Χρήσιμα βίντεο, έξυπνες ιδέες, βελτιώσεις εργαλείων

Απάντηση: Re: Απάντηση: Χρησιμα βιντεο, εξυπνες ιδεες, βελτιώσεις εργαλειων

Πολύ καλό το αποτέλεσμά.:SFGSFGSF:

evoxslay13;1058075153 Το έχω αυτό δυστυχώς...:)[/QUOTE said:
Εεεεε! όχι και δυστυχώς!!!

Μιας και πιάσαμε τις πατέντες δείτε πως έχω στήσει το δικό μου κολονάτο. Ιδέες από γιουτιουβι.

από δεξιά είναι κολλημένοι δύο μαγνήτες με τον έναν να έχει πάνω του το κλειδί του τσόκ, για να μήν το ψάχνω και ο άλλος ένα κεντραδόρο.

Φαίνεται και το led φωτιστικό του όποιου η βάση με τον διακόπτη έχει μαγνήτη και κολλάει στο σώμα του κολονάτου.

Μια άλλη ιδέα που μου άρεσε είναι το ταψί πάνω στη πρόσθετη βάση για να περιορίσει το πριονίδι (ρινίσματα) που πέφτει κάτω.

IMG_20180228_125026.jpg

και μια φώτο από μπροστά όπως φαίνεται με το φως.

IMG_20180228_123537.jpg

Απάντηση: Χρησιμα βιντεο, εξυπνες ιδεες, βελτιώσεις εργαλειων

Το φωτιστικό με τα led k μαγνητακια για το τσοκ τα έχω κ εγώ ακριβώς στην ίδια θέση.
Για την σκόνη έχω την πατέντα Νο 828/5-3 με το ρυθμιζόμενο ρουξουνι της σκούπας δίπλα από την περιστροφή του τρυπανιού.

Re: Χρησιμα βιντεο, εξυπνες ιδεες, βελτιώσεις εργαλειων

Κωστα ΑΨΟΓΟΣ!!!
Ειχα μια υποψια πως θα ενοχλουσαν οι σκιες απο το τσοκ αλλα δεν υπαρχει τετοιο πραγμα!
Εξαιρετικος.
Ευχαριστώ πολυ Κυριάκο!
Όντως δεν κάνει καθόλου σκιές γιατί είναι δυνατό το led και η διάμετρος του είναι τόση όση χρειάζεται για να είναι σχεδόν πρόσωπο με την εξωτερικη διαμετρο της κόκκινης βάσης του προφυλακτήρα που επίτηδες άφησα επάνω αλλά και αρκετά πιο μεγάλο από το τσόκ ωστε να μην του κρύβει το φως.

Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Το φωτιστικό με τα led k μαγνητακια για το τσοκ τα έχω κ εγώ ακριβώς στην ίδια θέση.
Για την σκόνη έχω την πατέντα Νο 828/5-3 με το ρυθμιζόμενο ρουξουνι της σκούπας δίπλα από την περιστροφή του τρυπανιού.

αυτή είναι η πατέντα Νο 828/5-3α. είναι στο τέλος του κεφαλαίου "Βαριέμαι".

Για μια δυο τρύπες στα γρήγορα και βαριέσαι να βάλεις σκούπα.

:ciao:

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Χρησιμα βιντεο, εξυπνες ιδεες, βελτιώσεις εργαλειων

Πολύ καλό το αποτέλεσμά.:SFGSFGSF:

Εεεεε! όχι και δυστυχώς!!!

Μιας και πιάσαμε τις πατέντες δείτε πως έχω στήσει το δικό μου κολονάτο. Ιδέες από γιουτιουβι.

από δεξιά είναι κολλημένοι δύο μαγνήτες με τον έναν να έχει πάνω του το κλειδί του τσόκ, για να μήν το ψάχνω και ο άλλος ένα κεντραδόρο.

