Τόσο είναι Τζον!:smile:
Με αυτό που έγραψα στον Γιώργο, δεν εννοώ ότι αλλάζει κάτι ως προς τον τρόπο μέτρησης σε σχέση με τις τηλεοράσεις (αν και, άλλη μέτρηση παίρνεις με το όργανο κολλημένο στο τζάμι και άλλη ένα μέτρο μακρυά από την οθόνη εμπρόσθιου προβολέα). Θέλω να πω, ότι το 50:1 που βλέπεις, δεν έχει καμμία σχέση με ένα 50:1 σε μια τηλεόραση. Το 50:1 που παίρνεις στο ''νοσοκομείο'' σου, είναι θαύμα μέτρηση...trust me!!:smile:
Είναι τελείως διαφορετικός ο τρόπος εκτίμησης το άνσι σε προβόλια και τηλεοράσεις...ειδικά όταν μετράς άνσι με λευκούς τοίχους γύρω γύρω.
Αρχίσαμε και τις μετρήσεις ακριβείας με το μάτι τώρα;
Βγάζει ο W1070+ 33fL στις 110" με 0,8 gain όταν είναι στο Eco; Δεν θυμάμαι να έχω πετύχει καμμιά τέτοια μέτρηση...
Μια χαρά σχέση έχει. Αν βρεις μια τηλεόραση με 50:1 center-ansi και 1900:1 native on/off, δεν θα δείχνει χειρότερα από τον προβολέα, επειδή είναι τηλεόραση...![]()
Βάλτε ρε παιδιά και καμία φώτο από bluray εσείς οι μπενκιου κατέχοντες.. Ωραίες οι μετρήσεις αλλά και η φώτο έχει άλλη χάρη.
ψιλοασχετο,αλλα χθες προβαλα σε μαυρο πανι κι επαθα ενα ψιλοσοκ.
Αν δεν γυαλιζε το πανι και ειχε καλιμπραρισθει ο προβολεας,δε ξερω αν θα ξαναγυρναγα σε αλλο πανι.
Τα γνωστά "μοτίβα" από προβολή σε τοίχο, ακαλιμπράριστος:
Δηλαδη μας λες οτι σε μαυρο ματ πανι, εσυ μπορεις να δεις ταινια. ?
Χατηγεωργιουουουουου....
ψιλοασχετο,αλλα χθες προβαλα σε μαυρο πανι κι επαθα ενα ψιλοσοκ.
Αν δεν γυαλιζε το πανι και ειχε καλιμπραρισθει ο προβολεας,δε ξερω αν θα ξαναγυρναγα σε αλλο πανι.
να ρωτήσω κατι που δεν είδα ν αναφέρεται πουθενα η μου ξέφυγε. Μέχρι πόσα 3d γυαλία μπορούν να συντονιστούν ταυτόχρονα σ έναν προβολέα? πχ 10 θα δουλέψουν? το εχει δοκιμάσει κανείς?
Εξαιρετική εικόνα για τα λεφτά που κοστίζει. Καλοθέατος και καλομετρήσιμος!
να ρωτήσω κατι που δεν είδα ν αναφέρεται πουθενα η μου ξέφυγε. Μέχρι πόσα 3d γυαλία μπορούν να συντονιστούν ταυτόχρονα σ έναν προβολέα? πχ 10 θα δουλέψουν? το εχει δοκιμάσει κανείς?
Εξαιρετικές οι φωτογραφίες, η μόνη που μου φαίνεται πολύ σκοτεινή είναι του τρένου. Σε τι οθόνη και τι χώρο προβαλεις;
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.