Cosmote TV GO

Η διαφορά είναι ότι στο tv os εχει το sport 4k ενω σε απλό Android δεν υπάρχει!

Στάλθηκε από το LM-G810 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Μπορεί κάποιος να μου πει στο νεο Cosmote OTT πού βρίσκω μέσα στο μενού την επιλογή να μπω στο Cosmote TV Plus;

Μπορεί κάποιος να μου πει στο νεο Cosmote OTT πού βρίσκω μέσα στο μενού την επιλογή να μπω στο Cosmote TV Plus;
Δεν ονομάζεται πλέον έτσι. Απλά on demand.

Κατηγορία του on demand είναι και υπάρχει στο ταινίες και σειρές, κατηγοριοποιημένες με μπλε γράμματα (πχ cosmote tv plus πρεμιέρες)

Καλησπέρα. Μου ήρθε ειδοποίηση στη εφαρμογή για αλλαγή σε cosmote TV (νέο app). Γνωρίζετε αν πλέον μπορούν να δουν σε περισσότερες συσκευές γιατι μέχρι στιγμής ήταν μόνο μια για cosmote on the go.

Καλησπέρα. Μου ήρθε ειδοποίηση στη εφαρμογή για αλλαγή σε cosmote TV (νέο app). Γνωρίζετε αν πλέον μπορούν να δουν σε περισσότερες συσκευές γιατι μέχρι στιγμής ήταν μόνο μια για cosmote on the go.
Ταυτόχρονα μόνο σε μία...
Αλλά μπορείς να το έχεις εγκατεστημένο σε 5 συσκευές. Και δεν υπάρχει ο χρονικός περιορισμός για 30 μέρες μέχρι την επόμενη αλλαγή συσκευής.

Στάλθηκε από το MIX 2S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Καλησπερα, να ρωτησω εαν το εχει προσπαθησει καποιος στα σιγουρα..

Σε cosmotetv μεσω Internet μπορω να καταργησω το Multiroom που ηδη εχω, και να βαλω τη μια τηλεοραση κανονικα με τον αποκωδικοποιητη ενω την αλλη τηλεοραση μεσω καποιου Box/εφαρμογης? αλλα να μπορω να βλεπω ταυτοχρονα διαφορετικο περιεχομενο
το ρωταω για να γλυτωσω το επιπλεον κοστος του Multiroom...:cool4:

Καλησπέρα,

Σήμερα προσπάθησα να κάταργήσω το παλιό on the go στο Intel NUC που έχω στο δωμάτιο και η αγαπητή cosmote το βλέπει σαν "small device" με αποτέλεσμα να μην με βάζει στην σελίδα και να με αναγκάζει να πάω νσ κατεβάσω application IOS ή ANDROID.

Φυσικά δεν γίνεται τίποτα.....

Καμιά βοήθεια?

Re: Απάντηση: Cosmote TV GO

Αυτό που λες γίνεται. Το έχω με mi box. Ένα καλό φθηνό tv box.

Ω τελεια!
Αρα εσυ εχεις mi box σε μια tv με το app και τον αποκωδικοποιητή σε μια αλλη tv. Αυτα στο ιδιο σπιτι?

σε ρωταω για να ειμαι σιγουρος, διοτι μου ειπαν στο τηλεφωνο οτι μπορει να γινει αλλα χωρις box αλλα το app σε tv Samsung η Sony.

σε ευχαριστω για την απαντηση!!

εχω μπερδευτει

Σημερα μπηκα πρωτη φορα απο υπολογιστη για να προγραμματισω καποιους αγωνες που θελω να δω. Ειναι απιστευτα δυσχρηστη η σελιδα λες και φτιαχτηκε αποκλειστικα για οθονες αφης.

Ω τελεια!
Αρα εσυ εχεις mi box σε μια tv με το app και τον αποκωδικοποιητή σε μια αλλη tv. Αυτα στο ιδιο σπιτι?