Φαίνεται και το led φωτιστικό του όποιου η βάση με τον διακόπτη έχει μαγνήτη και κολλάει στο σώμα του κολονάτου.

Μια άλλη ιδέα που μου άρεσε είναι το ταψί πάνω στη πρόσθετη βάση για να περιορίσει το πριονίδι (ρινίσματα) που πέφτει κάτω.

IMG_20180228_125026.jpg

και μια φώτο από μπροστά όπως φαίνεται με το φως.

IMG_20180228_123537.jpg

Ωραίος Πάνο!Και το σύστημα με τα μαγνητακια για το κλειδί και τον κεντραδορο όντως ειναι βολικό έτσι.αν και εγώ έχω κάνει στο τραπέζι πίσω από το κολωνατο 3 μη διαμπερες τρύπες και τα έχω αν παρατηρήσεις την φώτο εκεί,μάλλον θα κάνω το ίδιο για λόγους αμεσότητας.οντως το ταψι για το πριονοδι πρεπει να μπει γιατι ειδικα με forstner και τρυπανι φτερού γινεται χαλια ο τοπος.Αχ και το άτιμο το FOX πολύ ωραιο!Είχε εσένα θέση να κουμπώνεις το κλειδί του τσόκ και έβαλες μαγνητακια για ευκολία η και εσένα ήταν χωρίς?Μικρό το κακό αλλά όταν το είδα στο δικό μου λέω,καλά είχε το Parkaside και δεν έχει αυτό?

αυτή είναι η πατέντα Νο 828/5-3α. είναι στο τέλος του κεφαλαίου "Βαριέμαι".

Για μια δυο τρύπες στα γρήγορα και βαριέσαι να βάλεις σκούπα.

:ciao:

Όλα καλά θα πάνε..........

Re: Απάντηση: Χρησιμα βιντεο, εξυπνες ιδεες, βελτιώσεις εργαλειων

Όλα καλά θα πάνε..........
Καλημέρα Κώστα και καλό μηνα!Ωραία πατέντα,μου έδωσες ιδέα τώρα..

Απάντηση: Re: Απάντηση: Χρησιμα βιντεο, εξυπνες ιδεες, βελτιώσεις εργαλειων

Καλημέρα Κώστα και καλό μηνα!Ωραία πατέντα,μου έδωσες ιδέα τώρα..

Μωρέ από ιδέες άλλο τίποτα, στην πράξη κολώνω λίγο :ernaehrung004:

Ωραίος Πάνο!Και το σύστημα με τα μαγνητακια για το κλειδί και τον κεντραδορο όντως ειναι βολικό έτσι.αν και εγώ έχω κάνει στο τραπέζι πίσω από το κολωνατο 3 μη διαμπερες τρύπες και τα έχω αν παρατηρήσεις την φώτο εκεί,μάλλον θα κάνω το ίδιο για λόγους αμεσότητας.οντως το ταψι για το πριονοδι πρεπει να μπει γιατι ειδικα με forstner και τρυπανι φτερού γινεται χαλια ο τοπος.Αχ και το άτιμο το FOX πολύ ωραιο!Είχε εσένα θέση να κουμπώνεις το κλειδί του τσόκ και έβαλες μαγνητακια για ευκολία η και εσένα ήταν χωρίς?Μικρό το κακό αλλά όταν το είδα στο δικό μου λέω,καλά είχε το Parkaside και δεν έχει αυτό?

Κώστα δεν έχει ειδική θέση για το κλειδί.

