Bein Sport Channels (πρώην Al Jazeera)

Απάντηση: Al Jazeera Sport Channels

κυκλοφορει φημη οτι τα jsc sports απο 01/14 παει σε νεα κωδικοποιηση.αληθευει?
παρακαλω,τις γνωμες σας!
ευχαριστω

Παιδιά θέλω μια επιβεβαίωση τα al jazeera 1-10 παίζουν κανονικά σήμερα στο hotbird;

Last edited by a moderator:
Re: Al Jazeera Sport Channels

Παίζουν αλλά γενικά τις τελευταίες μέρες έχουν κάποια θεματάκια.
Ένα βράδυ έχασε ο δέκτης το +3.
2 φορές την προηγούμενη εβδομάδα έπεσε μαύρο για κανα 2λεπτο(εντολή Σαμαρά και αυτό μάλλον:fahne90:).

Γενικά από ότι έχω καταλάβει όλα τα πακέτα κάνουν δοκιμές/αλλαγές τέτοια εποχή και για αυτό γίνονται κάτι τέτοια.

Ειμαι συνδρομητης 4 χρονια.Καθε χρονο τετοια εποχη υπαρχουν προβληματακια στην σωστη ληψη.Στρωνει στις αρχες Αυγουστου.Παντως βρε παιδια με 100 ευρω τον χρονο εχεις το μακραν καλυτερο πακετο αθλητικων....Σχεδον ολες οι ποδοσφαιρικες διοργανωσεις σε πληρη καλυψη.Ευρωλιγκα και ΝΒΑ για οσους ενδιαφερονται για το μπασκετ(εγω δεν το γουσταρω).Ολα τα μεγαλα αθλητικα γεγονοτα στιβου,τενις,πυγμαχιας,κολυμβησης....Με πολλαπλες επαναληψεις των αγωνων (οχι σαν τον ΟΤΕ που... οποιος προλαβε τον κυριο ειδε...ακυρωνοντας στην πραξη το πολυ πλουσιο υλικο που εχει).Το μονο αρνητικο ειναι οτι στις επαναληψεις εχει μονο αραβικο σχολιασμο (εκτος απο το +3 που εχει μονιμα αγγλικο).

Τα JSC πιστεύω θα μείνουν στον Hotbird,αλλά χωρίς αγγλική περιγραφή στην PL.
Έχουν αρκετούς συνδρομητές στην Ευρώπη για να σηκωθούν να φύγουν.

Τα +9,+10,HD1,HD2 πληρώνονται κανονικά μέχρι τέλος του έτους. Τώρα αν κάποιος λέει ότι τα δίνει για 1 χρόνο, μπορεί να θεωρεί δεδομένο ότι θα παραμένουν και την επόμενη χρονιά.
Βέβαια, η λογική λέει ότι δεν κουνιόνται από εκεί τώρα.

Στην χειρότερη η οnline υπηρεσία είναι πάμφθηνη και δεν πρόκειται να σταματήσει.
Μπορείς και HD να αγοράσεις(μαζί με +9,+10) με 25 ευρώ περίπου/χρόνο.
Το standard πακέτο(+1 μέχρι +8) κάνει περίπου 37-38 ευρώ/χρόνο.

Είναι και τα έξοδα του smartdns βέβαια 5 ευρώ τον μήνα maximum.

Ειμαι συνδρομητης 4 χρονια.Καθε χρονο τετοια εποχη υπαρχουν προβληματακια στην σωστη ληψη.Στρωνει στις αρχες Αυγουστου.Παντως βρε παιδια με 100 ευρω τον χρονο εχεις το μακραν καλυτερο πακετο αθλητικων....Σχεδον ολες οι ποδοσφαιρικες διοργανωσεις σε πληρη καλυψη.Ευρωλιγκα και ΝΒΑ για οσους ενδιαφερονται για το μπασκετ(εγω δεν το γουσταρω).Ολα τα μεγαλα αθλητικα γεγονοτα στιβου,τενις,πυγμαχιας,κολυμβησης....Με πολλαπλες επαναληψεις των αγωνων (οχι σαν τον ΟΤΕ που... οποιος προλαβε τον κυριο ειδε...ακυρωνοντας στην πραξη το πολυ πλουσιο υλικο που εχει).Το μονο αρνητικο ειναι οτι στις επαναληψεις εχει μονο αραβικο σχολιασμο (εκτος απο το +3 που εχει μονιμα αγγλικο).
με 100 ευρώ δεν έχεις βέβαια το full πακέτο. Θέλει γύρω στα 150-160 αν δεν κάνω λάθος.

Και η online υπηρεσία τους μετράει(με smartdns).
Στο πακέτο +1 έως +8(που κοστίζει κάτι παραπάνω από 35 ευρώ) έχει αρκετά καλύτερη εικόνα από το δορυφορικό στον Hotbird.
Επίσης, βάζει σε live streams ότι events έχει και δεν χωράνε στα 10 κανάλια.
Αν θυμάμαι καλά, δείχνει έτσι όλα τα ματς της Euroleague που δεν χωράνε αλλού.