Μπορείς κανονικα να έχεις την εφαρμογή στο box. Η εφαρμογή για δορυφορικούς / παλιά iptv επιτρέπει μέχρι και 5 συσκευές, αλλά μπορείς να βλέπεις μόνο σε μια κάθε φορά.
Δεν έχει σημασία το σπίτι, σύνδεση στο Ίντερνετ θέλει οποιουδήποτε παρόχου.
Το mi box παίζει σωστά πάντως, θα είναι καλη εναλλακτική για να αντικαταστήσεις το multiroom.
Και πάντα αν θέλεις μπορείς με 5 να προσθέσεις μια ακόμα extra οθόνη (δηλαδή 2 συσκευές ταυτόχρονα στην εφαρμογή)

Re: Απάντηση: Cosmote TV GO

Ειχα cosmote tv go που το χρησιμοποιουσα στο tablet(windows) και τωρα φυσικα εχει ληξει η συγκεκριμενη υπηρεσια και ηθελα να σας ρωτησω μερικες αποριες που εχω.
Αρχικα εχω δορυφορικο που βλεπω σε μια τηλεοραση και επιπλεον multiroom σε αλλη τηλεοραση.
1.Με την νεα cosmote tv που λενε να ενεργοποιησουμε και να βλεπουμε απο κινητο η tablet οπως βλεπω εγω μερικες φορες θα χρεωνομαι?
2.Σε ποσες συσκευες μπορω να εγκαταστησω την νεα cosmote tv?
3.Καπου ειχα διαβασει οτι δεν μπορω να βλεπω ταυτοχρονα σε πανω απο μια.Αυτο ισχυει και για το δορυφορικο και για το multiroom η μονο για την εγκατασταση στις συσκευες που θα κανω για την νεα cosmote tv?
4.Μιας και το διαβασα παραπανω μπορω να παρω το xiaomi mi box και να το βαλω σε μια 3η τηλεοραση που βλεπει ο αδερφος μου και να βλεπει κι αυτος ταυτοχρονα με το δορυφορικο και το multiroom?
5.Αν κανω αυτο με το mi box επηρεαζεται το δορυφορικο η το multiroom συμφωνα με τις χρεωσεις που εχω τωρα?
6.Η υπηρεσια ειναι εντελως δωρεαν η θα πρεπει να προσεξω κατι για να μην χρεωθω?

Συγνωμη για τις πολλες ερωτησεις αλλα δεν εχω ασχοληθει καθολου με το θεμα.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Cosmote TV GO

1) είναι δωρεάν
2) σε 5, και μπορείς να βλέπεις σε μια από αυτές κάθε φορά
3) το δορυφορικό με την νέα cosmote tv είναι άσχετο, συνεχίζεις να βλέπεις κανονικα από το δορυφορικό και το multiroom και από μια συσκευή της νέα ταυτόχρονα
4) ναι αλλά όσο βλέπει ο αδερφός σου δεν θα μπορείς να δεις εσυ από άλλη συσκευή με την νέα cosmote tv
5) οχι, είναι δωρεάν
6) είναι δωρεάν

Eυχαριστω πολυ φιλε να εισαι καλα.

Με το xiaomi mi box μια ερωτηση για οποιον το δουλευει με τον τροπο αυτο παιζει καλα χωρις κολληματα και σπασιματα η θα μας βγαλει το λαδι?

Επισης εκτος απο xiaomi υπαρχουν κι αλλα tv box που να παιζουν σιγουρα κι αν ναι ποια ειναι αυτα?

Eυχαριστω πολυ φιλε να εισαι καλα.

Με το xiaomi mi box μια ερωτηση για οποιον το δουλευει με τον τροπο αυτο παιζει καλα χωρις κολληματα και σπασιματα η θα μας βγαλει το λαδι?

Επισης εκτος απο xiaomi υπαρχουν κι αλλα tv box που να παιζουν σιγουρα κι αν ναι ποια ειναι αυτα?

Nvidia shield κορυφαίο

Sent from my iPhone using Tapatalk