Cosmote TV GO

Re: Συζήτηση για την νέα υπηρεσία ΟΤΕ GO

δεν καταλαβα.μιλαμε για 2 συσκευες συγχρονως απο το ιδιο νουμερο δηλωμενα?

Ούτε κι εγω κατάλαβα! Μηπως εννοεί 2 συσκευές το ενα νούμερο και μια συσκευή το αλλο; Σύνολο τρεις δηλαδή!

Μόλις μου ήρθε το παρακάτω: ΣAΣ ENHMEPΩNOYME OTI MΠOPEITE ΠΛEON NA ENEPΓOΠOIHΣETE TO OTE TV GO KAI ΣE ΔEYTEPH ΣYNΔEΣH KINHTHΣ THΛEΦΩNIAΣ COSMOTE ΓIA NA AΠOΛAMBANETE OTE TV ΣE MIA EΠIΠΛEON ΣYΣKEYH, TABLET H SMARTPHONE. ΠPOYΠOΘEΣH AΠOTEΛEI H ΔEYTEPH ΣYNΔEΣH NA BPIΣKETAI ΣTO IΔIO AΦM ME THN ΠPΩTH KAI NA EINAI ΣE ΠPOΓPAMMA ME ENΣΩMATΩMENA MB. OPOI KAI ΠPOYΠOΘEΣEIΣ ΣTO WWW.COSMOTE.GR ΣTHN ENOTHTA OTE TV GO.
Εμένα πάλι ήρθε το ίδιο μήνυμα, αλλά διαφοροποιημένο ως προς τη δεύτερη πρόταση. Δηλαδή, σ' εμένα δεν αναφέρει καθόλου την προϋπόθεση του ίδιου ΑΦΜ, αλλά δίνει μια πληροφορία σχετικά με τα δίκτυα Wi-Fi. Ορίστε και το μήνυμα:

ΣΕ ENHMEPΩNOYME OTI MΠOPEIΣ ΠΛEON NA ENEPΓOΠOIHΣEΙΣ TO OTE TV GO KAI ΣE ΔEYTEPH ΣYNΔEΣH KINHTHΣ THΛEΦΩNIAΣ COSMOTE ΓIA NA AΠOΛAMBANEΙΣ OTE TV ΣE MIA EΠIΠΛEON ΣYΣKEYH, TABLET H SMARTPHONE. ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΟΤΕ TV GO ΜΕΣΩ ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ ΔΙΚΤΥΟΥ WI-FI ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΕΙ ΕΝΑ ΠΑΚΕΤΟ INTERNET ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ 31 ΗΜΕΡΕΣ. OPOI KAI ΠPOYΠOΘEΣEIΣ ΣTO WWW.COSMOTE.GR ΣTHN ENOTHTA OTE TV GO.

Το ότι σ' εμένα γράφουν στον ενικό, έχει να κάνει με το γεγονός ότι είχαμε πάει μαζί φαντάροι και έχουμε αναπτύξει φιλικές σχέσεις πλέον. Σειρά μου το παληκάρι που συνέταξε το κείμενο :flipout:

Στα γρήγορα που μπήκα να διαβάσω τους όρους και προϋποθέσεις του site δεν φαίνεται να έχει αλλάξει κάτι ώς προς τον αριθμό των συσκευών και τις δεσμεύσεις. Γράφει το ίδιο που έγραφε και πριν:
1.4. Ο Συνδρομητής μπορεί να χρησιμοποιήσει την Υπηρεσία σε δύο (2) συσκευές (smartphone ή tablet) κατ' ανώτατο όριο, ενώ η θέαση του οπτικοακουστικού περιεχομένου είναι δυνατή μόνο από μια (1) συσκευή κάθε φορά.

Άρα, δεν καταλαβαίνω τι νέο προσφέρεται με αυτό που μας έστειλαν σήμερα. Ότι δηλαδή μπορούμε να έχουμε στη δεύτερη συσκευή που δικαιούμαστε διαφορετική cosmote κάρτα, ώστε να μην χρειάζεται να την εναλάσσουμε από τη μία συσκευή στην άλλη; Κάτι διαφορετικό δεν βρίσκω :hmmmm:

Ουτως η άλλως παντα ηταν 2 οι συσκευές που μπορουσες να εχεις για θεαση... Απο την πρώτη στιγμή. Απλα σην μια συσκευή εβαζες το σταθερό του ΟΤΕ και στην αλλη κινητό cosmote. Τωρα απλα προσθεσαν την επιλογή αντι να εχεις το σταθερό δηλωμενο, να εχεις 2ο κινητο. Που με απλα λόγια, για τους συνδρομητές του ΟΤΕTv που δεν ειχαν σταθερό ΟΤΕ ως τωρα μπορούσαν μονο 1 συσκευή να εχουν στο go, τωρα μπορουν 2.