φιλε μου να σε ρωτησω με smartdns ενοεις να γινω συνδρομητης για να παιρνω ξενη ip;και που βρισκω την υπηρεσια που λες;στο site τους;θα μπορω να δω ολα τα ματς της euroleague ετσι;αν μπορεις εξηγησε μου γιατι με ενδιαφερει πολυ.

jimmy0077 σευχαριστω παρα πολυ για το χρονο σου να μου γραψεις τοσο αναλυτικα τη διαδικασια.του χρονου euroleague στο aljazeera.:firstprize:

Καλημέρα και Χρόνια Πολλά. Μπορώ να έχω κι εγώ μια ενημέρωση για τα Al Jazeera Sport Channels?

+1 και εμένα παρακαλώ! και ειδικά για την online. Θα χαρώ να πάρω τα φώτα σας! :2thumb22sup:

Από ότι κατάλαβα, αν βάλεις το apps (για την online) τους δεν χρειάζεται να μπλέκεις με dns έτσι δεν είναι;

Επεξεργασία:
άκυρο τελικά θέλει MENA ip

μου στέλνεις σε παρακαλώ κια εμένα τον "οδηγό χρήσης"; :2thumb22sup:

Από την άλλη αν είναι να επιλέξουμε την JSC online, μήπως θα είναι καλύτερα η επερχόμενη Νova Go; αν φυσικά υπάρχει λογική κοστολόγηση!

Re: Απάντηση: Al Jazeera Sport Channels

Πρέπει να ζητήσω ποσοστά από τους Άραβες:worshippy:

Είναι διαφορετικά πράγματα.
Το nova go απευθύνεται αν έχω καταλάβει καλά μόνο σε υπάρχοντες συνδρομητές nova και θα προσφέρει ένα μέρος των υπηρεσίων.

Στο JSC προσφέρονται περισσότερες υπηρεσίες από ότι δορυφορικά.

Σε ευχαριστώ για τον οδηγο! θα πρέπει να σε κάνουν επίτιμο reseller!! :grinning-smiley-043

Re: Απάντηση: Al Jazeera Sport Channels

Όσοι έχετε κάποιο δορυφορικό πακέτο που δείχνει Premier League(και τα JSC θα δείχνουν) μπορείτε (εφόσον υπάρχει δυνατότητα time shift στον δέκτη ή στο iptv) να χρησιμοποιήσετε το smartdns για να μπείτε στα αγγλικά ραδιόφωνα(bbc κτλ) για αγγλική περιγραφή στην Premier League.

με 100 ευρώ δεν έχεις βέβαια το full πακέτο. Θέλει γύρω στα 150-160 αν δεν κάνω λάθος.

Στο πακέτο +1 έως +8(που κοστίζει κάτι παραπάνω από 35 ευρώ) έχει αρκετά καλύτερη εικόνα από το δορυφορικό στον Hotbird.
Εχω το απλο πακετο με τα +!-+8.το πληρες πακετο με τα +9,+10 δεν αξιζει τα επιπλεον 50 ευρω που κοστιζει

Τα JSC πιστεύω θα μείνουν στον Hotbird,αλλά χωρίς αγγλική περιγραφή στην PL.
Έχουν αρκετούς συνδρομητές στην Ευρώπη για να σηκωθούν να φύγουν.

Τα +9,+10,HD1,HD2 πληρώνονται κανονικά μέχρι τέλος του έτους. Τώρα αν κάποιος λέει ότι τα δίνει για 1 χρόνο, μπορεί να θεωρεί δεδομένο ότι θα παραμένουν και την επόμενη χρονιά.
Βέβαια, η λογική λέει ότι δεν κουνιόνται από εκεί τώρα.
Κανένας δεν είπε ότι σχεδιάζουν να φύγουν από hotbird.
Απλά, δεν έχει ξεκαθαρίσει το τοπίο αν θα δείξουν τα PL στον hotbird, αν τα HD3 και HD4 (που πρόκειται να δημιουργηθούν) θα μπουν κι αυτά στον hotbird, αν τα έξτρα κανάλια θα τα κλείσουν στις 31/12 (όπως είχαν κάνει το 2011) και θα πρέπει να ξαναπληρώσεις νέα συνδρομή για να συνεχίσεις να τα βλέπεις και τι θα γίνει με το πάντρεμα που είχε ακουστεί έντονα για κάποιο διάστημα, κάτι που δεν νομίζω να γίνει άμεσα τελικά.
Στην χειρότερη η οnline υπηρεσία είναι πάμφθηνη και δεν πρόκειται να σταματήσει.
Μπορείς και HD να αγοράσεις(μαζί με +9,+10) με 25 ευρώ περίπου/χρόνο.
Το standard πακέτο(+1 μέχρι +8) κάνει περίπου 37-38 ευρώ/χρόνο.

Είναι και τα έξοδα του smartdns βέβαια 5 ευρώ τον μήνα maximum.
Αυτό με το smartdns δεν το ήξερα και τώρα που το κοίταξα, φαίνεται ιδιαίτερα ενδιαφέρον!
Υποθέτω ότι η αγορά της online υπηρεσίας γίνεται μέσω smartdns, γιατί αλλιώς δεν σε αφήνει να κάνεις subscription.
Δέχονται και paypal ή μόνο πιστωτική;

Είναι ευκολο να μου στειλεις κ εμενα τον οδηγο?γιατι τελειωσε η καρτα μου κ θελω να το κανω απο το ιντερνετ!σε ευχαριστω. Η οποιος αλλος εχει τον οδηγο.σας ευχαριστω.