραπληροφόρησης ''προσφέρεις'' στο φόρουμ σε κάθε σου ποστ. Το δικό μου φτωχό, χαλασμένο, απαρχαιωμένο, ξεπερασμένο, αρχαίο σπέκτρο είναι το ίδιο που εκείνο το βράδυ μέτραγε μέχρι κεραίας ολόιδια,
ολόιδια και...
ολόιδια με το απείρου κάλλους, πανάκριβο, εξαιρετικό, μοναδικό δικό σου που το χρυσοπλήρωσες?? Και πρέπει να απολογηθώ εγώ??

Βαρέθηκα....για το τι μετράει και πως μετράει το ι1 και ποια εργαλεία είναι τα βασικά για τις κάθε είδους μετρήσεις, κάτσε και διάβασέ τα μόνος σου, Προσπάθησε τουλάχιστον...
Αργησες να το καταλαβεις αρκουσε μονο να δεις το avatar μου ελπιζω τωρα που το αντιληφθηκες να σταματησεις να παλευεις μαζι μου
Μπα...δεν με φοβίζει το άβαταρ. Πιο πολύ με επηρεάζει το ρητό που λέει:
''Ο έξυπνος παραδέχεται, ο πονηρός ελίσσεται και ο βλάκας επιμένει''
οπότε, λέω να σταματήσω να ''παλεύω'' μαζί σου!!