ΔΗΜΗΤΡΗΣ.Π
AVClub Fanatic
Re: Συζήτηση για την νέα υπηρεσία ΟΤΕ GO
δεν καταλαβα.μιλαμε για 2 συσκευες συγχρονως απο το ιδιο νουμερο δηλωμενα?
Εμένα πάλι ήρθε το ίδιο μήνυμα, αλλά διαφοροποιημένο ως προς τη δεύτερη πρόταση. Δηλαδή, σ' εμένα δεν αναφέρει καθόλου την προϋπόθεση του ίδιου ΑΦΜ, αλλά δίνει μια πληροφορία σχετικά με τα δίκτυα Wi-Fi. Ορίστε και το μήνυμα:Μόλις μου ήρθε το παρακάτω: ΣAΣ ENHMEPΩNOYME OTI MΠOPEITE ΠΛEON NA ENEPΓOΠOIHΣETE TO OTE TV GO KAI ΣE ΔEYTEPH ΣYNΔEΣH KINHTHΣ THΛEΦΩNIAΣ COSMOTE ΓIA NA AΠOΛAMBANETE OTE TV ΣE MIA EΠIΠΛEON ΣYΣKEYH, TABLET H SMARTPHONE. ΠPOYΠOΘEΣH AΠOTEΛEI H ΔEYTEPH ΣYNΔEΣH NA BPIΣKETAI ΣTO IΔIO AΦM ME THN ΠPΩTH KAI NA EINAI ΣE ΠPOΓPAMMA ME ENΣΩMATΩMENA MB. OPOI KAI ΠPOYΠOΘEΣEIΣ ΣTO WWW.COSMOTE.GR ΣTHN ENOTHTA OTE TV GO.
Μακάρι να ισχύει κάτι τέτοιο, αλλά δεν είμαι και πολύ αισιόδοξος. Διαβάζοντας λοιπόν πάλι λίγο τους όρους & προϋποθέσεις, βλέπω το εξής:Οσο για το 2ο,αν εννοεί οτι πρεπει παλι να εχεις ταμπλέτα με σιμ για βλέπεις, ουτες η αλλος έβλεπες σε οποιοδήποτε wifi... Αν βγαλαν την προϋπόθεση της σιμ, ειναι ειναι πρώτο βημα, αν και στην ουσια προυποθετει να εχεις "πληρωσει" για mobile Internet, οποτε δεν ειναι εντελώς δωρεάν....
Κατά την προσωπική μου άποψη, πιο πολύ τραγικό είναι που έχει βγει η εφαρμογή εδώ και τόσους μήνες και με τις τόσες πολλές δεσμεύσεις που έχει, μόνο "GO" δεν αποτελεί, παρά οτιδήποτε άλλο.Οι τύποι είναι τραγικοί σε android 6.0 δεν παίζει.
γ. ειδικά οι συνδρομητές Καρτοκινητής τηλεφωνίας και ΚαρτοΣυμβολαίου COSMOTE χωρίς ενσωματωμένα δεδομένα στο πρόγραμμά τους, για να έχουν τη δυνατότητα πρόσβασης από WiFi δίκτυο, θα πρέπει να έχουν ενεργοποιήσει κάποιο πρόσθετο πακέτο δεδομένων τις τελευταίες τριάντα μία (31) ημέρες.
Στο android αν είναι 1280*800 ανάλυση τουλάχιστον και έκδοση 4.0 και πάνω.
Δεν έχει βγει ακόμα το update της εφαρμογής που θα υποστηρίζει την έκδοση 6.0 .
Όχι.Παιδιά πρόσφατα μετακόμισα στο Εξωτερικό. Αν αγοράσω στο σπίτι στην Ελλάδα μόντεμ router που να υποστηρίζει Vpn Υπάρχει περίπτωση να βλέπω ote go και νοβα μεσο αυτού ?
Πρέπει να εχεις vpn client που να σου περναει ολο το traffic. Ισως να δοκιμασεις άλλο provider. Χρησιμοποιω vpn για novago χωρις προβλημα.Χρησιμοποίησα το hide my ass Αλλά δεν μπορώ να δω Νόβα, μόνο Fox.
Οποιοσδηποτε υποστηριζεται απο την openwrt, αλλα όπως ειπα, μην το επιχειρησεις, δε θα εχεις καλα αποτελεσματα.Έχετε να προτείνετε κάποιο καλό μόντεμ router με VPN;
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.