Οσο για το 2ο,αν εννοεί οτι πρεπει παλι να εχεις ταμπλέτα με σιμ για βλέπεις, ουτες η αλλος έβλεπες σε οποιοδήποτε wifi... Αν βγαλαν την προϋπόθεση της σιμ, ειναι ειναι πρώτο βημα, αν και στην ουσια προυποθετει να εχεις "πληρωσει" για mobile Internet, οποτε δεν ειναι εντελώς δωρεάν....

Οσο για το 2ο,αν εννοεί οτι πρεπει παλι να εχεις ταμπλέτα με σιμ για βλέπεις, ουτες η αλλος έβλεπες σε οποιοδήποτε wifi... Αν βγαλαν την προϋπόθεση της σιμ, ειναι ειναι πρώτο βημα, αν και στην ουσια προυποθετει να εχεις "πληρωσει" για mobile Internet, οποτε δεν ειναι εντελώς δωρεάν....
Μακάρι να ισχύει κάτι τέτοιο, αλλά δεν είμαι και πολύ αισιόδοξος. Διαβάζοντας λοιπόν πάλι λίγο τους όρους & προϋποθέσεις, βλέπω το εξής:
1.3. Περαιτέρω, από κάθε συσκευή στην οποία λειτουργεί σύνδεση κινητής τηλεφωνίας COSMOTE, ο Συνδρομητής έχει τη δυνατότητα πρόσβασης στην Υπηρεσία μέσα από οποιοδήποτε διαθέσιμο WiFi δίκτυο στην εμβέλεια της συσκευής του, εφόσον συντρέχουν οι παρακάτω προϋποθέσεις α. η συσκευή και η σύνδεση κινητής τηλεφωνίας COSMOTE του Συνδρομητή έχει τη δυνατότητα αποστολής μηνυμάτων SMS β. στείλει, από την σύνδεσή κινητής τηλεφωνίας του, στην COSMOTE δωρεάν SMS στο πενταψήφιο 12112, όπως απαιτείται από την Εφαρμογή για αναγνώριση του αριθμού της σύνδεσής του και γ. ειδικά οι συνδρομητές Καρτοκινητής τηλεφωνίας και ΚαρτοΣυμβολαίου COSMOTE χωρίς ενσωματωμένα δεδομένα στο πρόγραμμά τους, για να έχουν τη δυνατότητα πρόσβασης από WiFi δίκτυο, θα πρέπει να έχουν ενεργοποιήσει κάποιο πρόσθετο πακέτο δεδομένων τις τελευταίες τριάντα μία (31) ημέρες.

Δεν ξέρω αν η προϋπόθεση (γ) προϋπήρχε ή προστέθηκε σήμερα με τις αλλαγές που ανακοινώθηκαν, γιατί το δικό μου OTE TV GO το είχα δηλωμένο σε σύνδεση cosmote.
Ίσως λοιπόν το sms να υποννοεί το παραπάνω, με τη λογική ότι οι περισσότεροι που έχουν ήδη τη μία συσκευή δηλωμένη σε κάρτα/σύνδεση θα πάνε να αγοράσουν μια καρτοκινητή για να τη βάλουν στη δεύτερη συσκευή και άρα σ' αυτή την περίπτωση χρειάζεται επιπλέον η αγορά πρόσθετου πακέτου δεδομένων κάθε μήνα.

Πάντως στο tablet το οποίο έκανε Update σε android 6.0 δεν παίζει η εφαρμογή.
Μάλλον πρέπει να βγάλουν Update.

Οι τύποι είναι τραγικοί σε android 6.0 δεν παίζει.

Απάντηση: Συζήτηση για την νέα υπηρεσία ΟΤΕ GO

Εγω την εχω βγαλει την εφαρμογη γιατι πλεον εχω wind. :(

Re: Απάντηση: Συζήτηση για την νέα υπηρεσία ΟΤΕ GO

Οι τύποι είναι τραγικοί σε android 6.0 δεν παίζει.
Κατά την προσωπική μου άποψη, πιο πολύ τραγικό είναι που έχει βγει η εφαρμογή εδώ και τόσους μήνες και με τις τόσες πολλές δεσμεύσεις που έχει, μόνο "GO" δεν αποτελεί, παρά οτιδήποτε άλλο.
Το να χαρακτηρίζουμε τραγικούς τους τύπους επειδή δεν έχει προλάβει να γίνει συμβατή η εφαρμογή με ένα εντελώς νέο λογισμικό που βγήκε αυτό το διάστημα, μου ακούγεται λίγο άτοπο.
Και το novago επίσης δεν είναι συμβατό με το android 6.0 και έχει βγει επίσημη ανακοίνωση γι' αυτό.
Και γενικά δεκάδες ή εκατοντάδες άλλες εφαρμογές στο store δεν έχουν προλάβει να αναβαθμιστούν και να γίνουν συμβατές.
Δηλαδή, με λίγα λόγια, δεν μας φταίει η κάθε εταιρεία που τρέχουμε στο πρώτο δευτερόλεπτο να αναβαθμίσουμε την κάθε συσκευή μας, παίρνοντας εμείς το ρίσκο της όποιας ασυμβατότητας.
Το ίδιο συμβαίνει π.χ. και κάθε φορά που βγαίνουν νέα windows και στην αρχή δεν υπάρχουν όλοι οι drivers ή δεν λειτουργούν όλα τα προγράμματα κτλ.
Πάντα υπάρχει ένα μεταβατικό διάστημα προσαρμογής και πάντα δική μας είναι η ευθύνη και το ρίσκο τέτοιου είδους αναβάθμισης.
Αν βέβαια περάσει μεγάλο χρονικό διάστημα και η ασυμβατότητα παραμένει, τότε ναι, θα συμφωνήσω μαζί σου, γιατί η εταιρεία θα έχει δείξει ανικανότητα ή αντιεπαγγελματισμό. Αλλά ακόμα είναι νωρίς.
Όλα αυτά, φιλικά πάντα :D

