Καλησπέρα Παιδιά! Καινούριος στην όμορφη και ενδιαφέρουσα παρέα σας. Μετακομίζω Κύπρο και σκέφτομαι να πάρω μαζί μου το Cosmote TV. Στην Ελλάδα το λειτουργούσα με τις υβριδικές του υπηρεσίες και replay TV , αλλά με βάση αυτά που έχετε κοινοποιήσει παραπάνω δεν είναι ποιά εφικτό , σωστά? Ούτε με VPN στο router;
Μερικές ερωτήσεις αν μπορείτε να με βοηθήσετε :
1. πιάτο 0.80 για Κύπρο είναι επαρκές απλά για παρακολούθηση του προγράμματος μέσω δορυφόρου?Προτείνε κάποιο συγκεκριμένο?Έδω είχα ένα του 50αρικο αν θυμάμαι καλά.
2. Ένας φίλος υπογράμμισε παραπάνω το γεγονός ότι θα πρέπει να θέσουμε σε λειτουργία το κουτι όχι μέσω internet αλλά μέσω δορυφόρου για να μην επανέλθουν οι αρχικές εργοστασιασές ρυθμίσεις.Αυτό ισχύει ακόμα και αν το πρόγραμμα που έχω στην Ελλάδα είναι μέσω δορυφότου ή δεν έχει καμια σχέση στην περίπτωσή μου και απλά το συνδέω όταν βάλω το πιάτο?
3. Η σύνδεση μου Ελλάδα ολοκληρώνετεαι Ιανουάριο του 2019. Αν δεν κάνω λάθος μπορώ να διακόψω τη σύνδεση σταθερού και internet με ένα πέναλτι 120 ευρώ. Με το cosmote TV που και αυτό ολοκληρώνεται τον Ιανουάριο του 2019 τί γίνεται? Ανεβαίνει το μηνιαίο κόστος?
4.Έχει κανείς σας χρησιμοποιήσει ενναλακτικές για ελληνικά κανάλια/αθλητικά/ταίνιες-σειρές/κλπ?Ένας φίλος που πρότεινε ΙpTV και ένας άλλος το kodi που το χρησιμοποιησα λίγο Ελλάδα για σειρές , αλλά μου κόλλαγε πολύ.
Sorry για το μακροσκελές

και ευχαριστώ εκ των προτέρων για το χρόνο σας,