Ωραια συνταγη.Συνταγη απο τους παλιους ,δοκιμασμενη : βερνικι,πριονιδι ψιλο απο το ιδιο ξυλο(πουδρα) και λιγες σταγονες λεμονι.
Ειναι καθαρα θεμα κολλας.Οσες φορες εχω βαλει κι εγω πουδρα με ξυλοκολλα ετσι μου εχει σκουρυνει.
Ωραια συνταγη.
Δυο ερωτησεις.
Μπορει να γινει με γομαλακα; (shelac )
Το λεμονι σε τι βοηθαει; Στο σιροπι στα γλυκα ξερω για να μην "κοψει" το σιροπι απο τη ζαχαρη...![]()
Συνταγη απο τους παλιους ,δοκιμασμενη : βερνικι,πριονιδι ψιλο απο το ιδιο ξυλο(πουδρα) και λιγες σταγονες λεμονι.
Επισης αν η επιφανεια του ξυλου ειναι ελατο (δεν το εχω δοκιμασει σε αλλο παρομοιο ) αν εχει χτυπημα που προηλθε απο εμας , πριν τριψετε ή στοκαρετε βρεξτε το , βαλτε μια βρεγμενη πετσετα απο πανω και ...σιδερωστε το με το σιδερο για τα ρουχα( παρτε ενα 10 απο κανενα Jumbo γιατι θα σας κυνηγάει η γυναικας σας μετα ) . Σηκώνονται οι ινες του ξυλου και αν δεν εξαλείψει τελειως το χτυπημα , το εχει μετριασει τοσο το βαθος του χτυπηματος που με ελαχιστο τριψιμο δεν θα φαινεται.
Το έχω δοκιμάσει μόνο σε όργανα και αν είναι ήδη βαμμένο αφαιρούμε το βερνίκι . Δεν ξέρω πως μπορείς να το κάνεις σε πάτωμα με χρώμα εμποτισμού . Πάντως δοκιμές και εξάσκηση πρέπει να κάνεις οπότε δοκίμασε σε ένα ρεταλι να δεις πως τα πας χωρίς να αφαιρέσεις τη βαφή . Αντί για σίδερο μπορεί να χρησιμοποιήσεις σε μικρά σημεία και κολλητηρι.Αυτο με το σιδερωμα, πιανει και σε ξυλο πατωματος που εχει, προφανως, περαστει με βερνικι (νερου);
Πες μου εσύ τι να ζητήσω αύριο από το μιχοπουλο, και θα σου έρθει συστημένο!! Το έχω αμελήσει τόσο καιρό, γιατί είσαι και μακριά!,!,Να υποθέσω ότι θα φάμε μέλι πχιότητας ΑΑΑ??
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.