Last edited:

γ. ειδικά οι συνδρομητές Καρτοκινητής τηλεφωνίας και ΚαρτοΣυμβολαίου COSMOTE χωρίς ενσωματωμένα δεδομένα στο πρόγραμμά τους, για να έχουν τη δυνατότητα πρόσβασης από WiFi δίκτυο, θα πρέπει να έχουν ενεργοποιήσει κάποιο πρόσθετο πακέτο δεδομένων τις τελευταίες τριάντα μία (31) ημέρες.

Εγω εχω μονο καρτοκινητο. Δεν ειχα παρατηρησει κατι τετοιο πριν.

Δηλαδή για να καταλάβω...τη μια σύνδεση την έχω με whatsup στο ταμπλετ. Από τη δεύτερη συνδεομαι μέσω wifi του σπιτιού και μπορούσα να βλέπω μόνο από μια από τις δύο.Για να βλέπω και στα δύο τώρα θέλω 2 whatsup με πακέτο data στο καθένα?

Απλά δεν βρίσκω κάτι παραπάνω από 720p.
Η διαφορά ποιότητας εικόνας με το Netflix(1080p) που έχω εδώ και ένα χρόνο είναι παραπάνω από εμφανής

Μόλις έκανα upgrade το ταμπλετ σε android 6.0 η εφαρμογή κολάει μόλις πάει να φορτώσει το βίντεο. Το ίδιο συμβαίνει και στο κινητο. Βρήκε κανένας κάποια λύση?

Δεν έχει βγει ακόμα το update της εφαρμογής που θα υποστηρίζει την έκδοση 6.0 .

3 βδομάδες έχει που βγήκε το Android 6.0, τι περιμένουν ??

Χτες έκανα ενεργοποιηση χωρις να δηλωσω αριθμο κινητου. Σε αλλο δικτυο wifi δεν λειτουργει. Λεει κατι για sim (που δεν παιρνει το tablet μου). Υπαρχει καποιος τροπος να βλέπω στο tablet (που δεν παιρνει sim) σε διαφορετικο wifi δικτυο?

Απάντηση: Συζήτηση για την νέα υπηρεσία ΟΤΕ GO

Παιδιά πρόσφατα μετακόμισα στο Εξωτερικό. Αν αγοράσω στο σπίτι στην Ελλάδα μόντεμ router που να υποστηρίζει Vpn Υπάρχει περίπτωση να βλέπω ote go και νοβα μεσο αυτού ? Χρησιμοποίησα το hide my ass Αλλά δεν μπορώ να δω Νόβα, μόνο Fox. Έχετε να προτείνετε κάποιο καλό μόντεμ router με VPN;

Re: Απάντηση: Συζήτηση για την νέα υπηρεσία ΟΤΕ GO

Παιδιά πρόσφατα μετακόμισα στο Εξωτερικό. Αν αγοράσω στο σπίτι στην Ελλάδα μόντεμ router που να υποστηρίζει Vpn Υπάρχει περίπτωση να βλέπω ote go και νοβα μεσο αυτού ?
Όχι.

Χρησιμοποίησα το hide my ass Αλλά δεν μπορώ να δω Νόβα, μόνο Fox.
Πρέπει να εχεις vpn client που να σου περναει ολο το traffic. Ισως να δοκιμασεις άλλο provider. Χρησιμοποιω vpn για novago χωρις προβλημα.

Έχετε να προτείνετε κάποιο καλό μόντεμ router με VPN;
Οποιοσδηποτε υποστηριζεται απο την openwrt, αλλα όπως ειπα, μην το επιχειρησεις, δε θα εχεις καλα αποτελεσματα.

απο το πρωι σημερα δεν μου παιζει το otego. μου βγαζει συνεχώς το μήνυμα καντε επανεκινηση της εφαρμογης και ξαναστειλτε το μηνυμα, εχω το otego με καρτα sim cosmote σε αλλο δικτυο wifi, να παιζει ρολο που μεσα στην καρτα εχει 0,06 λεπτα?? ειχα αγορασει πακετο mb prin 15 μερες το οποιο εξαντληθηκε. πρωτη φορα μου το κανει αυτο