Μωρέ από ιδέες άλλο τίποτα, στην πράξη κολώνω λίγο :ernaehrung004:

εσύ δεν κωλώνεις πουθενά. Δύναμη! :music-smiley-005:

Last edited by a moderator:
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Χρησιμα βιντεο, εξυπνες ιδεες, βελτιώσεις ε

Κώστα δεν έχει ειδική θέση για το κλειδί.
Δεν πειράζει έτσι κι αλλιώς και την κουμπωτη θέση σαν το Parkaside να είχε πάλι μαγνήτες θα έβαζα για ευκολία :)))

Αλλη μια "αναβάθμιση" του πακοπριονου einhell. Μπηκε ραγα απο προφιλ 35x35 μηκους 1 μετρου και πανω εκει εκατσε ο φραχτης ο οποίος ειναι παλι απο το ιδιο αλουμινιο. Ακομα δεν εχω κανει καποια κοπη αλλα πληρως σφιγμενο εχει πολυ λιγοτερο (εως αμελητεο) τζογο. Με τον καιρο και τη χρηση σιγουρα θα βελτιωθει κιαλλο.
Επομενη αναβάθμιση θα ειναι πλαινα στραντζαριστα φυλλα με στοχο να φτασω ωφελιμο πλατος κοπης τα 52-53 εκατοστα
d7179c60b1f40cb1c961eaf62d252516.jpg

Στάλθηκε από το WAS-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

ωραιος
πως κλειδωνει ο φραχτης?

Με παξιμαδι που ειναι για τετοια προφιλ. Προς το παρον ειναι αλενοβιδα αλλα θα αλλαχτει συντομα με μια μαργαριτα.
Ουσιαστικά ειναι μια προσπαθεια αντιφραφης του φραχτη της εικονας που αλιευσα απο το pinterest
00302953e27dbd927c6dcf5cb6d6c301.jpg

Εγω παλι βλεπω οτι για να θες τοσο δυνατο φως στο δραπανο, (γκουχ, γκουχ, γκουχ) τα εχεις τα χρονακια σου και συ.
Και εγω με το περασμα του χρονου εκτιμησα το δυνατο φως. Μεχρι τοτε "εβγαζα γλωσσα" (εξυπνιδης) και δουλευα ανετα και στο ημιφως!!!!!!!!!!!

Εγω παλι βλεπω οτι για να θες τοσο δυνατο φως στο δραπανο, (γκουχ, γκουχ, γκουχ) τα εχεις τα χρονακια σου και συ.
Και εγω με το περασμα του χρονου εκτιμησα το δυνατο φως. Μεχρι τοτε "εβγαζα γλωσσα" (εξυπνιδης) και δουλευα ανετα και στο ημιφως!!!!!!!!!!!
Προφανώς για εμένα πάει η ''σπόντα'' της ηλικίας..:))).κοίτα σε 3 χρονάκια 40ριζω βάλε ότι είμαι και λίγο μυωπας,όπως και να το κάνεις το παραπάνω φως βοηθάει..:))

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Καλησπέρα. Στο νήμα των παραλαβών, ποσταρα μια μέγγενη γωνιών της Stanley. Η πλειοψηφία των απαντησάντων, είπε ότι είναι ευαίσθητη στο οριακό σφίξιμο, καθότι πετάει την ασφάλεια στο τέλος του άξονα. Σκέφτηκα λοιπόν να αφαιρέσω τον άξονα, να ανοίξω σπείρωμα με φιλιέρα και να βάλω δύο παξιμάδια στα οποία θα περάσω και ασφαλιστικό σπειρωμάτων. Τι λέτε ??

Στάλθηκε από το SM-A520F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Καλησπέρα. Στο νήμα των παραλαβών, ποσταρα μια μέγγενη γωνιών της Stanley. Η πλειοψηφία των απαντησάντων, είπε ότι είναι ευαίσθητη στο οριακό σφίξιμο, καθότι πετάει την ασφάλεια στο τέλος του άξονα. Σκέφτηκα λοιπόν να αφαιρέσω τον άξονα, να ανοίξω σπείρωμα με φιλιέρα και να βάλω δύο παξιμάδια στα οποία θα περάσω και ασφαλιστικό σπειρωμάτων. Τι λέτε ??

Στάλθηκε από το SM-A520F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ή μικροτρυπάς και βάζεις πυράκι που έχω κάνει εγω....