Εγώ δεν χρησιμοποιώ λευκό για τελείωμα ....πάντα χρώμα ... δίνω χρώμα στην ζωή μου![]()
Γενικά έχει αξιοπρεπή προϊόντα.Μόνο για vitex δεν θέλω ούτε ν`ακούω (ιδιαίτερα στα πλαστικά).
Αν δεν σου κανει κοπο ενημερωσε για το αποτελεσμαΣε ευχαριστώ πολυ :worshippy:
Θα πάω να πάρω μία ανιλίνη γκρι να την δοκιμάσω σε ρετάλια που έχω να δω πως θα βγει.
Επειδή σε βλέπω οτι άρχισες να μπαίνεις στα βαθειά πολύ γρήγορα.
Η πρότασή μου είναι το παρακάτω. Είναι ότι καλύτερο έχω δοκιμάσει σε φινίρισμα ξύλου.
Αρχικά περνάς το ξύλο μ´ ένα λάδι (πχ baby oil) και μόλις τραβήξει περνάς με ένα πανάκι χαρτί ή με το δάχτυλο μιά στρώση απ´ το True Oil. Το αφήνεις να τραβήξει λίγο και αφού το σκουπίσεις το αφήνεις να στεγνώσει.
Την επόμενη μέρα, αν θές κι άλλο γυάλισμα, το τρίβεις ελαφρά με ένα ντουκόχαρτο και περνάς άλλο ένα χέρι True Oil με την ίδια διαδικασία. Η επάλειψη που κάνεις κάθε φορά χρειάζεται ελάχιστη ποσότητα, απλώς ένα πολύ λεπτό στρώμα παντού, κι όσο το περνάς τόσο θα γυαλίζει μέχρι να γίνει σχεδόν γυαλί. Εσύ βέβαια σταματάς εκεί που θα είσαι ικανοποιημένος, συνήθως 2ο, το πολύ τρίτο χέρι.
![]()
Από οσμές-αναθυμιάσεις τι λέει αυτό Μπάμπη; Σε κλειστό χώρο δουλεύεται η σε πιάνει πονοκέφαλος;
Από τιμή που βρίσκεται;
Στάλθηκε από το MotoG3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.