Μου μυρίζει κάποιο παθητικό εξάρτημα.

Αυτό που λέμε "γρέζι"Τι παραμόρφωση ακούς;
Όχι, ήταν κανονικόΤο gain μεταξύ των καναλιών έχει αλλάξει;
Υπάρχουν, αλλά όχι "καθαρά"Υπάρχουν πρίμα;
Η αύξηση της θερμοκρασίας σε πιο σημείο;;Όσο αφορά το mismatch των τρανζίστορ εξόδου,
αυτό μπορεί να αυξήσει την τάση εκτροπής με αύξηση της θερμοκρασίας.
Η αύξηση θερμοκρασίας στα τρανζίστορ.
Ρωτάω τα παραπάνω μη τυχόν και έχει χαλάσει κάτι στην γραμμή της ανάδρασης
ή στον ενισχυτή διόρθωσης, εκεί ίσως να έχει αρπάξει και κάποιος ημιαγωγός.
οτι και να εχει χαλασει διορθωνεται αλλωστε μεχρι τωρα μονος σου τον εφτιαξες αρα μηδεν προβλημαΕλπίζω όχι, γιατί είναι κάτι που ξεπερνά τις δυνατότητές μου...
οτι και να εχει χαλασει διορθωνεται αλλωστε μεχρι τωρα μονος σου τον εφτιαξες αρα μηδεν προβλημα

Οι αντιστασεις θελουν ψυκτρα αν μεινουν αρκετη ωρα στο τεστ
Οκ, ήδη έχω σκεφτεί τι θα βάλω από τα υπάρχοντα υλικά στο εργαστήρι μου...Ναι εξτρα ψυκτρα , και καλο θα ηταν να βαλεις θερμοαγωγιμη παστα ενδιαμεσα για καλυτερη θερμικη απαγωγη .

Δεν υπαρχει περιπτωση το εσωτερικο μηκος καποιων καλωδιων να επηρεαση την αποδοση του μηχανηματος
Στα που ακριβα τυπου hi end που λεμε εκει θα βρεις οντως ολα τα καλωδια να ειναι στο ιδιο μεγεθος χωρις αυτο και παλι ειναι κατι που θα παιξει ρολο απλα ειναι στο ψυχολογικο κομματι και κυριως στο να δειχνει το μηχανημα σωστο κατασκευαστικα
Μουσικη εβαλες να παιξει να δεις αν εφυγε το γρατζαρισμα που ειχες ;

Νομίζω ήρθε η ώρα να πάει σε καλύτερο εργαστήρι ( cheers @ dim dim ) , ενώ θα ήθελα να βρω λύση στο πως να του δώσω σήμα στο εργαστήρι αφού δεν έχω παλμογράφο & γεννήτρια..
Στο σπίτι της Νίκαιας έχω ένα dvd δίσκο τεστ με ροζ θόρυβο για καλιμπράρισμα των ηχείων, αλλά δεν έχω dvd player εδώ..
Θα μπορούσα να βάλω έναν δέκτη χωρίς κεραία και να πάρω το φύσημα των FM ;;;
Τι συχνότητες περιέχει αυτό ;;;
Ξέρει κανείς ;;;
Καμιά άλλη ιδέα;;;
Κάνα λινκ για να πάρω ηχητικό περιεχόμενο 20-20.000Hz και ας συνδέσω το κινητό τηλ με τον τρόπο που έκαψε τον ενισχυτή την 1η φορά πριν χρόνια...
Θα προσέξω να μην τραβηχτεί το βύσμα από αυτό και καεί το Κορδελιό....

We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.