Re: Απάντηση: COMPACT DISK.ΠΕΡΑΣΑΝΕ 25 ΧΡΟΝΙΑ.
Κύριε Διακογιάννη, ακόμα μια φορά: ναι! σκασίλα μου για τις μετρήσεις!!
Όσο για τα Soundlab που αναφέρεις, σε άλλη συζήτηση, που τις είδες τις μετρήσεις;; Μάλλον τις ονειρεύτηκες.
Για βάλε κανένα απόσπασμα από τα όσα ανάφερα σε εκείνη τη συζήτηση για να μας αποδείξεις τα όσα [ψέματα] λες.
Θα ήθελα να σε πληροφορήσω ότι πάνω από όλα και πρώτα από όλα είμαι "ερασιτέχνης" με όλη τη σημασία αυτής της πανέμορφης λέξης.
Ενοχλήσε γιατί εκφράζω τις απόψεις μου!!! Εγώ δεν ενοχλούμε καν από τα ψέματά σας.
Δεν ασπάζομαι ποτέ καμία μέτρηση. Είμαι ενάντια στις μετρήσεις σαν αυτοσκοπός. Εμπιστεύομαι τα έμπειρα αφτιά μου.
Αυτό που είναι πιο κοντά στον ήχο μιας αίθουσας συναυλιών αυτό θεωρώ και το πλέον σωστό. Και όταν ένα σύστημα το πλησιάζει, αυτό το θεωρώ και ως το πλέον σωστό. Δικαίωμά μου. Άποψή μου.
Εσύ ποιες εμπειρίες έχεις; Σίγουρα καμία από ζωντανή μουσική, για να μιλάς έτσι. Και φυσικά δεν έχεις ιδέα το τί σημαίνει ένας δημοκρατικός διάλογος.
Για πες μας εσύ ποιος είσαι που κρίνεις τους άλλους και τους χαρακτηρίζεις ως 'ερασιτέχνες' και τους 'συγχωρείς' και τους θεωρείς ότι έχουν 'άγνοια' και το 'ακαταλόγιστο'!!!!!!!!!
Ποιος είσαι ρε φίλε. Λ.Σ.
Μετά απο τήν ανάγνωση του μηνύματός σας ΤΙ μπορεί να πεί κανείς !
Οταν ασπάζεστε τήν (και καλά) τεχνολογική πρωτοπορία των "μοναδικών" -περίπου- ηχείων panel soundlab, σαν φυσιολογικός νούς δέν θα ασπάζεστε και ολες εκείνες τίς μετρήσεις τών κακόμοιρων μηχανικών πισω απο αυτά ?
Πώς νομίζετε οτι τα τελειοποίησαν με τα "μέντα - μέντα" ή κοιτάζωντας τα αστέρια?
Αν δεν το καταλάβατε, ελπίζω να το καταλάβετε τώρα, πώς ουδόλως με απασχόλησε στο μήνυμα μου το αν ακούγεται καλύτερα το βινύλιο ή το CD.
Εκείνο που με απασχόλησε και έθιξα ήταν το σκεπτικό σας που αλλάζει κατά περίπτωση οπως -πιθανά- βολεύει τίς εμπορικές δραστηριότητες σας.
Αυτό κύριε Στεφανίδη μπορεί να το καταλάβει κι ένα παιδάκι.
Σχετικά με τον τρόπο σας, τι να πώ? Δεν χρειάζεται να πώ τίποτα.
Ευτυχώς και τα γραπτά μένουν για να μάς θυμίζουν με ποιούς έχουμε να κάνουμε.
Θα πρέπει που και πού να θυμάστε οτι δικαιώματα και απόψεις έχουν και άλλοι κοινοι θνητοί, αυτό λέγεται δημοκρατικός διάλογος και οχι ο απότομος και κατά τήν άποψη μου εγωπαθής τρόπος σας
Οι ερασιτέχνες που ασπάζονται ανευ ερευνας τήν "ΣΚΑΣΙΛΑ σας για τίς μετρήσεις" και τον κόπο τόσων τεχνικών, θέματα που ουσιαστικά είναι υπεύθυνα τοσο για το βινύλιο οσο και για το CD αλλά και για τα πάντα, έχουν το ακαταλόγιστο λόγω αγνοιας και στήν χειρότερη περίπτωση διότι συναναστρέφονται παράγοντες σαν τήν αφεντιά σας.
Και τέλος στήν ερώτηση σας " ποιός είσαι ρε φίλε?" , απαντώ : Ακόμα ενας
ερασιτέχνης που δέν πείσατε και δεν πρόκειται να πείσετε
Κε Στεφανίδη , μπορώ κι εγώ να σάν απευθυνθώ με μαγκιές και να εναλάσσω πρώτο ενικό και πρώτο πληθυντικό δια τίς εντυπώσεις, ομως δέν το κάνω γιατί σέβομαι κυρίως τον χώρο.